Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kumkalesic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kumkalesic » 22 mar 2011, 13:57

fukara87 je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:ovo 4.pitanje je najjace ...Stvarno je ova Evropska liga jedno Smece to je rekao i Robben i Frank Ribery, Evropska liga nije za Liverpool ili Bayern ....Ako ne mozemo se plasirati u Ligu Prvaka ne treba nista ni igrat.
Ma kakvo god bilo takmicenje, treba se boriti za njega, ako nista bar da se nastavi kontinuitet nastupa na europskoj sceni
Sta smo postigli u ove 2 godine u Evropskoj ligi ? mislim da nismo nista pa igraci uopste ne daju ni 50 % od sebe da pobijede npr Bragu i ako nismo imali Suareza i par igraca ali nema veze... Samo pogledaj posjecenost Stadiona i sve ce ti bit jasno
Ali barem napunimo stadion u Skoplju, iako dovedemo rezervni tim :D
PS. Termin nezgodan pogotovo onaj od 19. sati (odnosno 18. u Liverpoolu), ljudi rade, valja zaradjivat za zivot :)
Joint_fc

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 mar 2011, 14:02

kumkalesic je napisao/la: Mali ne provociraj :evil: :evil: :evil:
:roll: Pretpostavljam veliki "navijač" Liverpoola/Bayerna.

Ako im je ispod časti igrati Europa Ligu kako im nije ispod časti sramotiti se po svojoj ligi. Ispred Bayerna jedan Hannover a ovi imaju obraza takve izjave davati.
...što je više lome to je volim jače...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 22 mar 2011, 14:09

jacky09 je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la: Mali ne provociraj :evil: :evil: :evil:
:roll: Pretpostavljam veliki "navijač" Liverpoola/Bayerna.

Ako im je ispod časti igrati Europa Ligu kako im nije ispod časti sramotiti se po svojoj ligi. Ispred Bayerna jedan Hannover a ovi imaju obraza takve izjave davati.
Mene ne zanima Bayern, niti zelim komentirati izjave njegovih nogometasa, ovo je tema pod nazivom Liverpool FC, tako da svoje neke nesuvisle komentare ostavljas na drugome mjestu, 'ajd zdravo :!:
Joint_fc

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 22 mar 2011, 15:03

Zanimljiva anketa, nema sta. :)
Ali sto jest, jest, ako cemo igrati u evropi kao ove sezone bolje da se i ne plasiramo, a sto se mene tice sanse da izborimo LP su .... :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 22 mar 2011, 15:05

... ravne 0

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 mar 2011, 15:11

Da nismo prosipali bodove i gubili od dosta slabijih ekipa sad bi imali zagarantovanu cetvrtu poziciju , a ovako tesko i do pete .

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 22 mar 2011, 15:25

Sanchez_8 je napisao/la:Da nismo prosipali bodove i gubili od dosta slabijih ekipa sad bi imali zagarantovanu cetvrtu poziciju , a ovako tesko i do pete .
Pa dok nas je Hodgson vodio...u gostima bi izgubili svaku utakmicu, a znali bi i cesto na Anfieldu izgubiti.
Da smo umjesto 5 poraza uzeli oko 8 bodova sve bi bilo drugacije, ali sta je tu je.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 22 mar 2011, 16:16

Ehh kad se samo setim utakmica sa wiganom kod kuce i west hammom u gostima samo jedan bod iz te dve utakmice, mislim da su ta dva meca presudila sto se tice 4 pozicije a videcemo sta ce se desiti za 5 poziciju koja po meni moze biti nasa ali jedino da dobijemo totten. kod kuce.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 22 mar 2011, 16:42

http://www.sportingo.com/football/a1953 ... ing-baines

Evo i hladnom demanta od strane Evertona u vezi sa Bainesom, gdje kazu, istina, ne citira se, da nece prodavati Leightona ni pod kakvim uslovima Liverpoolu.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 22 mar 2011, 16:44

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ehh kad se samo setim utakmica sa wiganom kod kuce i west hammom u gostima samo jedan bod iz te dve utakmice, mislim da su ta dva meca presudila sto se tice 4 pozicije a videcemo sta ce se desiti za 5 poziciju koja po meni moze biti nasa ali jedino da dobijemo totten. kod kuce.
presudio je nama Blackpool i Wolves na svom tu se nisu smjeli gubit bodovi
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 mar 2011, 17:38

37. kolo bi trebalo biti presudno. Treba napomenuti da Tottenham igra i LP i sigurno je da ce tamo pokusati ostvariti sto bolje rezultate. :)

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 22 mar 2011, 17:44

BAD NEWS Agger is injured again after a clash with bendtner training with denmark
Ma predivno. Ostaje nam se nadati da povreda nije ozbiljna, i da ce se oporaviti do 2. aprila.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 mar 2011, 17:52

polga je napisao/la:
BAD NEWS Agger is injured again after a clash with bendtner training with denmark
Ma predivno. Ostaje nam se nadati da povreda nije ozbiljna, i da ce se oporaviti do 2. aprila.
Ma oporavice se on cim reprezentacije zavrse svoje. :)

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 22 mar 2011, 18:45

[youtube][/youtube]

Marcus318
Kontakt:

Post Postao/la Marcus318 » 22 mar 2011, 19:08

Po prirodi sam pesimist i nažalost, ne vjerujem da ćemo izboriti EL a kamoli LP, jednostavno, prosuli smo previše bodova ranije protiv timova poput Blackpoola, Wigana, West Hama itd, nadam se da sam u krivu.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 22 mar 2011, 19:09

Citam sad na Marci kako je Liverpool navodno zainteresiran za Xabija Prieta iz Reala Sociedada. Nekada veliki talenat i clan one slavne generacije Erreale iz 2003., inace, vrlo dobar veznjak, sakupio preko 250 nastupa za Real a ima sada 27. godina. Cijena? Nesto malo...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 mar 2011, 19:23

Ja sam glasao za to četvrto. :mrgreen:

Aquilani spreman potpisati trajni ugovor sa Juventusom

Vezni nogometaš Liverpoola na posudbi u Juventusu Alberto Aquilani je, prema riječima njegovog menadžera Franca Zavaglie, spreman potpisati trajni ugovor sa talijanskim klubom.

Bivši menadžer Liverpoola Rafael Benitez je doveo Aquilainia iz Rome u kolovozu 2009. godine, ali talijanski reprezentativac nije se uspio nametnuti, pa mu je Roy Hodgson dopustio da se prošlog ljeta vrati u Serie A na posudbu u Juventus.

Liverpool je spreman prodati 26-godišnjeg veznjaka, koji je odbacio mogućnost povratka u redove Rome, za odštetu od 14 milijuna funti, šest milijuna manje nego što je plaćen kada je kupljen.

"30. lipnja Juventus će moći otkupiti Aquilanija i trebali bi odmah nešto napraviti po tom pitanju. Mogli bi ga platiti u tri ili četiri rate, što je dogovoreno prošlog ljeta. Dogovor između Liverpoola i Juventusa već postoji i sve ovisi o volji Juventusa. Mislim da će Aquilani ostati u Juventusu i da na tom putu neće biti nikakvih prepreka." rekao je Zavaglia. :ugeek:
FK Pjetlovi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 mar 2011, 19:27

trebevic je napisao/la:[youtube][/youtube]
vidis da je mrtav pijan davao ovu izjavu.. :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 mar 2011, 19:27

SUAREZ JE POJAČAO PREMIER LEAGUE, NE SAMO LIVERPOOL

Bivši Liverpoolov vezni igrač Jamie Redknapp, koji je upisao 308 nastupa za klub, izjavio je kako Suarezov dolazak u Liverpool neće pojačati samo njegov novi klub, već i dodatno osnažiti najjaču nogometnu ligu svijeta, englesku Premier Ligu.

Nakon što je odgledao utakmicu Liverpoola protiv Sunderlenda, Redknapp kaže da je siguran da Luis ima veliki talent i kvalitet koji će očarati nogometne fanove u cijeloj zemlji.

"Luis Suarez je nova legenda Liverpoola s brojem 7 u nastajanju. Zaboravite Fernanda Torresa koji se dugo prilagođava na klub nakon velikog transfera. Suarez izgleda kao da igra s ogromnom lakoćom i voljom od svoje prve utakmice u Liverpoolu i kad on igra, sve izgleda tako jednostavno. Podsjeća me na Carlosa Teveza, on je pravi "pocket rocket" i igra sa velikim smješkom na licu." 8-)

SUAREZ ME NAUČIO LEKCIJU

Golman Sunderlanda, Simon Mignolet, priznao je da ga je Luis Suarez naučio lekciju u njihovoj nedjeljnoj utakmici.

Suarez je zabio sjajan pogotak, iznenadivši protivničkog vratara gotovo s golaut-linije snažnim udarcem u bliži kut.
Mignolet je priznao da ga je napadač Redsa sjajno savladao

"Očekivao sam ubačaj jer znam da je Suarez dešnjak i bio je uz samu liniju, ali on je zakucao loptu u gol iz jako malog kuta. To je stavrno lijep gol, ali mislim da smo mi izgubili utakmicu i prije toga. Kao golman, učite kroz svoju karijeru iz takvih pogrešaka. Kad se vratim sa reprezentativne stanke, prevrtjeti ću snimku još dosta puta, kako bih izvukao što više pozitivnih lekcija iz tog pogotka." :lol:
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 mar 2011, 20:16

Na anketi glasao sam za 3.

Preoptimistično,ali nije nemoguće.Eh da smo samo dobili onu tekmu protiv Wigana,situacija bi bila dosta ljepša sada.Ja vjerujem da možemo u Ligu Prvaka,uz dosta sreće...

Manchester City
dočekuje Sunderland
gostuje Liverpoolu
dočekuje United
gostuje Blackburnu
dočekuje West Ham
gostuje Evertonu
dočekuje Stoke
gostuje Boltonu

Tottenham Hotspur
gostuje Wiganu
dočekuje Stoke
dočekuje Arsenal
dočekuje W.B.A.
gostuje Chelseaju
dočekuje Blackpool
gostuje Liverpoolu
dočekuje Birmingham

Liverpool
gostuje W.B.A.
dočekuje City
gostuje Arsenalu
dočekuje Birmingham
dočekuje Newcastle
gostujemo Fulhamu
dočekujemo Tottenham
gostujemo Villi

Realista će ipak reći da nam šanse nisu ravne nuli niti su svedene na mininum.Teško,ali ne i nemoguće.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.