BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Btw 90% sam siguran da je Seo novi kapiten repke.
U zadnje vrijeme je i na treninzima i u onim setnjama sve uz Edina i onog malog kad su pozdravljali Seo i Edin su isli. Posle njega Amar sto mi je i logicno
U zadnje vrijeme je i na treninzima i u onim setnjama sve uz Edina i onog malog kad su pozdravljali Seo i Edin su isli. Posle njega Amar sto mi je i logicno
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
previse se napada civa
ima moju punu podrsku
da nevalja ne bi igro u madzarskoj
sretno civa ako bogda opet prva postava u repci
”Selektor je od 60. minute morao mijenjati Krunića i Cimirota i ubaciti svježe igrače. Nije kriv Čivić, nego selektor. Rebrov vadi najskupljeg igrača Ukrajine i kapitena u 76. minuti, a Milošević Krunića u 92. minuti”, istakao je naš sagovornik.
Premda mnogi istču da nismo imali sreće, Marko apostrofira.
”Ne znam čime smo zaslužili da nas sreća prati poslije svega što su osobe koje vode Savez napravile Petevu, Hadžibegiću i Kodri. Dotakli smo dno što se tiče svih selekcija”, zaključio je Topić.
Premda mnogi istču da nismo imali sreće, Marko apostrofira.
”Ne znam čime smo zaslužili da nas sreća prati poslije svega što su osobe koje vode Savez napravile Petevu, Hadžibegiću i Kodri. Dotakli smo dno što se tiče svih selekcija”, zaključio je Topić.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
On je svakako treci kapiten. Dzeko, Sehic, pa on. Ova dvojica vjerovatno idu, tako da on ostaje kao kapiten. Dedic zamjenik i odlicno

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sejo, Rade, Demirović/Dedić.
Nadam se novi kapitenski trio od narednih kvalifikacija. Mada me ne bi iznenadilo da je dadnu Arminu Muzeferiji kad se vrati iz povrede.
Mada ako Amar napravi neki izvanredan transfer, onda njemu kapitensku kao što je Kvicha ima u Gruziji.
Nadam se novi kapitenski trio od narednih kvalifikacija. Mada me ne bi iznenadilo da je dadnu Arminu Muzeferiji kad se vrati iz povrede.
Mada ako Amar napravi neki izvanredan transfer, onda njemu kapitensku kao što je Kvicha ima u Gruziji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
pa nije on kriv, niti se je sam stavio na spisak, niti se je sam zamjenio na teren, to je bio selektor! momak je igrao onolili koliko zna...
Još raspravljate?
Niste normalni...

Niste normalni...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- ASD
- Kontakt:
Ne vjerujem da će se Džeko oprostiti, a i kada bi se oprostio, Pjanić bi bio novi kapiten.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad se sagleda sve hladne glave, još ti više bude jasno da ne možeš graditi nešto na duže staze sa Savom. Mnoštvo nelogičnih odluka tokom utakmice. Zar nije mogao dati instrukcije igračima da ne izlaze onoliko visoko u 83. minuti kada smo imali vodstvo. Sedam naših igrača na 30 metara od gola Ukrajine, ne mogu da vjerujem da je dopustio da se to desi. O izmjenama je već sve rečeno. Bukvalno jedinu dvojicu igrača koju nije smio ubaciti u igru on je ubacio i tako nam presudio. Džeko koji je već u 60. minuti bio mrtav je odigrao iz nekog razloga čitavu utakmicu. Tahirović na tribinama.
Hrpa nekih nejasnih odluka koje je nemoguće objasniti. Ne možeš sa takvim selektorom graditi nešto. Jedini problem je što uhljebi u savezu ne žele da nađu neko bolje rješenje a niko me ne može ubijediti da se nema para za kvalitetnijeg selektora. Sirija yebena ima Hectora Cupera na klupi a nama su i dalje plafon ljudi koji ne mogu nigdje drugo naći angažman.
Hrpa nekih nejasnih odluka koje je nemoguće objasniti. Ne možeš sa takvim selektorom graditi nešto. Jedini problem je što uhljebi u savezu ne žele da nađu neko bolje rješenje a niko me ne može ubijediti da se nema para za kvalitetnijeg selektora. Sirija yebena ima Hectora Cupera na klupi a nama su i dalje plafon ljudi koji ne mogu nigdje drugo naći angažman.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
To je toBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 mar 2024, 23:42Kad se sagleda sve hladne glave, još ti više bude jasno da ne možeš graditi nešto na duže staze sa Savom. Mnoštvo nelogičnih odluka tokom utakmice. Zar nije mogao dati instrukcije igračima da ne izlaze onoliko visoko u 83. minuti kada smo imali vodstvo. Sedam naših igrača na 30 metara od gola Ukrajine, ne mogu da vjerujem da je dopustio da se to desi. O izmjenama je već sve rečeno. Bukvalno jedinu dvojicu igrača koju nije smio ubaciti u igru on je ubacio i tako nam presudio. Džeko koji je već u 60. minuti bio mrtav je odigrao iz nekog razloga čitavu utakmicu. Tahirović na tribinama.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Spisak bez 30+ igrača:
Vasilj(28), Pirić(29), Šahinović(20)
Kolašinac(30)C , Ahmedhodžić(24), Hadžikadunić(25), Barišić(22), Mujakić(25)
Gazibegović(24), Dedić(21), Jasić(21)
Hadžiahmetović(27), Krunić(30), Tahirović(21)
Huseinbašić(22), Hajradinović(30), Varešanović(22)
Menalo(27), Hasić(22)
Demirović(25), Tabaković(29), Prevljak(28), Hamulić(23)
Prosjek godina: 25

Prosjek godina prvih 11: 25.1
Je li previše očekivati normalnom čovjeku da neki selektor uradi nešto slično i postavi temelje za budućnost?
Menalo(27), Hasić(22)

Je li previše očekivati normalnom čovjeku da neki selektor uradi nešto slično i postavi temelje za budućnost?

- RollingPaper
- Kontakt:
Jestel vi svjesni kako smo mi glupo izgubili utakmicu, kakve analize pi.cke materine.
I onaj Sehic jel ikad ista odbranio da nije islo u njeg? Jel ikad ista odbranio covjek? Paradu neku napravio spasio nas, bilo sta? Mudrik mu puca sa parkinga loptu on jedva odbrani.
Covjek brani u nekom kur.cevom Al Khaleju i prva jedinica reprezentacije, pa ja bih zivot smio zalozit da on ni od mrtvog Pirica nije bolji golman.
Po cemu je zasluzio covjek da brani da mi je znat, cime nas je zaduzio?
I onaj Sehic jel ikad ista odbranio da nije islo u njeg? Jel ikad ista odbranio covjek? Paradu neku napravio spasio nas, bilo sta? Mudrik mu puca sa parkinga loptu on jedva odbrani.
Covjek brani u nekom kur.cevom Al Khaleju i prva jedinica reprezentacije, pa ja bih zivot smio zalozit da on ni od mrtvog Pirica nije bolji golman.
Po cemu je zasluzio covjek da brani da mi je znat, cime nas je zaduzio?
- RollingPaper
- Kontakt:
Ako Pjanic ne moze u prvih 11 zato sto igra u Arapskim emiratima, po cemu ovaj kosati to zasluzuje?
-
- Kontakt:
BravoTarpiTarpi je napisao/la: ↑24 mar 2024, 03:53Spisak bez 30+ igrača:
Menalo(27), Hasić(22)
Je li previše očekivati normalnom čovjeku da neki selektor uradi nešto slično i postavi temelje za budućnost?![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ajdin Hasić ne zaslužuje poziv u A reprezentaciju. Ima bar 5 igrača iz najgore lige eu. (ako već mora poziv za tog 25.-26. igrača) koji zaslužuju ispred njega na osnovu igara.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo Hajradinovića umjesto Hadžiahmetovića jer je bolji prema naprijed i odgovoran prema nazad, a kapitensku Dedicu. Sta ce Kolasinac biti kapiten, jezik ne zna frajer.TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 mar 2024, 03:53Spisak bez 30+ igrača:
Menalo(27), Hasić(22)
Je li previše očekivati normalnom čovjeku da neki selektor uradi nešto slično i postavi temelje za budućnost?![]()
BHF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ok je ovo, necemo biti kanta za nabijanje. Samo nam treba neko nivoa Petev i dobra podrska ovim momcima sa tribina.TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 mar 2024, 03:53Spisak bez 30+ igrača:
Menalo(27), Hasić(22)
Nipošto izbacivati Krunića iz kombinacija. To je naš najbolji vezni igrač i može igrati još dva ciklusa.
Gore sastav je ok, ali Krunić umjesto Huseinbašića.
I naravno, mlad i ambiciozan selektor, a ne slatkorječive prevare iz svijeta politike.
Gore sastav je ok, ali Krunić umjesto Huseinbašića.
I naravno, mlad i ambiciozan selektor, a ne slatkorječive prevare iz svijeta politike.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.