Pročitaj moj zadnji post upućen tebi

Provjeri ocjenu Kimmicha i Mbappea usput...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Toni Kroos vs France tonight:
• 88 minutes
• 1 assist
• 124 passes
• 95% passing accuracy
• 2 chances created
• 1 big chance created
• 146 touches
• 16 passes into final third
• 3/3 tackles won
• 9 recoveries
• 6/8 ground duels
„Die Standard-Trainer hatten vier Monate Zeit, sich was auszudenken. Das war schon geplant.“ Toni #Kroos zum 1:0 von Florian Wirtz nach acht Sekunden.
Mnogo znaci takav jedan tip igraca , nije ga njemacka imala od 2014 od Khedire i Bastiana
Andrich je snagom, prljavim poslovima, općenito fizičkim prisustvom kompletniji u odnosu na Grossa, veća je razlika u ovome u korist Roberta nego u igri sa loptom na strani Pascala. Pascalova nesreća je da na svojoj poziciji i njegovoj ulozi su tu Kroos i Gundo, a bio je u prethodnim partijama odličan. U igri sa loptom pod Xabijem je Andrich izuzetno napredovao što je i večeras pokazao.RollMan je napisao/la: ↑23 mar 2024, 23:13Mnogo znaci takav jedan tip igraca , nije ga njemacka imala od 2014 od Khedire i Bastiana
Inace najbolja utakmica Elfa protiv ozbiljnog protivnika , a ne nekih devijanata vjerovatno od SP 2014 I utakmica 1/4 i 1/2
Uvijek sam smatrao Juliana strucnjakom , dobio je tim na ho ruk , da ima malo vise vremena jos bolje bi on to poslozio.
Franucska je individualno najbolji tim planete tacno vec cijelih 6 godina u nizu i uspio ih je uštopat. Njemu ostaje jos puno posla da ne zayebe do turnira. Goruće pitanje je bezobrazni izlomljeni Neuer koji ne zeli sići s gola dok ne umre, desni bek i napadač. Gross i Andrich su tu mrtva trka ,dioba za mene koga bih ubacio ,Gross je bolji na lopti , Andrich u duelu i skoku. Onda panj Haverz greota je da uzima mjesto onim pravim napadacima
Premlad i neiskusan je Pavlović za ovo, mislim da se bori za startera, za spisak definitivno opcija, veza je stacked za Njemačku. Do Eura će se iskristalizirati ko će biti starter u napadu, tipični JN bi bio sa Havertzom a da sa klupe ulazi Fulle, kao Poulsen u Leipzigu onomad.RollMan je napisao/la: ↑23 mar 2024, 23:38Sta ce ti full opresnost s Havertzom koji je beskoristan ,Fullkruh ce makar drzat i nosat stopere oko sebe iako ne da gol, a bome zna ga i zabit rekord u Elfu mu je odličan ili Undav ili bilo ko sposoban biti napadac ne ovaj s izmisljenim pozicijama
Mislim da i Pavlović ima moze biti zestoka konkurencija i Andrichu i Pascalu pogotovo zbog zavrsnice LP
Kada su mogli Kimmicha baciti u vatru na Euru 2016 , ne vidim razlog da bolji i talentovaniji igrač (Pavlovic)odmah ne igra ogromne minute
Kyllian Mbappé lost possession of the ball 25 times against Germany, his worst performance in his last 45 games for club and country.![]()
Joshua Kimmich, played on the right flank and responsible for marking him, left the field with 7 steals of the ball. [@BundesInsider]
Još jedan dokaz da je neko na ovoj temi fudbalski nepismen.dirkules je napisao/la: ↑24 mar 2024, 00:31Kyllian Mbappé lost possession of the ball 25 times against Germany, his worst performance in his last 45 games for club and country.![]()
Joshua Kimmich, played on the right flank and responsible for marking him, left the field with 7 steals of the ball. [@BundesInsider]
![]()
LP i EP incomingdirkules je napisao/la: ↑24 mar 2024, 00:31Kyllian Mbappé lost possession of the ball 25 times against Germany, his worst performance in his last 45 games for club and country.![]()
![]()
22 godine sam navijač Elfa, a nikad nisam živio tamo tako da...
Paušalno rezonuje, jedan od mnogih koji generalizuju i stavljaju nos gdje im nije mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.