Nisi drug do mene ja pogrešno pročitao možda sam premekano odgojen

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hajde ne piši gluposti, priznaj da si pogriješio i idi dalje.Lecler je napisao/la: ↑23 mar 2024, 10:56Mogli su napisati i hoćel to majstore. A ne da nas furaju pogrešno. I ovako nas je za real zajebavo ko stigne.morensa je napisao/la: ↑23 mar 2024, 10:44Pa nisu ga nazvali Balotellijem jer je igrač ko on nego je Balotelli imao istu situaciju na treningu sa markerom to je trebalo da bude simpatično a ne najava Balotellija našeg.Lecler je napisao/la: ↑23 mar 2024, 05:43Al ga i najavljuju ko da je Salah. Nafuraju nas maksimalno. Juče objaviše da je Duljević ko Balotelli. A na terenu ne dobijemo ništa. I onda kad psujemo mi smo krivi što stvaramo pritisak. Moraju prestati polovnjake i istrošene igrače najavljivati ko da su superzvijezde.
Nema mi smisla za rozmana, mislim prije suspenzije za ibricica i mirvica, vjerovatno oduzimanje bodova, ne bi trebalo biti vise od 3 i neka kaznapjankesarajevo je napisao/la: ↑24 mar 2024, 08:44Stvarno prestanite gluposti pisati, dajte insajderske informacije: evo ja sam nacuo da cemo 3 boda biti kaznjeni, Rozman mjesec suspenzije, Ibricic 6 mjeseci; igraci ce biti novcano kaznjeni i suspenzija za KUP takmicenje naredne godine. I ide zalba, naravno.
U pravilniku ima jedna siva zona, a to je da se ne prepoznaje detaljno ako se napravi prekrsaj u KUP takmicenju, da li se smiju oduzeti bodovi u premijerligaskom takmicenju? Zna li ko odgovor na to?
To za Kraka je i meni misterija svih ovih godina, navodno je Ćelo Bajramovic naredio Husrefu da postavi Alaima na gol u revanšu. Što je najčudnije, Krak je bio odličan na golu, ne samo u Istanbulu, vec i u ostalim utakmicama na početku te sezone, ukljucujuci i derbi na Grbavici, a nakon Istanbula vise nikada nije stao na naš gol. Još sam cuo da su ga na revans protiv Besiktasa došli gledati neki skauti iz inostranstva.napoleon72 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 05:05Ljudi navode 2002. godinu kao uspjesnu i dvomec sa Besiktasem koji je pokazao svu mogucu mahalstinu i bijedu ovog kluba. Nakon fenomenalne partije Kraka u Istanbulu, na Kosevu misteriozno Alaim staje na gol i prima peticu. Kao sto je Dragovic misteriozno pao s bicikla. Serrem se na svaki takav potez ovog kluba, taman da smo 100 trofeja uzimali. Najgori golman kluba u 21. vijeku stimao sastav sebi kako mu je odgovaralo.
Liga je napredovala debelo, a jos vise je napredovao evropski fudbal. Sad ti vise ni ekipa iz San Marina nije garancija da ces je natamburat. U nasoj ligi nema dogovaranja i kupovine utakmica kao tad (ima, al mizerno u odnosu na taj vakat), nema toga da gost ne smije dobit utakmicu (osim u Banjoj Luci, al tad je bilo na svim stadionima). Imas 4-5 jakih ekipa, dosta stranih igraca, stranih trenera, eto konacno i jedan klub u grupnim fazama.
Nazalost to je 100% da ce i Rozman kaznu dobiti. On je ipak najodgovorniji za ekipu. Za Mirvica ne znam, nigdje ne spominju predsjedniku kluba da ide kazna u pravilnicima.boki86 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 11:08Nema mi smisla za rozmana, mislim prije suspenzije za ibricica i mirvica, vjerovatno oduzimanje bodova, ne bi trebalo biti vise od 3 i neka kaznapjankesarajevo je napisao/la: ↑24 mar 2024, 08:44Stvarno prestanite gluposti pisati, dajte insajderske informacije: evo ja sam nacuo da cemo 3 boda biti kaznjeni, Rozman mjesec suspenzije, Ibricic 6 mjeseci; igraci ce biti novcano kaznjeni i suspenzija za KUP takmicenje naredne godine. I ide zalba, naravno.
U pravilniku ima jedna siva zona, a to je da se ne prepoznaje detaljno ako se napravi prekrsaj u KUP takmicenju, da li se smiju oduzeti bodovi u premijerligaskom takmicenju? Zna li ko odgovor na to?
Ljepota, isto sam uradio,neka se druze sami,zagadili i unistili temu al moze im se.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 20:14AvannGardaa46 je napisao/la: ↑23 mar 2024, 19:18
Uzalud vam trud pljuvači hehe
I hvala bratu što mi preporuci ovo dodaj gnjavatora, forum konacno normalno djeluje![]()