FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

morensa

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la morensa » 23 mar 2024, 20:44

stojko je napisao/la:
23 mar 2024, 20:34
morensa je napisao/la:
23 mar 2024, 19:53
stojko je napisao/la:
23 mar 2024, 19:41

Kerojed mi reko.
Ali ne vjerujem ja u to jer kao sto vidimo sve je sjajno i bajno :bow:
Pretpostavljam da ti to daje zapravo da vrijeđaš nekoga ili :) te uskoro vidimo na poziciji koja nas vodi u sjajno i bajno :)
Koga i kako sam uvrijedio?
Nisu pozicije za mene ahbabu
Nisi drug do mene ja pogrešno pročitao možda sam premekano odgojen :) kako ti reče da ti je on rekao pomislio sam da imaš te ambicije…

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 mar 2024, 22:51

Što ste se ušutili? Jest se ova pauza duga.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 mar 2024, 23:36

H8Z7 je napisao/la:
23 mar 2024, 22:51
Što ste se ušutili? Jest se ova pauza duga.
Vala bas, oteglo se ko teravija :D

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 mar 2024, 00:14

Nikad glupljih postova do unazad 3 stranice. Svaka čast :rol:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 mar 2024, 00:20

Na ovoj temi se nekad imalo sta procitati :plac:
Jel se zna dal smo dostavili izjave, imal kakvih insajderskih u vezi odluke disciplinske, kako vrijeme prolazi ja sve vise vjerujem u uslovnu kaznu :kafa: poslije repke da udju u rat sa jednim od najvecih klubova, msm da im to sada nije u cilju :crazy:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 24 mar 2024, 01:54

Vala ove pauze koliko ih ima ja bih uigrao ekipu da na nesto izgleda, valjda to sad bude bolje na terenu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 mar 2024, 02:05

donDondon je napisao/la:
24 mar 2024, 01:54
Vala ove pauze koliko ih ima ja bih uigrao ekipu da na nesto izgleda, valjda to sad bude bolje na terenu
Tokom jeseni su bile tri reprezentativne pauze, pa smo nakon njih imali utakmica u kojima nismo pogledali na gol protivnika.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 24 mar 2024, 03:50

Sve sami znalci čiji je vrhunac pismenosti ispuniti kućni list.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 mar 2024, 04:15

Nek mi neko napise ekipu od 1995 godine da je bila bolja od ove danasnje..

Ove price losi jekvalitet slabija liga visa para su za malu djecu..

Mi smo od 4 naj jace ekipe bili u najvecoj buli i sa najmanje uspjeha, sa najlosijom skolom fudbala i sa skoro nula proizvedenih igraca. Dzemo Berberovic albun pelak i alen skoro su igraci od kojih smo zaradili 360 k€ zajedno

Skoro Alen 0 km
Albin pelak 100 k€
Dzemo berberovic 260 k€

I jos si imao Alaim Muhameda koji ni sam nezna kako je dobio mjesto na golu FK AARAJEVA.Dokaz koliko je dobar da nije mogo nakon 10-12 godina kolko je branio za nas nije mogo da sebproda tacnije nikoga nije htio..

Suarez je sam donio 350 k€, sa jedva 2 utakmice za nas prvi klub, i to nakon 5-6 godina postojanja akademije.

Osvoili smo 3 titule 3 kupa u roku od 10 godina

E sad, bankrot investitora (korona) dosta poremetila, al jos veci neprijatelji od korone jesu zeljo velez i ti malo jaci baluski klubovi uz podporu ustasa i cetnika

Garantujem da he Mirvic dosao u doba prije Vice zeljkovica (vrijeme Nama) da bi osvoili sve titule (prvenstvo kup)

Sad hronoloski, Mirvic Kad je dosa 1/3 prvenstva je bilo proslo (prelazni rok prosao ljetni) i te godine se dosli u finale kupa

Sledeca godina rekonstrukcija stadiona izborena evrpa ove godine ako ne izborimo evropu nema opravdanja i moze se pisat na Mirvica (kriv potez u izbor trenera sd) al posteno receno NAJVECI KRIVAC JE VICO JER MENTALNI EFEKAT BI BIO OGROMAN DA SMO POBJEDILI BORAC CINIMI SE DA BI IM PRISLI NA 2 ili 4 boda dolazili nam nakon 2 kola ponovo (zaostala tekma) imali zrinjski gdje su takodje remizirali

Takodje sad kup sa sigurnoscu mogu reci da nas je vico izbacio i mozda nam uzo kup.

Jer sigurno u ovom komentu da smo izbacili borca opet bi samopouzdanje bilo na vecem nivou i nevidim nijednu ekipu koja bi nas mogla dobit u dva duela

Kad se sve sabere

ROSTER IGRACA DOVOLJNO GOVORI DA IMAS 5-6 igraca koje smo posudili prvoligasima srbihe hrvaske kazahstana i bih

Koji to klub ima

Nedugujemo nikom nista
Licenca za pl bh i evropu dobije o30 dana prije nego ijedan drugi klub u pl bh

Jakirovic ibricic tegeltija beus plus marijan turkovic silvia maric su svi rekli da FK SARAJEVO daje ozbiljne plate i da mnogi hrvaski srbski premirligasi mogu sanjat.

Cak su rekli da je silvija maric htio da dovede Kvrzica i da nije mogo Rudes da primiris koliko je borac dao a birac nemoze ni 50% platit ono sto FK SARAJEVO PLACA

JAKIROVIC JE REKAO CINIMI SE da je 3 igraca htio al kad je cuo koliko im FK SARAJEVO nudi covjek je javno rekao izvinite al mi nemamo kogucnist ni pola toga platit..

Meni je ovo mnogo vazno i kao sto neko kaze kad Mirvic procepi dinamo je kita sta cemo mi bit

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 mar 2024, 05:05

Ljudi navode 2002. godinu kao uspjesnu i dvomec sa Besiktasem koji je pokazao svu mogucu mahalstinu i bijedu ovog kluba. Nakon fenomenalne partije Kraka u Istanbulu, na Kosevu misteriozno Alaim staje na gol i prima peticu. Kao sto je Dragovic misteriozno pao s bicikla. Serrem se na svaki takav potez ovog kluba, taman da smo 100 trofeja uzimali. Najgori golman kluba u 21. vijeku stimao sastav sebi kako mu je odgovaralo.
Liga je napredovala debelo, a jos vise je napredovao evropski fudbal. Sad ti vise ni ekipa iz San Marina nije garancija da ces je natamburat. U nasoj ligi nema dogovaranja i kupovine utakmica kao tad (ima, al mizerno u odnosu na taj vakat), nema toga da gost ne smije dobit utakmicu (osim u Banjoj Luci, al tad je bilo na svim stadionima). Imas 4-5 jakih ekipa, dosta stranih igraca, stranih trenera, eto konacno i jedan klub u grupnim fazama.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 mar 2024, 08:44

Stvarno prestanite gluposti pisati, dajte insajderske informacije: evo ja sam nacuo da cemo 3 boda biti kaznjeni, Rozman mjesec suspenzije, Ibricic 6 mjeseci; igraci ce biti novcano kaznjeni i suspenzija za KUP takmicenje naredne godine. I ide zalba, naravno.
U pravilniku ima jedna siva zona, a to je da se ne prepoznaje detaljno ako se napravi prekrsaj u KUP takmicenju, da li se smiju oduzeti bodovi u premijerligaskom takmicenju? Zna li ko odgovor na to?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 mar 2024, 10:12

Ne mogu nam i uzeti bodove i izbaciti iz kupa nema sanse.Ili jedno ili drugo a logicnije mi je ovo drugo jer kup nema veze sa ligom.
Ako je istina za Rozmana znaci vraca se tek za zadnja 4 kola a sve do tada out.

Kako god sacekati cetvrtak i uloziti zalbu sta god da odluce da se smanji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 24 mar 2024, 10:50

Lecler je napisao/la:
23 mar 2024, 10:56
morensa je napisao/la:
23 mar 2024, 10:44
Lecler je napisao/la:
23 mar 2024, 05:43
Al ga i najavljuju ko da je Salah. Nafuraju nas maksimalno. Juče objaviše da je Duljević ko Balotelli. A na terenu ne dobijemo ništa. I onda kad psujemo mi smo krivi što stvaramo pritisak. Moraju prestati polovnjake i istrošene igrače najavljivati ko da su superzvijezde.
Pa nisu ga nazvali Balotellijem jer je igrač ko on nego je Balotelli imao istu situaciju na treningu sa markerom to je trebalo da bude simpatično a ne najava Balotellija našeg.
Mogli su napisati i hoćel to majstore. A ne da nas furaju pogrešno. I ovako nas je za real zajebavo ko stigne.
Hajde ne piši gluposti, priznaj da si pogriješio i idi dalje. :rol: Čitav svijet zna da se Balotelli obrukao sa oblačenjem markera, jasno je da to je to u pitanju.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 mar 2024, 11:08

pjankesarajevo je napisao/la:
24 mar 2024, 08:44
Stvarno prestanite gluposti pisati, dajte insajderske informacije: evo ja sam nacuo da cemo 3 boda biti kaznjeni, Rozman mjesec suspenzije, Ibricic 6 mjeseci; igraci ce biti novcano kaznjeni i suspenzija za KUP takmicenje naredne godine. I ide zalba, naravno.
U pravilniku ima jedna siva zona, a to je da se ne prepoznaje detaljno ako se napravi prekrsaj u KUP takmicenju, da li se smiju oduzeti bodovi u premijerligaskom takmicenju? Zna li ko odgovor na to?
Nema mi smisla za rozmana, mislim prije suspenzije za ibricica i mirvica, vjerovatno oduzimanje bodova, ne bi trebalo biti vise od 3 i neka kazna

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 mar 2024, 11:45

napoleon72 je napisao/la:
24 mar 2024, 05:05
Ljudi navode 2002. godinu kao uspjesnu i dvomec sa Besiktasem koji je pokazao svu mogucu mahalstinu i bijedu ovog kluba. Nakon fenomenalne partije Kraka u Istanbulu, na Kosevu misteriozno Alaim staje na gol i prima peticu. Kao sto je Dragovic misteriozno pao s bicikla. Serrem se na svaki takav potez ovog kluba, taman da smo 100 trofeja uzimali. Najgori golman kluba u 21. vijeku stimao sastav sebi kako mu je odgovaralo.
Liga je napredovala debelo, a jos vise je napredovao evropski fudbal. Sad ti vise ni ekipa iz San Marina nije garancija da ces je natamburat. U nasoj ligi nema dogovaranja i kupovine utakmica kao tad (ima, al mizerno u odnosu na taj vakat), nema toga da gost ne smije dobit utakmicu (osim u Banjoj Luci, al tad je bilo na svim stadionima). Imas 4-5 jakih ekipa, dosta stranih igraca, stranih trenera, eto konacno i jedan klub u grupnim fazama.
To za Kraka je i meni misterija svih ovih godina, navodno je Ćelo Bajramovic naredio Husrefu da postavi Alaima na gol u revanšu. Što je najčudnije, Krak je bio odličan na golu, ne samo u Istanbulu, vec i u ostalim utakmicama na početku te sezone, ukljucujuci i derbi na Grbavici, a nakon Istanbula vise nikada nije stao na naš gol. Još sam cuo da su ga na revans protiv Besiktasa došli gledati neki skauti iz inostranstva.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 mar 2024, 11:48

boki86 je napisao/la:
24 mar 2024, 11:08
pjankesarajevo je napisao/la:
24 mar 2024, 08:44
Nema mi smisla za rozmana, mislim prije suspenzije za ibricica i mirvica, vjerovatno oduzimanje bodova, ne bi trebalo biti vise od 3 i neka kazna
Nazalost to je 100% da ce i Rozman kaznu dobiti. On je ipak najodgovorniji za ekipu. Za Mirvica ne znam, nigdje ne spominju predsjedniku kluba da ide kazna u pravilnicima.

Mada sam svjestan da su kaznu dobili i Hasic i Beus u njihovim situacijama.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 mar 2024, 12:40

Po mom misljenju, Rozman se NEMA zasto kaznit. Vise ima prostora da se Vinko kazni koji nije dosao na pres nikako.

Sd ima vecu poziciju (nadredjenije treneru) i ako on odluci da se prekine ss nemoze njemu naredit do to neradi a posebno sto je presjednik kluba to podrzao.. isto koda kaznite trenera zato sto su navijaci uletili u teren i prekinuli utakmicu..

Ja vjerujem da ce tu bit zabrana takmicenja u kupu sledece godine i -2 va boda uz kaznu ibricicu i mirvicu..

Posto znamo da nece kaznit nijednog sudiju iz te utakmice kao sto nisu nikog kaznili ni protiv zvjezde igmana MI MORAMO TO ISKORISTIT U ZELBI, cak traziti uefine eksperte da procjene sudjenj u sve 3 utakmice..

Ovde velez najvise podrzava savez jer znaju da ako savez nama neuzme bod-ove da ce ostat bez evrope, zeljo to naravno podrzava jer smatra da imaju sansu spasa ne ispadanja upravo u derbiju

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 24 mar 2024, 13:44

de nek ko kakvu bombu baci, da se malo razdrmamo, uspavala se tema :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 mar 2024, 13:49

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
23 mar 2024, 20:14
AvannGardaa46 je napisao/la:
23 mar 2024, 19:18
slika

Uzalud vam trud pljuvači hehe
I hvala bratu što mi preporuci ovo dodaj gnjavatora, forum konacno normalno djeluje
:thumbup:
Ljepota, isto sam uradio,neka se druze sami,zagadili i unistili temu al moze im se.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 mar 2024, 13:58

Chony533 je napisao/la:
24 mar 2024, 13:44
de nek ko kakvu bombu baci, da se malo razdrmamo, uspavala se tema :rol:

slika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, ErosViverosViv, tajsamja, Zagor i 39 gostiju.