2002 smo osvojili kup, pobjedivsi tada atomskog Želju u finalu, imali bruku igraca u svim reprezentativnim selekcija, odradili bolje prelazne rokove nego sad (recimo tada klasu od štopera Mirzu Varešanovića doveli na posudbu iz bečke Austrije, a on nam maltene donio taj kup), u Evropi izbacili Sigmu, koja je po jačini svemirski brod za sve nase evropske protivnike zadnjih desetak godina, izuzev Celtica i Atalante, te smo kasnije igrali 2:2 sa Besiktasem. Sve to, unatoč skromnoj finansijskoj situaciji.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 11:35Da ima gresaka - ima. Da nije sve kako treba - nije. Ali da je isto kao 2002. E je.bi ga brate mili, da si uporedio 2015. pa hajde ali 2002. “Nidje” veze s vezom i poredjenje drug.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sta on zna sta je 2002 godine bilo.
Al bitno je da se javi jedan od advokata ove lobotomije.
Al bitno je da se javi jedan od advokata ove lobotomije.
Otpisujemo našeg dulju a ni istrčo nije na Koševu? Sramite se!
Dulja sa podbratkom i iznad 15% body mass je super zvijezda za ovu ligu.
Dulja sa podbratkom i iznad 15% body mass je super zvijezda za ovu ligu.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Taj isti Besiktas nas nabije 5:0 na Kosevu. Ma da el grande Mirza bio presudan za kup te godine. De ne zajeb.avaj me, nisam rekao da je sjajno nego da recimo 2019. je godina s kojom se mi trebamo poredit. Te godine o kojima vi pricate su se cekale titule po sedam godina i da ne govorim kakva smeca su sve bila u upravi. Sad ih ima dosta manje i cilj je da ih ne bude nikako, ako ti brate to ne zelis da shvatis ili sta vise imas licni interes da ne bude tako dajes mi dojam da si protiv napretka kluba.Lucas je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:032002 smo osvojili kup, pobjedivsi tada atomskog Želju u finalu, imali bruku igraca u svim reprezentativnim selekcija, odradili bolje prelazne rokove nego sad (recimo tada klasu od štopera Mirzu Varešanovića doveli na posudbu iz bečke Austrije, a on nam maltene donio taj kup), u Evropi izbacili Sigmu, koja je po jačini svemirski brod za sve nase evropske protivnike zadnjih desetak godina, izuzev Celtica i Atalante, te smo kasnije igrali 2:2 sa Besiktasem. Sve to, unatoč skromnoj finansijskoj situaciji.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 11:35Da ima gresaka - ima. Da nije sve kako treba - nije. Ali da je isto kao 2002. E je.bi ga brate mili, da si uporedio 2015. pa hajde ali 2002. “Nidje” veze s vezom i poredjenje drug.
@Istina, necemo pricati o tome sta ko zna kad je sta bilo. Jos uvijek cekam dokaze o pranju para i slicno. Nigdje te.
1946
Nije sve ni do nas, država je u qrcu, nemaš zakona o sportu i država umjesto da podrži ljude kao Mirvić koji ulažu lovu oni nas koče i usporavaju napredak.
Nisam nikada bio za povratak bivših igrača ( osim Rahmanovića ) ali u ovom trenutku Dulja može itekako pomoći.Lecler je napisao/la: ↑23 mar 2024, 10:33Jest možda bio prije 8,9 godina. A i tad je bilo upitno. Nije problem ni što se vratio nego što ga najavljuju ko da će on sad sve preokrenuti u našu korist.fks74 je napisao/la: ↑23 mar 2024, 09:25Za našu ligu i jeste ,, superzvijezda"Lecler je napisao/la: ↑23 mar 2024, 05:43Al ga i najavljuju ko da je Salah. Nafuraju nas maksimalno. Juče objaviše da je Duljević ko Balotelli. A na terenu ne dobijemo ništa. I onda kad psujemo mi smo krivi što stvaramo pritisak. Moraju prestati polovnjake i istrošene igrače najavljivati ko da su superzvijezde.
Pricas o Besiktasu te sezone ko da su bili khurac od ovce a ne da su igrali cetrvt-finale Cup UEFA izgubivsi od Lazia. Cini mi se da nisi dobro upucen...Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:48Taj isti Besiktas nas nabije 5:0 na Kosevu. Ma da el grande Mirza bio presudan za kup te godine. De ne zajeb.avaj me, nisam rekao da je sjajno nego da recimo 2019. je godina s kojom se mi trebamo poredit. Te godine o kojima vi pricate su se cekale titule po sedam godina i da ne govorim kakva smeca su sve bila u upravi. Sad ih ima dosta manje i cilj je da ih ne bude nikako, ako ti brate to ne zelis da shvatis ili sta vise imas licni interes da ne bude tako dajes mi dojam da si protiv napretka kluba.Lucas je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:032002 smo osvojili kup, pobjedivsi tada atomskog Želju u finalu, imali bruku igraca u svim reprezentativnim selekcija, odradili bolje prelazne rokove nego sad (recimo tada klasu od štopera Mirzu Varešanovića doveli na posudbu iz bečke Austrije, a on nam maltene donio taj kup), u Evropi izbacili Sigmu, koja je po jačini svemirski brod za sve nase evropske protivnike zadnjih desetak godina, izuzev Celtica i Atalante, te smo kasnije igrali 2:2 sa Besiktasem. Sve to, unatoč skromnoj finansijskoj situaciji.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 11:35
Da ima gresaka - ima. Da nije sve kako treba - nije. Ali da je isto kao 2002. E je.bi ga brate mili, da si uporedio 2015. pa hajde ali 2002. “Nidje” veze s vezom i poredjenje drug.
@Istina, necemo pricati o tome sta ko zna kad je sta bilo. Jos uvijek cekam dokaze o pranju para i slicno. Nigdje te.
Pa upravo uprave i nisu dalje odmakle od 2002 mentalno. Pa evo i sa investitorima ne mozemo u Evropu a kamoli trofej.
Ma uporedili ga s Balotelijem, furaju nas, uaaa, uprava napolje !!! 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:48Taj isti Besiktas nas nabije 5:0 na Kosevu. Ma da el grande Mirza bio presudan za kup te godine. De ne zajeb.avaj me, nisam rekao da je sjajno nego da recimo 2019. je godina s kojom se mi trebamo poredit. Te godine o kojima vi pricate su se cekale titule po sedam godina i da ne govorim kakva smeca su sve bila u upravi. Sad ih ima dosta manje i cilj je da ih ne bude nikako, ako ti brate to ne zelis da shvatis ili sta vise imas licni interes da ne bude tako dajes mi dojam da si protiv napretka kluba.Lucas je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:032002 smo osvojili kup, pobjedivsi tada atomskog Želju u finalu, imali bruku igraca u svim reprezentativnim selekcija, odradili bolje prelazne rokove nego sad (recimo tada klasu od štopera Mirzu Varešanovića doveli na posudbu iz bečke Austrije, a on nam maltene donio taj kup), u Evropi izbacili Sigmu, koja je po jačini svemirski brod za sve nase evropske protivnike zadnjih desetak godina, izuzev Celtica i Atalante, te smo kasnije igrali 2:2 sa Besiktasem. Sve to, unatoč skromnoj finansijskoj situaciji.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 11:35
Da ima gresaka - ima. Da nije sve kako treba - nije. Ali da je isto kao 2002. E je.bi ga brate mili, da si uporedio 2015. pa hajde ali 2002. “Nidje” veze s vezom i poredjenje drug.

Zato sad svake godine titula. Evo od zadnje je proslo cetiri godine i ne nazire se nova na vidiku. Tuga.
Dok je Mirvica,zdravoga,zivoga mi titule vidjeti necemo.
- AvannGardaa46
Ima li te tuzbe protiv Ziljkica i mafije, zna li se sta?
-
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ma samo naprijed moje Sarajvooooooo!!!
Ismir kad nadje dobitnu kombinaciju nece nas skinuti niko sa prvog mjesta 10 godina
Ismir kad nadje dobitnu kombinaciju nece nas skinuti niko sa prvog mjesta 10 godina
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Godinu dana nakon nas, pobjedili u Ligi prvaka onaj tek oformljeni Abramovicev Chelsea u Londonu 2:0.Nikad nas ždrijeb nije mazioStroj1946 je napisao/la: ↑23 mar 2024, 15:18Pricas o Besiktasu te sezone ko da su bili khurac od ovce a ne da su igrali cetrvt-finale Cup UEFA izgubivsi od Lazia. Cini mi se da nisi dobro upucen...Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:48Taj isti Besiktas nas nabije 5:0 na Kosevu. Ma da el grande Mirza bio presudan za kup te godine. De ne zajeb.avaj me, nisam rekao da je sjajno nego da recimo 2019. je godina s kojom se mi trebamo poredit. Te godine o kojima vi pricate su se cekale titule po sedam godina i da ne govorim kakva smeca su sve bila u upravi. Sad ih ima dosta manje i cilj je da ih ne bude nikako, ako ti brate to ne zelis da shvatis ili sta vise imas licni interes da ne bude tako dajes mi dojam da si protiv napretka kluba.Lucas je napisao/la: ↑23 mar 2024, 14:03
2002 smo osvojili kup, pobjedivsi tada atomskog Želju u finalu, imali bruku igraca u svim reprezentativnim selekcija, odradili bolje prelazne rokove nego sad (recimo tada klasu od štopera Mirzu Varešanovića doveli na posudbu iz bečke Austrije, a on nam maltene donio taj kup), u Evropi izbacili Sigmu, koja je po jačini svemirski brod za sve nase evropske protivnike zadnjih desetak godina, izuzev Celtica i Atalante, te smo kasnije igrali 2:2 sa Besiktasem. Sve to, unatoč skromnoj finansijskoj situaciji.

Ispast će da ga branim a nigdje veze

Pozdrav iz slobodarskog Zagreba.
Imam jedno pitanje ako je već pisano o tome izvinjavam se.
Nešto sam čuo da je Mirvić pricao sa Papetom Sušićem i kao da su nešto skoro dogovorili.
Ima li istine u tome i ako da o čemu se radi.
Hvala.
Imam jedno pitanje ako je već pisano o tome izvinjavam se.
Nešto sam čuo da je Mirvić pricao sa Papetom Sušićem i kao da su nešto skoro dogovorili.
Ima li istine u tome i ako da o čemu se radi.
Hvala.
- AvannGardaa46

Uzalud vam trud pljuvači hehe
I hvala bratu što mi preporuci ovo dodaj gnjavatora, forum konacno normalno djeluje
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Pretpostavljam da ti to daje zapravo da vrijeđaš nekoga ilistojko je napisao/la: ↑23 mar 2024, 19:41Kerojed mi reko.morensa je napisao/la: ↑23 mar 2024, 18:51Ispast će da ga branim a nigdje vezeali moram te pitati rekao ti on ili ti zaključio
iskreno ja se sve nadam da će se na forumu naći neka nova dobitna kombinacija, ovdje imamo stručnjake, direktore, privatnike, menadžere… ne znam samo gdje nestadoše svi kad su se mogli kupovati ulozi… uključujući i ove legende oko kluba. Možda su tad svi drugačije reagovali možda bi bilo i drugačije a ovako može samo podržavati ili ne
ili nazivati ljude pogrdnim imenima ili ne
![]()
Ali ne vjerujem ja u to jer kao sto vidimo sve je sjajno i bajno![]()

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
AvannGardaa46 je napisao/la: ↑23 mar 2024, 19:18
Uzalud vam trud pljuvači hehe
I hvala bratu što mi preporuci ovo dodaj gnjavatora, forum konacno normalno djeluje

1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, belosevic23, bordobijeli, ErosViverosViv, Hardzavi, JavierBosnia, muhamedhulk, r3m1, Vanja8, zagorski i 102 gosta.