U suštini to je to. Okosnica ekipe. Kovačević ako definitivno ne želi onda umjesto njega Pirić. Još Prevljak, Stevanović, Hamulić i imamo igrače sa kojima sljedećih 10 godina treba izgrađivati ponovo kult reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U suštini to je to. Okosnica ekipe. Kovačević ako definitivno ne želi onda umjesto njega Pirić. Još Prevljak, Stevanović, Hamulić i imamo igrače sa kojima sljedećih 10 godina treba izgrađivati ponovo kult reprezentacije
Ma ljudi lupaju. Za Kovačevića je u Sarajevu bilo kasno da je dobar golman i odlaskom u Rakow instant se to nastavilo. Za Šahinovića bi bilo svjetsko čudo da dođe na nivo karijere Pirića.aqarius je napisao/la: ↑23 mar 2024, 10:30Ja ne znam samo otkud vi Šahinovića uopšte dovodite u bilo kakvu vezu sa repkom.To neki pitar opalio Šahinović i onda slijedi lančana reakcija. .još su mi svježa sjećanja na Šahinovićeve (ne)bravure i spominjanje uže i šire familije..i neka se dobro lupi nogom u tur i zahvali onome ko mu je pomogao što je uspio izaći iz ove naše žabokrečine.Ja lično mu želim da postane novi Peter Čeh ali tek treba pokazati da vrijedi
Gdje brani Sahinovic? Lik ne bude ni u sastavu Rakowa uopste.mercurial je napisao/la: ↑23 mar 2024, 10:41Kovacevic je bio kod nas i otisao, svjestan radije bi bio 5-6 golman Srbije nego kod nas 1-2. Realno ako je pomislio da moze biti prvi golman Srbije onda je pomahnitao. Srbija je medu 3 u Evropi po sirini i kvaliteti izbora golmana. Svilar je skontao da ce lakse biti prvi golman Belgije nego Srbije.
Sto se tice Sahinovica mlad je, dobio je dobru priliku da radi i uci vani. Vidjecemo, pred njim je jos puno godina karijere (za razliku od ostalih nasih golmana) i moze napredovati opet za razliku od ostalih. Ako bude branio iducu sezonu standardno sa 22 god sigurno da zasluzuje biti 3.golman reprezentacije kao neki zalog za buducnost. Realno jedini je nas mladi golman a da negdje brani.
Halali, uz Ramazan znam biti nervozan.
Znači ne Krunić, ali da Stevanović , koji igra u slabijoj ligi i stariji je od ovog?KimJongEsmer je napisao/la: ↑23 mar 2024, 07:25U suštini to je to. Okosnica ekipe. Kovačević ako definitivno ne želi onda umjesto njega Pirić. Još Prevljak, Stevanović, Hamulić i imamo igrače sa kojima sljedećih 10 godina treba izgrađivati ponovo kult reprezentacije![]()
Zato što Rade odigra jednu tekmu pa propusti sljedeće tri. Miro se uvijek odazivo. Suština je da treba podmladiti repku i zahvaliti se starijim igračima. Tu je i Rade u toj skupini pa ako bas hoćes i Miro. Da ti srce bude na mjestuDaduli je napisao/la: ↑23 mar 2024, 11:18Znači ne Krunić, ali da Stevanović , koji igra u slabijoj ligi i stariji je od ovog?KimJongEsmer je napisao/la: ↑23 mar 2024, 07:25U suštini to je to. Okosnica ekipe. Kovačević ako definitivno ne želi onda umjesto njega Pirić. Još Prevljak, Stevanović, Hamulić i imamo igrače sa kojima sljedećih 10 godina treba izgrađivati ponovo kult reprezentacije![]()
Nemam ja tu šta