A koliko je zapad ubio neduzenih civila i setaca u raznim teroristickim akcijama pod krinkom laznih dokaza?Pocevo od Afganistana,Iraka,Libije,Sirije itd itd...sta je sa muslimanima u Gazi,Mijanmaru,Kini??Evander je napisao/la: ↑23 mar 2024, 12:36U raznim teroristickim akcijama, na stotine i to neduznih civila i setaca. Da mogu, da su tehnoloski napredni, rado bi ih ubili na hiljade. Takvi kao ti, slavite imigrante i sirenje Islama u Europi, nadate se da ce Europa biti muslimanski kontinent![]()
Vherovatno si se radovao i opravdavao masakr nad novinarima u Parizu? "Osudjujemo, ali..."...
Ne odgovori mi, koliko su muslimani muslimana ubili, a koliko drugi? Iznenadio bi se omjerom. Pretpostavljam da je tebi OK milion ub8jenih Kurda, od strane Iracana i Turaka? Kurdi vjerovatno nisu muslimani po tvom mjerilu. Sirija? Jemen? Irak-Iran? Libija? Ratovi Palestinaca i Jordana, pa onda ratovi Palestinaca i Libanona? O Africi da i ne pricamo.
Sta me briga sta ce biti Europa,nece za 50 tak godina postojati ni tebe ni mene.
Ne odg ti meni na ovo.