FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 23 mar 2024, 05:43

Al ga i najavljuju ko da je Salah. Nafuraju nas maksimalno. Juče objaviše da je Duljević ko Balotelli. A na terenu ne dobijemo ništa. I onda kad psujemo mi smo krivi što stvaramo pritisak. Moraju prestati polovnjake i istrošene igrače najavljivati ko da su superzvijezde.
ISTINA ZA VEDRANA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 mar 2024, 06:03

Stojko (stoja ) navijac borca ili crvene zvezde.. mozda partizana.. morto kakav si t k u r a c i moderator kad dopustas pisanje navijacima cz borca u najboljem slucaju sirotinje sa grbavice..

Duljevic u najboljim godinama nije bio neki extra igrac. Promjenio 3 drugoligasa i u svakom bio rezerva. Izjavljivo ljubav zelji, kad smo ga doveli okupali dali mu toplo mlijeko mercedesa primjenio misljenje. Njegov nacin trcanja nikad nisam vidio u pro ugraca (anicic je protiv igmana u 90 min nesto najcudnije uzveo)

Gledo sam klip sa prvig treninga, dulja prima loptu koda je tek operiso ligamente, ledjni pokret ko u melunovica

Al bolje i njega ozivljavat nego srbskog sandzakliju zvanog “BRATE”

Rozmana ostavit do kraja prvenstva ako igra bude Horor do kraja aprila, vec pocetkom maja trazit nivig sd i trenera, niposto u pregovorima nedopustat da trener/sd ima odrijesene ruke da tjera koga god hoce. Ima ce opciju da dovede zamjenu za igrace kojima istice ugovor anicicu i jos ako ima ko eventualno gomilanje igraca moze bit samo jedan jos spic ako Renan nezeli produzit ugovor.

Znaci trener moze 1 igraca ostranit, i dovest nekog svog graca kojeg on smatra da mu treba, takodje moze doves jos 2 igraca posto anicicu i hasicu isticu ugovori, takodje moze vratit sa posudbe koga hoce GOLASHVILI zeljkovic serbedzuc mulalic nemozemi niko reci da bar jedan od ova 4 igraca nemogu bit od koristi..

Ista stvar vazi ako Rozman ostane. Nesmijemu se dozvolit da dovodi jos 5-6 igraca i da otjera 4-5.

Anicicu istice ugovor i on je sam svjestan da je kraj karijere pragu, sto se tice Hasica ako se mozemo dogovorit za nastavak mozemo ako ne trebalo bi se to do kraja Aprila znat.. Ubjedjen sam sa odlaskom Hasica i Anicica nebi puno izgubili jer ekipa ss uprava je u podsvjesti pripremljena i nekako oni jesu tu al kao da su stranci.. a za lovu koju dajemo Anicicu u Hasicu mozemo dovest bolheg igraca nego Hasic stoje

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 23 mar 2024, 08:23

Da sam Duljević onaj klip bih zabranio. Pa sta je ono?! Predstavlja Dulju ko lijenčinu koji zabušava na treningu ili ko debila koji ne zna marker izvratiti?! Sta ocekivati od njega - ništa! Dulja nije igrao nigdje mjesecima dakle mi rizikujemo (opet) dajući šansu igracu koji sad trenutno "mačak u vreči". Moze biti top a moze I flop. Ista stvar ce jednog dana biti i s Rahmanovicem. Vratice se ko islužen konj kad se nahoda (naigra) po Ruskim I turskim klubovima.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 mar 2024, 08:42

Tanko je ovo sve. Napredak nikakav. Kako se radilo 2002, tako se radi i danas. Precrtano sve. Začarani krug. Nikad ovdje hajra ni rezultata. Možda je čak i gori vakat, tad se barem borilo za nešto.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 mar 2024, 09:25

Lecler je napisao/la:
23 mar 2024, 05:43
Al ga i najavljuju ko da je Salah. Nafuraju nas maksimalno. Juče objaviše da je Duljević ko Balotelli. A na terenu ne dobijemo ništa. I onda kad psujemo mi smo krivi što stvaramo pritisak. Moraju prestati polovnjake i istrošene igrače najavljivati ko da su superzvijezde.
Za našu ligu i jeste ,, superzvijezda"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 mar 2024, 10:07

Strah me i pomisliti kakav ce Dulja bit kad prođe pripreme

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 mar 2024, 10:20

ŠTA_JE je napisao/la:
23 mar 2024, 08:23
Da sam Duljević onaj klip bih zabranio. Pa sta je ono?! Predstavlja Dulju ko lijenčinu koji zabušava na treningu ili ko debila koji ne zna marker izvratiti?! Sta ocekivati od njega - ništa! Dulja nije igrao nigdje mjesecima dakle mi rizikujemo (opet) dajući šansu igracu koji sad trenutno "mačak u vreči". Moze biti top a moze I flop. Ista stvar ce jednog dana biti i s Rahmanovicem. Vratice se ko islužen konj kad se nahoda (naigra) po Ruskim I turskim klubovima.
Prodaju nam muda pod bubrege
ISTINA ZA VEDRANA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 mar 2024, 10:33

fks74 je napisao/la:
23 mar 2024, 09:25
Lecler je napisao/la:
Za našu ligu i jeste ,, superzvijezda"
Jest možda bio prije 8,9 godina. A i tad je bilo upitno. Nije problem ni što se vratio nego što ga najavljuju ko da će on sad sve preokrenuti u našu korist.
ISTINA ZA VEDRANA!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 mar 2024, 10:40

mirzatele je napisao/la:
23 mar 2024, 10:07
Strah me i pomisliti kakav ce Dulja bit kad prođe pripreme
Gori od Penarande sigurno ne moze biti...za kojeg se opet isto govorilo...kao i za još neke.
Samo da ovo, samo da ono...

morensa

Post Postao/la morensa » 23 mar 2024, 10:44

Lecler je napisao/la:
Pa nisu ga nazvali Balotellijem jer je igrač ko on nego je Balotelli imao istu situaciju na treningu sa markerom to je trebalo da bude simpatično a ne najava Balotellija našeg.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 mar 2024, 10:56

morensa je napisao/la:
23 mar 2024, 10:44
Lecler je napisao/la:
Pa nisu ga nazvali Balotellijem jer je igrač ko on nego je Balotelli imao istu situaciju na treningu sa markerom to je trebalo da bude simpatično a ne najava Balotellija našeg.
Mogli su napisati i hoćel to majstore. A ne da nas furaju pogrešno. I ovako nas je za real zajebavo ko stigne.
ISTINA ZA VEDRANA!

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 23 mar 2024, 11:16

Finansijama i ulaganjem, uslovima u prvom timu i akademiji, mi i jesmo Real Madrid za ostale klubove u BiH.
I ovo treba svaki put naglasiti, samim tim sto svi ginu protiv nas, pobjedu slave kao trofej, to ti potvrdjuje ovo gore napisano.
Ne kontam sto sve morate primiti ka srcu ko kakve uvrijedjene mlade.
Dajte malo tog prepoznatljivog BORDO ega, nek se ostali trude da budu na nasoj razini.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 mar 2024, 11:31

To sa ulaganjima i finansijama, uslovima i akademiji za sada nismo dobili puno rezultata, odnosno željenih. Možemo mi ugruhati i 200 miliona, činjenica je da je jedan zrinjski igrao odlično grupu KLe. Ništa mi nismo puno napravili rezultatski za razliku od 2008 ili 2011 sa investitorima i sa tim nabrojanim uslovima. Na istom smo, čak smo sad gori. Čak šta više nek uspiju dogurati jednom do kvalifikacija u LP kao protiv Dynamo Kijeva, pa nek onda nešto kenjaju. Sad ne mogu ni prvo kolo u Konf. Ligi da prođu kokošari i luzeri.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 mar 2024, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 23 mar 2024, 11:35

Stroj1946 je napisao/la:
23 mar 2024, 08:42
Tanko je ovo sve. Napredak nikakav. Kako se radilo 2002, tako se radi i danas. Precrtano sve. Začarani krug. Nikad ovdje hajra ni rezultata. Možda je čak i gori vakat, tad se barem borilo za nešto.
Da ima gresaka - ima. Da nije sve kako treba - nije. Ali da je isto kao 2002. E je.bi ga brate mili, da si uporedio 2015. pa hajde ali 2002. “Nidje” veze s vezom i poredjenje drug.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2024, 11:57

Lecler je napisao/la:
Nisi ti dobro razumio klip.. nema nikakve veze sa superzvijezdom ili njegovom kvalitetom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 23 mar 2024, 12:09

Kad čovjek poleti da ispadne pametan umjesto da pročita dvaput. Čuj furaju nas kao da je Balotelli.. :tokralju:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 23 mar 2024, 12:16

Najavljuju ko da je balotelli :rol: mozel se izvuc podatak koji je prosjek godina ovdje majke ti
1946-1987

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 mar 2024, 12:17

Ma skonto sam nije znao obući ovu ko sto Balotelli nije znao. Nije poenta u tome nego što nas furaju.
ISTINA ZA VEDRANA!

segasala
Kontakt:

Post Postao/la segasala » 23 mar 2024, 12:25

Ja opet vjerujem u dulju kakav god da je, bolji je od penarande
1946😎😎💪💪

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 mar 2024, 12:30

Iliev(Rogic)
Beganovic(Mulalic)-Djurickovic(Celik)-X(Soldo)-X(Radovic)
Buljubasic(Julardzija,Matanovic)-Mustafic(Krdzalic)
Guliashvili(Kyeremeh)-Duljevic(Mehmedovic)-X(Andjusic)
Renan(Catakovic)

Sta mislite kako stojimo za ljetni rok?
Ugovori isticu Anicicu,Radovicu i Ilievu.Drugoj dvojicu bi produzio dok prvom ne bi.Hvala Anicicu ali prestar je i ne doprinosi previse pogotovo u ovoj drugoj polusezoni gdje ima more kikseva i vrlo cesto povrijedjen.Spor i teski panicar.

Rijesio bi se jos neki igraca kao Durakovic koji nije kapacitet za FKS upitno i PL,te Penarande s kojim Rozman nije zadovoljan.Kapetanovic posudba.

Situacija sa Hasicem je vrlo neizvjesna.Vrlo upitna je njegova zelja da ostane ovdje pogotovo ako ne izborimo Evropu a da ima interesa drugi klubova vec,ima.Zato ga nisam uvrstio ovdje ali dobra stvar sto nam se vraca Guliashvili.

Pozicije CB,LB i LW bi doveo provjerene igrace ovo ostalo kako se bude odvijala situacija.Nesto mislim da i Renan ide na ljeto,onda bi nam trebao i napadac jak.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.