Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma da. Svakako. Ovdje ko god se sjebe ili nekog fura ili nije mislio objektivno
. Ali, uvijek ima neki nacin da se iscupa iz govana u koja se uvali do IZNAD glave. Ja mu ne priznajem ovo kao zajebanciju ili salu iz jednog razloga. A taj razlog je podrugivanje drugom forumasu.

Možda je mislio na njegovo mjesto rođenja.Devil je napisao/la:Uze mi post sa tastature.Megamon je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Pa i okrenuli smo se Latinskoj Americi: Malouda, Alex, DL4, Ramires, sad i onaj Lucas Piazon koji će 2012. doći u klub (već je potpisao) itd.![]()
Kakav penal moras biti da ovo napises.

...što je više lome to je volim jače...
Željovac je napisao/la:Dobro si. Ko se još preko repke prod'o...Los_Blanos2 je napisao/la:floyd je napisao/la:Nikad mu Susic nije dao priliku...Jedan nastup u reprezentaciji bi ga prodao u Bundesligu. Kao i Cocalica.![]()
Preko repke dase prodaju...

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pa gledajuci striktno geografski, ovaj momak i nije pogrijesio kad je napisao da je Malouda iz Latinske Amerike, jer je rodjen u Francuskoj Gvajani, koja se nalazi u Juznoj Americi, al' cisto sumnjam da je on svjestan toga 

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovim nadmašio i onu:"Izvšio bi suicid sam na sobom"!!!amell je napisao/la:sahtar ce da izbaci padavicare iz barcelone,ako iko to moze onda su to oni,bit ce to bolan udarac i prizemljenje za barcu,ko visoko leti nisko pada![]()
70%-50% u korist sahtara

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- King Kenny
- Kontakt:
Mozda je mislio na to da ce igraci dati 120% svojih mogucnosti...Monolog je napisao/la:Mislim da je ovim nadmašio i onu:"Izvšio bi suicid sam na sobom"!!!amell je napisao/la:sahtar ce da izbaci padavicare iz barcelone,ako iko to moze onda su to oni,bit ce to bolan udarac i prizemljenje za barcu,ko visoko leti nisko pada![]()
70%-50% u korist sahtara

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Koji intelektualac dragi BozeKing Kenny je napisao/la:Mozda je mislio na to da ce igraci dati 120% svojih mogucnosti...Monolog je napisao/la:Mislim da je ovim nadmašio i onu:"Izvšio bi suicid sam na sobom"!!!amell je napisao/la:sahtar ce da izbaci padavicare iz barcelone,ako iko to moze onda su to oni,bit ce to bolan udarac i prizemljenje za barcu,ko visoko leti nisko pada![]()
70%-50% u korist sahtara

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Barca u srcu je napisao/la:
Messi, Pedro, Villa su vrhunac. Među 3 najubojitijia napadačka tandema današnjice.![]()
![]()
![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Laserima gađali? Pa nije valjda da mogu tako precizno i daleko bacati lasere?!Dakle, ukoliko se odnosi na gađanje(uzmeš laser i baciš ga iz sve snage na protivničke navijače, onda sigurno Engleska može birati koga da "bace" u atletsku disciplinu poput bacanja koplja ili diska), onda im svaka čast. No, ukoliko je riječ o ometanju zrakama, onda bih ovom novinaru preporučio da se baci pod voz.
![]()
Sutra će biti naslov:"Navijači Chelsea svjetlošću gađali navijače Sunderlanda".

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- sarajlija89
- Kontakt:
Izvinjavam se zbog psovki u sljedecim citatima
al moram citirati da bi upratili sve to
hahahahhahahaa....a sto se ismijah

Probisvjet je napisao/la:Poređenja: Banjaluka daje Borcu 540.000 KM, a Tuzla za Slobodu mizernih 50.000 KM?!
Grad Banja Luka u ovogodišnjem proračunu za FK Borac obezbijediće 540.000 KM ili 45.000 KM mjesečno. Zbog toga Banjalučani s pravom jurišaju na titulu prvaka BiH i imaju evropske ambicije. Kada je riječ o Slobodi i Općini Tuzla, u 2011. godini za najstarijeg premijerligaša u BiH sa kontinuitetom rada izdvojiće se mizernih 50.000 KM ili nešto više od 4.000 KM mjesečno. S tim novcima ne može se kvalitetno odraditi ni dječija liga, a kamoli PL BiH. No, to ne zanima načelnika Jasmina Imamovića, koji će za spomenik kralju Tvrtku "prosuti" pola miliona KM...
Jasmine Imamovicu jbem ti sunce pod kojim si rodjen!
fukara87 je napisao/la:Ako je ovo istina da ce pola miliona prosut za spomenik kralja Tvrtka onda on nije dobar sa glavom![]()
pa j-ebo li ga Tvrtko u pakas
hahahahhahahaa....a sto se ismijah

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
trebas uvijek uzet u obzir da ce mnogo specijalaca procitati tvoju ironiju...edin_tm87 je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:ne kontate da vas fura ovaj edin Botovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam vjerov'o da cu ih volko navuc
![]()
![]()
![]()
hahahahahha budala
![]()
![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
jesil' vidio kako se svijet preokrene u dvije godine..asylum je napisao/la:Uh yhebote ja se sa 7 godina igrao klikerima i spustao se sa trokolicom, igrao fudbala i sve vrijeme bio vani.
Danas se fakat sve izopacilo

ser del barça es el millor que hi ha !
- Nail for Real
- Kontakt:
Paja is back
.

Pajaaa je napisao/la:Gledajuci kvalitetu Sakhtar je tu visestruko bolji ali smislice se neki novi Busaca, Ovrebo i Hauge tako da Barcelona moze proci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne kontam te, otkako je racunar u upotrebi svijet se preokrenuo.Scof1eld je napisao/la:jesil' vidio kako se svijet preokrene u dvije godine..asylum je napisao/la:Uh yhebote ja se sa 7 godina igrao klikerima i spustao se sa trokolicom, igrao fudbala i sve vrijeme bio vani.
Danas se fakat sve izopacilo![]()
![]()
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Suština njegovog posta je da si ti devetogodišnjak.asylum je napisao/la:Ne kontam te, otkako je racunar u upotrebi svijet se preokrenuo.

Prvo sam na to pomislio, pa reko ako vec prati mogao je procitati da sam u par navrata napisao da imamMonolog je napisao/la:Suština njegovog posta je da si ti devetogodišnjak.asylum je napisao/la:Ne kontam te, otkako je racunar u upotrebi svijet se preokrenuo.
cvaju.

E svasta.

Nije toliko smesan sam post,ali je napisan kao da je ovo bilo pre 10-ak godina najmanje.Tom Huddlestone je napisao/la:
Navijao sam za njih i prije nego su oni i bili, znam napamet sastav kada je bio Juande Ramos ili Martin Jol, ako se mozda sjecas kad su igrali Teemu tainio, steed Malbranque, ja znam sve te sastave

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cak i ja znam prvih 11 Tottenhama kad su igrali Tainio i Malbranque
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.