Opario semuharemovicdzelo je napisao/la: ↑22 mar 2024, 15:12Odmah da zalijemo ispadanje, tako je tehnički direktore. Kafanica, laganica.![]()
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
....sve drugo će proći!
I da je pogodio opet bi dva primili jer smo toliko energetski pali a niko sa klupe da im kaze da se vrate pred svoj gol i blokiraju sve kad ne mogu trcat ne znam sta su Savo Jusufbegovic Musa gledaliMogli je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:23Pjanic je stvorio stopostotnu priliku za reprezentativnog trnokopa. Da je isti pogodio sada bi se Savo uzdizao i govorilo bi se genijalnoj izmjeni i postavci igre prije toga.chily-rz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:21Realno je da je skoro penzionisani Pjanić u prvom dodiru s loptom iskreirao više nego trojac u vezi za osamdeset minuta što dalje govori koliko smo kreativno limitirani u veznom redu.
Što se mene tice ako Vici ove balije iz saveza produže mandat reprezentacija mi više nije ni sekunde bitna nit ti ljudi zaslužuju bilo kakvu podršku nit vjerujem da su sposobni vratiti reprezentaciji pozitivan ambijent gdje cemo liciti na ekipu koja nešto želi da napravi.
Ne mora znaciti da bi dali oni 2 gola. Nije isto voditi 1-0 i 2-0. Uvjeren sam da je Demirovic dao ono, da Ukrajina ne bi dala nijedan gol do kraja.zgembo89 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:47I da je pogodio opet bi dva primili jer smo toliko energetski pali a niko sa klupe da im kaze da se vrate pred svoj gol i blokiraju sve kad ne mogu trcat ne znam sta su Savo Jusufbegovic Musa gledaliMogli je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:23Pjanic je stvorio stopostotnu priliku za reprezentativnog trnokopa. Da je isti pogodio sada bi se Savo uzdizao i govorilo bi se genijalnoj izmjeni i postavci igre prije toga.chily-rz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:21Realno je da je skoro penzionisani Pjanić u prvom dodiru s loptom iskreirao više nego trojac u vezi za osamdeset minuta što dalje govori koliko smo kreativno limitirani u veznom redu.
Što se mene tice ako Vici ove balije iz saveza produže mandat reprezentacija mi više nije ni sekunde bitna nit ti ljudi zaslužuju bilo kakvu podršku nit vjerujem da su sposobni vratiti reprezentaciji pozitivan ambijent gdje cemo liciti na ekipu koja nešto želi da napravi.
Mada isti djavo, kad bi nas Island dobio u finalu. Em smo mentalni patuljci u bitnim utakmicama, em bi Savo morao rotirati u finalu jer su glavni igraci umrli u 70-oj minuti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da je zincenko kojim slucajem rodjen u kaknju i zove se zincekovic nakon sinocnje partije mi bismo mu j.e.bali i kakanj i doboj kod kaknja i sve do unazad 8. koljena.
Ukri su slabi i nista se bolje nece provesti na euru nego sto bismo mi prosli,a ovdje je prije tekme od njih pravljen prime brazil.
Ukri su slabi i nista se bolje nece provesti na euru nego sto bismo mi prosli,a ovdje je prije tekme od njih pravljen prime brazil.
Auuuu pa jos sebi nmg doci......
Odigrali smo dobro ali usrali smo sve.......
Tako je to kad zoves igrace a nisu kvalitet ni za nasu ligu....
Civicu dragi jel te stid....one suze Dedica,Anela,Denisa a ti se smijes umix zoni a ispadanje kod 1 1 ti je amatersko...
Postqvlja sa pitanje sto ovako sa ovom voljom i zeljom nismo igrali kvalf pa prosli bi sigurno...
Zao mi je Dzeke utucen je bas bio.....
Ipak mlad tim ima potencijala,ali nam treba sistsm i trener..
Savez mora napolje a i Miske sa njima dovveo je 4 selekotra za par godina pa DOSTA JE ......ONI SU glavni krivci neodlaska na euro.....da li su petevu i postavili cilj euro 2024 a onda nakon izvlacenja grupa das mu otkaz.....da ne pircamo o pozivanju sumnjivih igraca...
Piric kad njje bio na klupi u klubu,Mesanovic,Sanicanin,Danilovic,Civic itd.......
Liga nacija je bitna i to svaki bod.....
Kvalf za svijetsko samo 1.iz grupe idu direktno a drugoplasirani u baraz ali ce im se pridruziti zemlje iz lige nacija,s obzirom sa smo u diviziji A vecina repki ce vec biti direktno na SP Pa Nam se i tu otvara mjesto u barazu jer tesko ccemo kroz kvalf.....
Civicu dragi jel te stid....one suze Dedica,Anela,Denisa a ti se smijes umix zoni a ispadanje kod 1 1 ti je amatersko...
Postqvlja sa pitanje sto ovako sa ovom voljom i zeljom nismo igrali kvalf pa prosli bi sigurno...
Savez mora napolje a i Miske sa njima dovveo je 4 selekotra za par godina pa DOSTA JE ......ONI SU glavni krivci neodlaska na euro.....da li su petevu i postavili cilj euro 2024 a onda nakon izvlacenja grupa das mu otkaz.....da ne pircamo o pozivanju sumnjivih igraca...
Piric kad njje bio na klupi u klubu,Mesanovic,Sanicanin,Danilovic,Civic itd.......
Kvalf za svijetsko samo 1.iz grupe idu direktno a drugoplasirani u baraz ali ce im se pridruziti zemlje iz lige nacija,s obzirom sa smo u diviziji A vecina repki ce vec biti direktno na SP Pa Nam se i tu otvara mjesto u barazu jer tesko ccemo kroz kvalf.....
Igrali smo prvu protiv Islanda identicno. Borba, trka, ma sve. I Rukfas izvede identican tim nakon 3 dana i tu je poceo nas pocetak kraja nazalost. Luksemburg kuci lik totalno pogubljen bio i gotove kvalifikacije...1921ljoze je napisao/la: ↑22 mar 2024, 19:54Auuuu pa jos sebi nmg doci......
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ne mogu ja Savi da oprostim Civica i Kovacevica jer ihje isporabavao i znaju svi da su qarine zasto je zvao Mujakica ako je Kovacevica uveo
Sto neko kaze i prije svega od 70min mi smo zaostajali sa trkom i nece da izvadi Dzeku da ubaci Tabakovica da ganja loptu stvarno promasaji i nije ovo prvi put sva mu je lafina samo priprema za baraz ispusimo od Luks priprema za baraz od Slovacke priprema za baraz u barazu izgubi u 85minuti
Sto neko kaze i prije svega od 70min mi smo zaostajali sa trkom i nece da izvadi Dzeku da ubaci Tabakovica da ganja loptu stvarno promasaji i nije ovo prvi put sva mu je lafina samo priprema za baraz ispusimo od Luks priprema za baraz od Slovacke priprema za baraz u barazu izgubi u 85minuti
Ljudi imaju li igdje sažeci utakmice?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Slazem se......luksemburg je bio kljucan to nas je unistilo.....steta velikaDamirT je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:03Igrali smo prvu protiv Islanda identicno. Borba, trka, ma sve. I Rukfas izvede identican tim nakon 3 dana i tu je poceo nas pocetak kraja nazalost. Luksemburg kuci lik totalno pogubljen bio i gotove kvalifikacije...1921ljoze je napisao/la: ↑22 mar 2024, 19:54Auuuu pa jos sebi nmg doci......
Njemacka ljeto puni stadioni nase raje i realno dobra grupa.....
-
- Kontakt:
Mi da nismo primili prvi gol, ne bi primili ni drugi, samo im je bitno bilo naceti nas, mi se onda odma raspadamo. Znaci da Civic nije onako bezglavo trcao po njihovoj polovini kao malounmnik, oni ne bi ni dali gol, i mi bi vec pricali o Islandu. On je najveci krivac, ispao kao zadnji majmun, onako ne igraju ni djeca u pionirima.
Ker jos se smije i kaze sta ima on tu....djeca placu njega boli stvarka. Trebo je ga Seo nabiti smece jednochamberlain24 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:39Mi da nismo primili prvi gol, ne bi primili ni drugi, samo im je bitno bilo naceti nas, mi se onda odma raspadamo. Znaci da Civic nije onako bezglavo trcao po njihovoj polovini kao malounmnik, oni ne bi ni dali gol, i mi bi vec pricali o Islandu. On je najveci krivac, ispao kao zadnji majmun, onako ne igraju ni djeca u pionirima.
Navodno je Kolašinac molio Savu da nikog ne mjenja bez obzira na grceve i povrede s cim sam siguran da ne bi izgubili jer ti vidis koliko srce imaju ovi momci bez obzira na mjesto rodjenja a marcelo iz tojsica dosao terminski na okupljanje hebem ga usta smrdljiva
sreca pa nismo prosli da nas ne tresu po 5-6 golova razlike na prvenstvu baustelaca i zemljoradnika
ali ipak ima liga nacija pa nas mogu tu tamburat
opet kontam mozda ne shvate to svi tako ozbiljno
ali ipak ima liga nacija pa nas mogu tu tamburat
opet kontam mozda ne shvate to svi tako ozbiljno
Mujakic na stoperafanatik19 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:57Navodno je Kolašinac molio Savu da nikog ne mjenja bez obzira na grceve i povrede s cim sam siguran da ne bi izgubili jer ti vidis koliko srce imaju ovi momci bez obzira na mjesto rodjenja a marcelo iz tojsica dosao terminski na okupljanje hebem ga usta smrdljiva
Sejo ljevo
Dzeko van jer nije mogao Tabakovic da ganja
I kraj
Ozbiljan selektor u ovakoj utakmici nece ubacit lika koji ne igra u svom klubu(kovacevic)i nekog ko igra malo a nema kvalitet (civic)
Ali nazad nema
Opet mozda nam se vrati negdje
Ima ovdje dobrih momaka
Evo gledan na Insta i Dedic i Anel stavili sliku i kako im je tesko i kako se ponose sto igraju za BIH,tako da mislim da imaju odgovornost i zelju da ginu za dres...
Civicu vratiiiii seeee,ne za njimmmm
To je svi sto smo vidjeli covjek je realno zasluzio cebovanje,jer onako 11 momaka ostavi srce,i on udje i takvo ne postovanje pokaze prema njima svima,obratite paznju prvo kako je glup ispao,pa onda bezobrazan sa trckaranjem
To je svi sto smo vidjeli covjek je realno zasluzio cebovanje,jer onako 11 momaka ostavi srce,i on udje i takvo ne postovanje pokaze prema njima svima,obratite paznju prvo kako je glup ispao,pa onda bezobrazan sa trckaranjem
Samo Sarajevo
- LamineDiarra
- Kontakt:
panjevima ne bi pomogla ni selektorska komisija u sastavu mourinho-pep-klopp.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Normus90 i 20 gostiju.