Samo su potvrdili da imaju uvjedljivo najjaču obavještajnu službuMortemHz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:42Da, Zaharova se smijala i rekla da će dati otkaz ako se to desi i par dana poslije Rusija izvrši agresiju, nije se javljala mjesecimaFoSte95 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:41Ako se sjećaš ameri su i ukrajinu pola godine prije agresije upozoravali, čak im crtali i put napada rusijejedanjeborac je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:38
Baš čudno da organizatori i finansijeri terorističkog napada znaju gdje će napad biti.
I ISIS je vjerujem znao šta je meta, prije onog ko je napadnut.
Koja logika... da pozavidi i klix portal.![]()
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- jedanjeborac
- Kontakt:
Pa i to je logično. Od 2014. su NATO oficiri u Ukrajini. Njihove službe takođe. Čudite se opštepoznatim stvarima i percipirate kao da su eto izmislili osmo svjetsko čudo. Sve je to očekivano. Štaviše smješno ovo posljednje, jer su sami sebe indirektno postavili kao organizatora ovog napada.FoSte95 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:41Ako se sjećaš ameri su i ukrajinu pola godine prije agresije upozoravali, čak im crtali i put napada rusijejedanjeborac je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:38Baš čudno da organizatori i finansijeri terorističkog napada znaju gdje će napad biti.
Koja logika... da pozavidi i klix portal.
Sjećam se da su govorili da će Rusi u martu 2022. ostati i bez oružja i bez hrane i bez odjeće... Kapiram da su i to pogodili.
Za Srbiju!
-
- Kontakt:
Pa logicno da ako spremas napad sa 200.000 vojnika, da ce to biti očito kad pomjeraš i koncentrišeš vojsku duž granice. 

Pa valaj i da jesu organizatori ko da im bilo šta zamjerijedanjeborac je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:44Pa i to je logično. Od 2014. su NATO oficiri u Ukrajini. Njihove službe takođe. Čudite se opštepoznatim stvarima i percipirate kao da su eto izmislili osmo svjetsko čudo. Sve je to očekivano. Štaviše smješno ovo posljednje, jer su sami sebe indirektno postavili kao organizatora ovog napada.FoSte95 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:41Ako se sjećaš ameri su i ukrajinu pola godine prije agresije upozoravali, čak im crtali i put napada rusijejedanjeborac je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:38
Baš čudno da organizatori i finansijeri terorističkog napada znaju gdje će napad biti.
Koja logika... da pozavidi i klix portal.
Sjećam se da su govorili da će Rusi u martu 2022. ostati i bez oružja i bez hrane i bez odjeće... Kapiram da su i to pogodili.
Nama je najgore jedni bi desno jedni bi lijevo i nikako da odnose dignemo na bolji nivo
Nadam se da cemo biti svi pametni i da necemo ni za lijeve ni za desne vec sami za sebe se boriti
Samo tako mogu opstati BiH, Hrvatska, Srbija i ostale ex Yu zemlje
Nadam se da cemo biti svi pametni i da necemo ni za lijeve ni za desne vec sami za sebe se boriti
Samo tako mogu opstati BiH, Hrvatska, Srbija i ostale ex Yu zemlje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Haj odvadi legendo, i ti i ovaj patriota
Ako vas puca kakav ptsp, okanite se foruma.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Ljubitelji terorizma će čak i podržati ovu njihovu akciju.
Podržaće je i oni frustrirani visoki 160. Široka ramena, damu malena.
Svako normalan će osuditi teroristički napad u kojem stradaju nevini ljudi. Bilo u Izraelu, bilo u Palestini, bilo u Rusiji.
A ti sad nastavi da izigravaš ludilo i da iz posta u post potvrđuješ da si kontradiktoran i da se ne razumiješ u međunarodne odnose. Samo ti se valjda prezime ne završava na O. Ne mislim na Gatalo.
Za Srbiju!
A terorističke napade Rusije u Ukrajini ne osuđuješ?jedanjeborac je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:52Ljubitelji terorizma će čak i podržati ovu njihovu akciju.
Podržaće je i oni frustrirani visoki 160. Široka ramena, damu malena.
Svako normalan će osuditi teroristički napad u kojem stradaju nevini ljudi. Bilo u Izraelu, bilo u Palestini, bilo u Rusiji.
A ti sad nastavi da izigravaš ludilo i da iz posta u post potvrđuješ da si kontradiktoran i da se ne razumiješ u međunarodne odnose. Samo ti se valjda prezime ne završava na O. Ne mislim na Gatalo.
Legendo ovo je mapa trenutnih oruzanih sukoba
Sve u sto je u boji tu postoji oruzani sukob

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 mar 2024, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jes Ameri organizovali i još javno najavljivali ko super bowl danima 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne vjeruje nodi ni Amerikancima
Upiru prste u druge da su nuklerna prijetnja, a oni su jedini koji su korsitili to oruzje
Moja logika mi govori da se trebam i njih itekako bojati
Upiru prste u druge da su nuklerna prijetnja, a oni su jedini koji su korsitili to oruzje
Moja logika mi govori da se trebam i njih itekako bojati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uzurpirat cu neku kucicu na obali Jadrana i loviti ribu .Mala barka i malo speka i prsuta ako ne bude nekog ulova za gradele

Tko god pobjedi pridruzit cu mu se ako me ne likvidiraju prije toga dalmatinci .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Agresorska država Rusija je konačno osjetila prave posljedice specijalne vojne operacije.Judd je napisao/la: ↑22 mar 2024, 15:10"Mi smo u ratnom stanju. Da, počelo je kao specijalna vojna operacija, ali čim je ova grupa tamo formirana, kada je kolektivni Zapad postao sudionik na strani Ukrajine , to je za nas postao rat", rekao je Peskov u intervjuu za prokremaljski dnevnik.![]()
Amin da greškom ispustite atomsku na Moskvu.
A tek je počelo...
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ako bude ribe brate vidis da kakve gasove sve koristeAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:58Uzurpirat cu neku kucicu na obali Jadrana i loviti ribu .Mala barka i malo speka i prsuta ako ne bude nekog ulova za gradele![]()
Tko god pobjedi pridruzit cu mu se ako me ne likvidiraju prije toga dalmatinci .
Ako se izgubi ovo ludilo kontrolu ne ginu nam pecine i planine
(Edit ko zna ko sve cita)
Nek nam je Bog na pomoci
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ameri organizovali uz koordinaciju zarobljenih NATO generala u podmornicama u Dnjepru i ptica istreniranih da sire viruse na ruski gen
Meanwhile Rusi objavili video hapšenja jednog od teroriste. Možemo reći da se jača sila upotrijebi od strane revizora u GRAS-u nad putnikom bez karte.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Klasični inside job i false flag kojim žele pridobiti simpatije u svijetu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eyewitnesses of the attack testified that the attackers looked like "Asians and Caucasians" and communicated in a "foreign language, not Russian"
Russian media claim that the wanted men are natives of Ingushetia and publish photos of alleged terrorists.
"Remember - no Russian!"
Edit: izgleda da je ovo šuplja, sad govore kako su ovi ljudi već ubijeni nekad prije.
Russian media claim that the wanted men are natives of Ingushetia and publish photos of alleged terrorists.
"Remember - no Russian!"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pratim. Interesuje me na koji su način sad Ameri involvirani.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.