BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Zao mi jeste,a kome normalnom nije,ali da budemo prema samima sebi iskreni na euru bi nas natamburali svi u grupi jer mi realno nemamo ekipu za kvalitetne kvale da ne pricamo o evropskoj ili svjetskoj smotri najboljih.
Ako cemo se samo voditi frazom “Bitno je ucestvovati” onda neka nas kuci
Ovakvu tekmu mozemo odigrati jednom u kvalama jer imamo takvu percepciju “Kljucna” i nemamo taj kvalitet i roster,a sasvim normalno je da imas pristup onom sinoc na svakoj takmicarskoj.
Nemamo da valja startnih 11 jos ta klupa kad vidis da ti to upropasti sve sto gradis 85 min.,onda zaista mi nismo dovoljno dobri da bi se pojavili bilo gdje i kvale su tu da gradimo novi tim,a to nece biti nimalo lako.
Selektor pokazao da nije bas taraba zesca,ali nekako mislim da nam mozda treba neko ipak bolji,ovaj trenutni bi i mogao ostati ako to ne znaci da ulaze igraci kao oni sinoc sto se vjerovatno i ne bi desilo da je imao normalnog beka i stopera pa bi ga onda danas svi hvalili kako ima kvalitet.
Ne znam,mozda ipak dati sansu covjeku naredni ciklus kompletan i da radi.
Medjutim pita od 3 marke,zahebano…
Edit
Ne mogu se oteti utisku da ga ne bi primili do veceras da nije bilo prinudnih izmjena.
Ako cemo se samo voditi frazom “Bitno je ucestvovati” onda neka nas kuci
Ovakvu tekmu mozemo odigrati jednom u kvalama jer imamo takvu percepciju “Kljucna” i nemamo taj kvalitet i roster,a sasvim normalno je da imas pristup onom sinoc na svakoj takmicarskoj.
Nemamo da valja startnih 11 jos ta klupa kad vidis da ti to upropasti sve sto gradis 85 min.,onda zaista mi nismo dovoljno dobri da bi se pojavili bilo gdje i kvale su tu da gradimo novi tim,a to nece biti nimalo lako.
Selektor pokazao da nije bas taraba zesca,ali nekako mislim da nam mozda treba neko ipak bolji,ovaj trenutni bi i mogao ostati ako to ne znaci da ulaze igraci kao oni sinoc sto se vjerovatno i ne bi desilo da je imao normalnog beka i stopera pa bi ga onda danas svi hvalili kako ima kvalitet.
Ne znam,mozda ipak dati sansu covjeku naredni ciklus kompletan i da radi.
Medjutim pita od 3 marke,zahebano…
Edit
Ne mogu se oteti utisku da ga ne bi primili do veceras da nije bilo prinudnih izmjena.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ma jok druze upravo suprotno. Sinoc se vidjelo koliko je svim igracima stalo do pobjede.Pogledaj kad smo zabili gol reakciju krunica i demirovica. Volja im se ne moze osporiti u ovoj utakmici niti jednom,pa cak ni civicu koji je htio da napravi faul nakon sto se okliznuo na los dzekin pas ( kojih je bilo 5-6 sinoc u utakmici).DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:23Jedino koga mi je zao od igraca su Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Dedic i Gazibegovic. Jedini kojima je bas sinoc stalo da dobijemo. Sto se vidi i u suzama Denisa, igranju Dedica od 20-te do 70-te minute sa povredom.
Dedic mora odmah sad u septembru postati kapiten. Yebes te neke hijerarhije da najstariji mora biti kapiten. Sta treba, da kad Dzeko ode, gleda i Dedic, a i mi svi oyebinu Sehica kako se sepuri sa trakom, a unese vise nemira u tim nego sigurnosti. Dzeko ako vec mora biti u timu, sa klupe da ulazi i to je to. Taman da se navikavamo bez njega, a i nije vise to to.
Previse se krivice daje civicu a kod njegovog izlaza dzeko ne zatvara lijevu stranu,centralni vezni ne izlaze da naprave faul... Jednostavno se moralo ovako desit i **** ga
Nije sto je najgore. Edin u onom drugom pokusaju mozda jeste a I to je diskutabilno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije ni blizu, bar metar je bio unutra, tu je Ermedin odigrao perfektan dupli pas ali eto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ko strucnajci danima/mjesecima pisete o formacijama i nekim igracima, ukrajinci nas ubili za 3 minute.
Kao sto je rekao Malinovskyi 1 dan prije utakmice da padamo u finisu. Najavi covjek kako ce nas pobijedit i mi nista. Analiza ti je sve u fudbalu. Zasluzeno izgubili jer guramo po 100 put takve igrace poput civic,kovacevic,sehic. Koliko god da je savo ekipu dobro spremio, on je takođe i kriv za onaj pad u finisu. Ovo se moglo i moralo dobit, jer nista ovi nisu bili posebni. Ali forumasi ako pratite reprezentaciju, ovo nam je 5. baraz i sve jedan smo izgubili.
Sve ima svoje, jer uvjek iste greske pravimo. Imali smo 2 sanse. Tu laku grupe i sad baraz. Ako nismo sposobni da iskoristimo barem jednu sansu, onda nismo ni zasluzili. Kad vidim da je ovaj civic kod svakog trenera popularan, onda pogotovo nismo zasluzili. A da ne pricamo o porazima protiv fudbalske velesile luksemburg.
I ta pitanja koga je drugog mogao staviti? O tome se ne razmislja u 70. minuti nego dvije sedmice prije kada pravis spisak. Eto kao navijac bubam morao je zvati Zolotica i njega ubaciti tu a Kolasinca staviti na wingback. Ali on je trener i mora da zna bolje od nas sviju. Zato mu je vrh u zivotu kao trener partizan na 1,5 godine i olimpija na 4 mjeseci. A nije jedan covjek (civic) kriv sto nasih deset stoji na 40+ metara od gola na 1-0 pet minuta do kraja u utakmici na ispadanje. Trener je odgovoran kao i igrace.
Ljudima bitno da smo odigrali 70 minuta dobro, jeli to utakmice samo traje do 70? Maestralni forumasi nema sta. Kako igraci u svojim klubovima mogu do 90, a kod nas samo do 70? Cuj kondicija kriva, mozda je sejo brajlovic kriv. U klubovima moze trcati do 90 min., a u reprezentaciji ne moze. Ukrajina moze do 90 minuta, a mi mozemo samo do 70, ma ja to je super izgovor za sve.
Ovo smo morali dobit, i koliko god dobro da je postavio ekipu, takođe je kriv za onaj pad u finisu utakmice.
Nema veze ko je trener, jeli savo,petar,blaz,mehmed,faruk,meho ko god bude, mora slusati sta mu savez naredi. Niko ozbiljan nece doci, kad je savez glavni, a ne trener. Vama izgleda nije jasno da nije trener taj koji bira igrace, kod nas je problem citav savez, i evo godinama je tako i nista se naravno nece promijeniti.
Selektori koji poziva kovacevica i civica uprkos sto znaju njihovu proslost, a takvi su doduse svi do sada bili. Sustina citavog problema vec godinama, ovo je menadzerska reprezentacija, i savez je glavni igrac kao i glavni trener u tome. Zasluzeni poraz, jer uvjek iste greske pravimo, i uvjek na kraju lose ispadamo, jer eto uvjek nam fali kondicija ili neki drugi igrac.
Tako da nastavi te dalje se nadati, dok god je ovaj savez tu, bi ce u buducnosti jos dosta takvi poraza. Dobro da imamo uopste neki dobri igraca i to zbog dijaspore, igraci koji su vani i skolovani u drugim drzavama. Sto nasa drzava, ne radi na takve stvari, da ne budes toliko ovisan o dijaspori? Da smo imali ekipu samo sa igracima iz nase lige, nebi nikad vidili baraz a kamoli neko prvenstvo.
Kao sto je rekao Malinovskyi 1 dan prije utakmice da padamo u finisu. Najavi covjek kako ce nas pobijedit i mi nista. Analiza ti je sve u fudbalu. Zasluzeno izgubili jer guramo po 100 put takve igrace poput civic,kovacevic,sehic. Koliko god da je savo ekipu dobro spremio, on je takođe i kriv za onaj pad u finisu. Ovo se moglo i moralo dobit, jer nista ovi nisu bili posebni. Ali forumasi ako pratite reprezentaciju, ovo nam je 5. baraz i sve jedan smo izgubili.
Sve ima svoje, jer uvjek iste greske pravimo. Imali smo 2 sanse. Tu laku grupe i sad baraz. Ako nismo sposobni da iskoristimo barem jednu sansu, onda nismo ni zasluzili. Kad vidim da je ovaj civic kod svakog trenera popularan, onda pogotovo nismo zasluzili. A da ne pricamo o porazima protiv fudbalske velesile luksemburg.
I ta pitanja koga je drugog mogao staviti? O tome se ne razmislja u 70. minuti nego dvije sedmice prije kada pravis spisak. Eto kao navijac bubam morao je zvati Zolotica i njega ubaciti tu a Kolasinca staviti na wingback. Ali on je trener i mora da zna bolje od nas sviju. Zato mu je vrh u zivotu kao trener partizan na 1,5 godine i olimpija na 4 mjeseci. A nije jedan covjek (civic) kriv sto nasih deset stoji na 40+ metara od gola na 1-0 pet minuta do kraja u utakmici na ispadanje. Trener je odgovoran kao i igrace.
Ljudima bitno da smo odigrali 70 minuta dobro, jeli to utakmice samo traje do 70? Maestralni forumasi nema sta. Kako igraci u svojim klubovima mogu do 90, a kod nas samo do 70? Cuj kondicija kriva, mozda je sejo brajlovic kriv. U klubovima moze trcati do 90 min., a u reprezentaciji ne moze. Ukrajina moze do 90 minuta, a mi mozemo samo do 70, ma ja to je super izgovor za sve.
Ovo smo morali dobit, i koliko god dobro da je postavio ekipu, takođe je kriv za onaj pad u finisu utakmice.
Nema veze ko je trener, jeli savo,petar,blaz,mehmed,faruk,meho ko god bude, mora slusati sta mu savez naredi. Niko ozbiljan nece doci, kad je savez glavni, a ne trener. Vama izgleda nije jasno da nije trener taj koji bira igrace, kod nas je problem citav savez, i evo godinama je tako i nista se naravno nece promijeniti.
Selektori koji poziva kovacevica i civica uprkos sto znaju njihovu proslost, a takvi su doduse svi do sada bili. Sustina citavog problema vec godinama, ovo je menadzerska reprezentacija, i savez je glavni igrac kao i glavni trener u tome. Zasluzeni poraz, jer uvjek iste greske pravimo, i uvjek na kraju lose ispadamo, jer eto uvjek nam fali kondicija ili neki drugi igrac.
Tako da nastavi te dalje se nadati, dok god je ovaj savez tu, bi ce u buducnosti jos dosta takvi poraza. Dobro da imamo uopste neki dobri igraca i to zbog dijaspore, igraci koji su vani i skolovani u drugim drzavama. Sto nasa drzava, ne radi na takve stvari, da ne budes toliko ovisan o dijaspori? Da smo imali ekipu samo sa igracima iz nase lige, nebi nikad vidili baraz a kamoli neko prvenstvo.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Šteta poraza, ali ako ćemo po onome što smo pokazali u kvalifikacijama, sve drugo bi bilo čudo.
Pozitivno je što smo pokazali da možemo igrati, da tu ima 6-7 igrača koji mogu dobiti svakoga.
Igra do povreda je bila na europskom nivou, ali se ponovio standardni problem kratke klupe i loših trenerskih odluka.
Pozitivno je što smo pokazali da možemo igrati, da tu ima 6-7 igrača koji mogu dobiti svakoga.
Igra do povreda je bila na europskom nivou, ali se ponovio standardni problem kratke klupe i loših trenerskih odluka.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
2 utakmice koje su mi uzele par godina zivota Zrinjski Zeljeznicar 0:3 do 80 i koje minute, na kraju 3:3. i ova sinoc. Steta, po prikazanom u 84 minute, Ukrajinci nisu zasluzili ama bas nista. Al eto i to je fudbal. Steta. Nadam se da su sinoc pojedinci odigrali svoje posljednje minute u plavom dresu ( Civic, Cimirot, Pjanic, Kovacevic, Sehic ). Uigravati ovu omladinu, pa ako treba i halaliti kvale za SP, ali da imamo onda spremnu ekipu za pocetak kvala za EP.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Da imamo toliko igraca koji mogu svakog dobit mi ne bi bili gdje smo trenutno.I dugo necemo ni biti ono sto mnogi mastaju.Otvorite oci, ovdje drugi ljudi kroje sastave, jos od Spahe, Barbareza pa sve dosad.Horoz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:33Šteta poraza, ali ako ćemo po onome što smo pokazali u kvalifikacijama, sve drugo bi bilo čudo.
!
Ova zadnja linija Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac je djelovala baš sigurno i agresivno. Krunić je ozbiljan igrač , to je sinoć potvrdio. Dedić i Demirović mogu igrati u najozbiljnijim ekipama. Džeko iako je penzioner, pokazao je da može igrati.bambus je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:42Da imamo toliko igraca koji mogu svakog dobit mi ne bi bili gdje smo trenutno.I dugo necemo ni biti ono sto mnogi mastaju.Otvorite oci, ovdje drugi ljudi kroje sastave, jos od Spahe, Barbareza pa sve dosad.Horoz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:33Šteta poraza, ali ako ćemo po onome što smo pokazali u kvalifikacijama, sve drugo bi bilo čudo.
Možda je pretjerano reći - svakog dobiti, ali svakako mogu sa svakim igrati i realno očekivati nešto.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nije ovo prvi put da smo mi dobro stojali protiv jacih, cak i mnogo jacih od Ukrajine, ali sve ostane na tome. Rijetko kad izvucemo dobar rezultat i rijetko kad ili gotovo nikad nam dobri nastupi protiv jacih mogu ista garantovati u buducnostni protiv jednakih ili slabijih od nas.
Realno je da je skoro penzionisani Pjanić u prvom dodiru s loptom iskreirao više nego trojac u vezi za osamdeset minuta što dalje govori koliko smo kreativno limitirani u veznom redu.
Što se mene tice ako Vici ove balije iz saveza produže mandat reprezentacija mi više nije ni sekunde bitna nit ti ljudi zaslužuju bilo kakvu podršku nit vjerujem da su sposobni vratiti reprezentaciji pozitivan ambijent gdje cemo liciti na ekipu koja nešto želi da napravi.
Što se mene tice ako Vici ove balije iz saveza produže mandat reprezentacija mi više nije ni sekunde bitna nit ti ljudi zaslužuju bilo kakvu podršku nit vjerujem da su sposobni vratiti reprezentaciji pozitivan ambijent gdje cemo liciti na ekipu koja nešto želi da napravi.
Naprimjer ovo u finisu utakmice, zasto idemo takav velik rizik? Vodimo 1-0, nema smisla ovako nesto uradit, hajd da gubis, ali mi smo vodili. Ko je za ovo kriv, treneri,igraci,navijaci? Mi uvjek padamo u zadnji 20 minuta, ili nemamo kondicije ili pravimo naivne greske. Zaista velika steta, jer ovi ukrajinci nisu nista bili posebni, ali ako tako naivne greske pravimo, bi ce nam ovako uvjek. 5 puta gubimo taj baraz, nije to vise proklestvo, to je vec postalo biti neznanje, upravo zbog takvi stvari kako na kraju naivno ispadamo.Sheyi je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:08Nije ovo prvi put da smo mi dobro stojali protiv jacih, cak i mnogo jacih od Ukrajine, ali sve ostane na tome. Rijetko kad izvucemo dobar rezultat i rijetko kad ili gotovo nikad nam dobri nastupi protiv jacih mogu ista garantovati u buducnostni protiv jednakih ili slabijih od nas.

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Pjanic je stvorio stopostotnu priliku za reprezentativnog trnokopa. Da je isti pogodio sada bi se Savo uzdizao i govorilo bi se genijalnoj izmjeni i postavci igre prije toga.chily-rz je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:21Realno je da je skoro penzionisani Pjanić u prvom dodiru s loptom iskreirao više nego trojac u vezi za osamdeset minuta što dalje govori koliko smo kreativno limitirani u veznom redu.
Generalno je prilično usko posmatranje ovo sa "6 igrača u zadnjoj trećini" kad vodiš 1-0. Realno, mi smo visili i bez toga, valjali se, bezveze. Nije problem 6 igrača u zadnjoj trećini, kad se zna šta ko radi, a ne kada imaš imbecila koji je bek i ganja neku dijagonalu. Ja sam čak mišljenja da smo za onih zadnjih pola sata morali ozbiljnije izaći par puta i uzeti dah tako, pokušati napraviti nešto više naprijed.
No nejse, nismo ni zaslužili više. Realno, dosta pozitivnog je bilo sinoć. Kao što smo pisali, ako ne pametuješ i igraš kao što igrači igraju u klubovima, to je odmah bolje. Zadnja linija koja je igrala sinoć je više nego dobra, odlična. To je najveći dobitak. Plus, ako bude iole pameti, za budućnost ćemo se riješiti olupina za koje znaš da ti ne mogu donijeti ništa dobro. Kao što sam već pisao, igrači koji imaju 30+ godina i koji nisu uradili ništa u karijeri nemaju šta tražiti u reprezentaciji. Apsoltuno MORAMO izbaciti takve za budućnost. Naravno da ćeš ostaviti Kolašinca, koji je na super nivou, ali nema potrebe ni za Kovačevićem, ni za Rahmanovićem, ni ne dao Bog sutra Kodrom i sličnima.
Šehić, Čivić, Kovačević, Cimirot, Krunić, Rahmanović, Bilbija - ovo su igrači s ovog spiska koji bi trebalo da su završili svoje. Naravno, tu je i Džeko, ali da njega ne pišem s ovim igračima ispred. Cimirot i Krunić su u opadanju i posmatrajući neki Euro 2028, nema potrebe da ih se više zove. Pjanić bi još ko i mogao ponuditi nešto, ali dok se zajebaje po UAE i dok mu je reprezentacija zajebancija, nema potrebe. Svi ostali mogu ostati u kombinaciji. Na njih dodati Barišića i Hadžiahmetovića od onih koji su pozivani u posljednjoj godini. NIKOG VIŠE. Sve ostalo treba biti novo, a ne ono što smo već isprobali i vidjeli da ne mogu.
I ova reprezentacija ima potencijal, samo ne treba preseravati sa ovim poluigračima. Rješenje nikad ne može biti Adi Nalić, Kenan Kodro ili Siniša Saničanin, ma ko nam falio.
Vasilj, Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac, Tahirović, Huseinbašić, Neko, Demirović, Tabaković.
Ovaj "neko" za sada su Hajradinović, Bašić. I na sve ovo ti ostaju Barišić, pa eto i taj Varešanović, Hadžiahmetović, Prevljak, pa i taj Mujakić, Gojković.
Da je još iskopati nekog na lijevom beku i nekog jakog u sredini, neka bolja verzija Varešanovića ili Hajradinovića, vrlo dobro.
No nejse, nismo ni zaslužili više. Realno, dosta pozitivnog je bilo sinoć. Kao što smo pisali, ako ne pametuješ i igraš kao što igrači igraju u klubovima, to je odmah bolje. Zadnja linija koja je igrala sinoć je više nego dobra, odlična. To je najveći dobitak. Plus, ako bude iole pameti, za budućnost ćemo se riješiti olupina za koje znaš da ti ne mogu donijeti ništa dobro. Kao što sam već pisao, igrači koji imaju 30+ godina i koji nisu uradili ništa u karijeri nemaju šta tražiti u reprezentaciji. Apsoltuno MORAMO izbaciti takve za budućnost. Naravno da ćeš ostaviti Kolašinca, koji je na super nivou, ali nema potrebe ni za Kovačevićem, ni za Rahmanovićem, ni ne dao Bog sutra Kodrom i sličnima.
Šehić, Čivić, Kovačević, Cimirot, Krunić, Rahmanović, Bilbija - ovo su igrači s ovog spiska koji bi trebalo da su završili svoje. Naravno, tu je i Džeko, ali da njega ne pišem s ovim igračima ispred. Cimirot i Krunić su u opadanju i posmatrajući neki Euro 2028, nema potrebe da ih se više zove. Pjanić bi još ko i mogao ponuditi nešto, ali dok se zajebaje po UAE i dok mu je reprezentacija zajebancija, nema potrebe. Svi ostali mogu ostati u kombinaciji. Na njih dodati Barišića i Hadžiahmetovića od onih koji su pozivani u posljednjoj godini. NIKOG VIŠE. Sve ostalo treba biti novo, a ne ono što smo već isprobali i vidjeli da ne mogu.
I ova reprezentacija ima potencijal, samo ne treba preseravati sa ovim poluigračima. Rješenje nikad ne može biti Adi Nalić, Kenan Kodro ili Siniša Saničanin, ma ko nam falio.
Vasilj, Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac, Tahirović, Huseinbašić, Neko, Demirović, Tabaković.
Ovaj "neko" za sada su Hajradinović, Bašić. I na sve ovo ti ostaju Barišić, pa eto i taj Varešanović, Hadžiahmetović, Prevljak, pa i taj Mujakić, Gojković.
Da je još iskopati nekog na lijevom beku i nekog jakog u sredini, neka bolja verzija Varešanovića ili Hajradinovića, vrlo dobro.
Mujakic je morao sinoć dobiti šansu prije Kovačevića.zaostrog je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:48Generalno je prilično usko posmatranje ovo sa "6 igrača u zadnjoj trećini" kad vodiš 1-0. Realno, mi smo visili i bez toga, valjali se, bezveze. Nije problem 6 igrača u zadnjoj trećini, kad se zna šta ko radi, a ne kada imaš imbecila koji je bek i ganja neku dijagonalu. Ja sam čak mišljenja da smo za onih zadnjih pola sata morali ozbiljnije izaći par puta i uzeti dah tako, pokušati napraviti nešto više naprijed.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj visili smo... pa ljudi nisu šanse ni šuta imali osim Mudrykovog sa 50 metara napravili za 85 minuta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bas to. Imali smo daleko bolje i zrelije sanse od njih. Ukri su smijesna ekipababoedindzeko09 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:00E čuj visili smo... pa ljudi nisu šanse ni šuta imali osim Mudrykovog sa 50 metara napravili za 85 minuta.
naprijed rejal
Ne uklapa se u narativ da Savo pojma nemababoedindzeko09 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:00E čuj visili smo... pa ljudi nisu šanse ni šuta imali osim Mudrykovog sa 50 metara napravili za 85 minuta.
Utakmica se igra 90 a ne 85, ako ti svojim izmjenama direktno skrivis poraz normalno da se treba kritikovati. Da je neko zabio za pobjedu od njegovih izmjena 3 mjeseca bi pisali o genijalnosti trenera. Sta ti vrijedi 85 minuta ako ne mozes postaviti igrace da ne letaju u napad ko muhe bez glave.