Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unknown14
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Unknown14 » 22 mar 2024, 09:36

let3 je napisao/la:
22 mar 2024, 09:32
19vendetta87 je napisao/la:
22 mar 2024, 09:25

Vezni red je najmanji problem bio sinoc, defanzivno je sve odrađen perfektno do 85.minute kad doticni igrac sa brojem 2 ostavlja praznu cijelu svoju stranu i primamo gol sa te strane.
Garantujem da nam Ukrajinci ne bi gola dali do kraja da se nije desio onaj kiks
Drug, mi zadnjih 20 minuta nismo postojali na terenu, Ukrajinci igrali viktorije pred nasim golom, gol vidio u zraku i dosao je na kraju naravno. Ne jedan, nego dva.

Kriviti za to amatere Civica i Kovacevica, pored onog koji ih selektora, koji ih poziva i uvodi u igru, je pomalo smijesno.
Mi imamo nesposobnog korumpiranog selekotora koji je sutnut iz Partizana i srpskog fudbala generalno, kojeg je Luxemburg ponizavao, kojeg su Vico i Miske nafatali i doveli nakon jos jednog ublehasa (Hadzibegica) i kojem je cilj da razvali ono malo jada od repretenzacije koje je ostalo.
Mozemo li se dogovorit jel vico hoce da ide na euro da uzme pare ili da hoce da repka gubi svaku utakmicu

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 mar 2024, 09:36

Milošević treba da ide, nema tu puno priče. Ima priliku da ode kao gospodin, nakon ove utakmice u kojoj se barem nismo obrukali.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 mar 2024, 09:40

Horoz je napisao/la:
22 mar 2024, 09:36
Milošević treba da ide i nadam se da će to uraditi kao gospodin.
I koga dovesti? Ja stvarno ne mogu vise slusati price kako se jos upoznaje selektor sa igracima, prilagođavanja na stil igre, itd...
Ko god da dođe nama je u narednih 8 utakmica garantovano toliko poraza, eventualno jedan remi izvucemo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 mar 2024, 09:41

Bosniak10 je napisao/la:

Mozemo li se dogovorit jel vico hoce da ide na euro da uzme pare ili da hoce da repka gubi svaku utakmicu
Na osnovu rezultata selekcije na terenu da se zakljuciti sta Vico hoce. Pogledaj tabelu kvalifikacija i sve ce ti biti jasno ;)

Mi smo jedina selekcja na svijetu koja je u roku od godinu i pol dana promjenila 4 selektora (Petev, Kodro, Hadzibegic i Milosevic) :rol: :rol:

E to je ono sta Vico i Miske rede od ove selekcije, a sta hoce najmanje je bitno.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 mar 2024, 09:44

22 mar 2024, 09:40
Horoz je napisao/la:
I koga dovesti? Ja stvarno ne mogu vise slusati price kako se jos upoznaje selektor sa igracima, prilagođavanja na stil igre, itd...
Ko god da dođe nama je u narednih 8 utakmica garantovano toliko poraza, eventualno jedan remi izvucemo
Ko god da dođe, Milošević ne može da ostane. Na osnovu onoga što je uradio i nakon onoga što se dešavalo u posljednjih godinu dvije.
Zašto bi on ostao, a ima najgore rezultate od posljedne četvorice? Jer lijepo priča?
Moje mišljenje je da treba dovesti nekog bivšeg reprezentativca. Ibiševića, Bajramovića ili nešto tako, dati priliku da se čeliči kroz ligu nacija.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2024, 09:45

22 mar 2024, 09:40
Horoz je napisao/la:
Bas, daj kakav god da je vremena. Da Klopp dodje, izgubit ce sve utakmice u LN. Remi kao kuca, a i to je pitanje hoce li biti. Dati covjeku kvalifikacije nakon LN da vidimo kako cemo izgledati.

Sinoc se par stvari iskristalisalo.

- Imamo potencijal u ovim mladjim.
- Svaki pozvani igrac je bitan
- Poceti uigravati odmah ove mladje + oprostaj ovih par starijih od 35+.
- Civicu zakonom zabraniti prelazak granice, a kamoli poziv.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2024, 09:46

Ne znam za vas ali ja ne pamtim kad sam imao tezu noc, od muke sam jedva zaspao a kakav sam lego spavat takav sam se i probudio.

Cap13
Kontakt:

Post Postao/la Cap13 » 22 mar 2024, 09:52

Savo je extra postavio utakmicu i super smo izgledali do 70'. Nažalost prinudne izmjene koje sigurno nisu planirane su syebale tekmu, kao i Svao koji je napravio selekciju igrača i koji je povukao poteze koje je povukao u tim trenucima. I onda u 82' ubacivanje Pjanića...

Mišljenja sam da je Savo kriv što smo izgubili na kraju i da treba probati tražiti bolju opciju za selektora, možda Jakirović dobije otkaz u Dinamo pa možemo probati opet njega dovesti.
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 22 mar 2024, 10:21

Kriv je, i ako je imalo karakter kao sto se hvalisao i pricao otici Ce sam.

Ne smijemo upasti u zamku tih 80 min sto smo se dobro branili i niste odigrali da je dobar ili neki znalac
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 mar 2024, 10:25

fanatik19 je napisao/la:
22 mar 2024, 09:46
Ne znam za vas ali ja ne pamtim kad sam imao tezu noc, od muke sam jedva zaspao a kakav sam lego spavat takav sam se i probudio.
Isto brate, vjeruj. Vise bih volio da su nas 0:5 razbili ko Srbiju, a ne poraz u zadnjih 5 min da dozivimo

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 mar 2024, 10:32

Imajednabrigada je napisao/la:
22 mar 2024, 10:21
Kriv je, i ako je imalo karakter kao sto se hvalisao i pricao otici Ce sam.

Ne smijemo upasti u zamku tih 80 min sto smo se dobro branili i niste odigrali da je dobar ili neki znalac
Tako je!
Normalno bi bilo da se ovo pitanje i ne postavlja i da se Milošević sinoć zahvalio i otišao. međutim, mi smo patološki slučaj i oni to znaju, pa vejerovatno pripremaju ublehe i teren da mu produže ugovor.
Ne sumnjam da će među našim naivcim biti onih koji vide isključivo prvih sedamdeset minuta od sinoć.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 22 mar 2024, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 mar 2024, 10:34

Ja bih prvi bio za smjenu Miloševića da znam da će doći neki mlad i perspektivan trener.
Ali pošto je veća šansa da nas Meša opet preuzme nego to da se desi, priželjkujem da Savo ostane jer je shvatio sinoć s kakvim amaterima raspolaže i ne bi ih bilo vise na spisku sigurno

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 mar 2024, 10:39

Ma kao i dosad, dobićemo ono što zaslužujemo.
Ako zaista dozvolimo da nam Miloševića serviraju još jedan ciklus, onda to i treba tako da bude.
Treba da ostane čitava garnitura, s Vicom, Čolpom. Ne treba ništa mijenjati nakon prvih 70 minuta sinošnje tekme.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 22 mar 2024, 10:42

E čuj podrška ovoj neznalici. Ne možeš reci da je saboter jer lik veze nema o trenerskom poslu o čemu govori njegova dosadašnja trenerska karijera.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 mar 2024, 10:42

utakmice kada vidis sta znaci trener i da li ona vrijedi - mogu oni bez trenera. E pa ne mogu, sinoc se dokazalo. Dokazalo se i to da je Savo vrlo tanak kao sef strucnog staba. Ono sto smo svi vidjeli on nije. Od 60-te minute je morao mijenjati. Imao je Mujakica na klupi, mogao je ici lijevo umjesto Civica.
Imao je Barisica, ako se ne varam? Imao je Rahmanovica da pojaca sredinu kada smo poceli nabijati duge lopte a Dzeko i Demirovc poginuli gore bez podrske sredine. Hajradinovic ranije trebao izaci da se osvjezi veza.

Opet podcrtavam, u ovim tijesnim, ravnopravnim i borbenim utakmica velikog znacaja trener iskoci u prvi plan. Nijanse, sitnice cine razliku, a on ostaje trener za nize lige i manje klubove.

Savo kao gledao sinco u jednom trenutku :urnebes: :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 mar 2024, 10:44

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 mar 2024, 10:42
utakmice kada vidis sta znaci trener i da li ona vrijedi - mogu oni bez trenera. E pa ne mogu, sinoc se dokazalo. Dokazalo se i to da je Savo vrlo tanak kao sef strucnog staba. Ono sto smo svi vidjeli on nije. Od 60-te minute je morao mijenjati. Imao je Mujakica na klupi, mogao je ici lijevo umjesto Civica.
Imao je Barisica, ako se ne varam? Imao je Rahmanovica da pojaca sredinu kada smo poceli nabijati duge lopte a Dzeko i Demirovc poginuli gore bez podrske sredine. Hajradinovic ranije trebao izaci da se osvjezi veza.

Opet podcrtavam, u ovim tijesnim, ravnopravnim i borbenim utakmica velikog znacaja trener iskoci u prvi plan. Nijanse, sitnice cine razliku, a on ostaje trener za nize lige i manje klubove.

Barisic nije ni dosao, povreda. Ali sa ovim se slazem :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 mar 2024, 10:44

To što još nije reko - hvala odlazim, samo potvrđuje o kakvom se liku radi. Ostao bi on ovdje još 5 godina, taman svaku izgubili, dok ima levata koji vole kako lepo priča.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 mar 2024, 10:50

Horoz je napisao/la:
22 mar 2024, 10:44
To što još nije reko - hvala odlazim, samo potvrđuje o kakvom se liku radi. Ostao bi on ovdje još 5 godina, taman svaku izgubili, dok ima levata koji vole kako lepo priča.
Bosnjo moze progutati vise govana nego ijedna septicka na svijetu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 mar 2024, 10:55

DamirT je napisao/la:
22 mar 2024, 10:44
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 mar 2024, 10:42

Barisic nije ni dosao, povreda. Ali sa ovim se slazem :thumbup:
Nisam bio siguran za Barisica.
Dzeko mu i formaciju postavio interovsku, 3 - 5 - 2. Jos da mu on vodi utakmicu dok igra pa ne moze ni babuka. Bgm u jednom momentu, Savo je djelovao da bi dosta komotniji bio na tribinama Bilinog Polja u ulozi navijaca.

steta, kolega rebrov ga je pojeo reakcijom u utakmici. Izmedju ostalog, ne zaboravimo savez turbulencije, smjene ili bolje reci Sjece trenera i dobijes to sto dobijes.
Pozive odredjenim igracima, po nekim zaslugama od prije - civic, kovacevic? pa igraci koji stagniraju u klupskom fudbalu a oni stagniraju godinama po istim ekipama tj. nemaju sta vise dati repki.

ali je Savo neznalica i to nikako drugacije nije. Kako smo stajali do 70-te je samo zasluga momaka koji su izasli da se bore i poginu, nikako njegova. Njegova bi bila da im je pomogao kao trener kad nam je najvise trebalo, ali nije imao nikog do sebe da mu kazu gdje se nalazi i koju ulogu obnasa.

helem, stanje nacije. Evo sumirao bi komentarom komentatora pred utakmicu: - "JOS NISMO IZGUBILI dok nam sudi Cvajer." Pa sto Igore takav stav? Sto ne rece - NEPOBJEDIVI SMO kad nam sudi Cvajer a ne JOS nismo izgbuili. Eto jesmo sinoc, pesimiste, mazohiste, prizivamo nevolju.
Ili kao Kemal Ahmetovic pocne prizivati daj Boze da izdrzimo, prezivimo i slicni crnjaci. Daj malo mentalitet mijenjati, ako je moguce.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 22 mar 2024, 10:58

Nema nama pomoci, jedina pomoc zove se Vahid Halilhodzic ali je nikad dobit necemo jer taj covjek nikad nece pristat da mu se pomocnici odredjuju po nacionalnom kljucu jer ima svoj stav i muda veca od bilo kojeg dosadasnjeg selektora i da mora pozivat igrace kao sto su Civic Kovacevic i sl.
Ukratko
Odlucujem o svemu-Dolazim
Vi odlucujete-Sretno vam, ali bez mene

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], jasmin10 i 21 gost.