e tu sam te čeko dragi moj brate
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
zar i ti sine Ivane!?
Zaplaka Denis 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne mogu se odluciti koji je najgori igrac u historiji reprezentacije: Civic ili Kovacevic !?
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
Eto nek je hajra bilo dok nije RS vodila reprezentacijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:17Cim je RS preuzela komplet repku i savez tu hajra nema,goli kriminalci sa prodanim balijama. Igraci treba da bojkotuju a ne da im se pune dzepovi,Kodro bio 2 dana trener niko nista,sve vam je to kao normalno. Sta kaze Hadzibegic na sve ovo,hocel mu dati ovi iz RS neku plaketu?
- JayCatwright
- Kontakt:
Mudryk bukvalno rijesio onu utakmicu pasom, ali sta zna Damir s tri zuba u glavi.
- feniksptica
- Kontakt:
Dzeko brat uso u godine kad se cesto posvadja s loptom kad je vodi.
Uradio je dosta za repku al vakat je. A i zbog discipline.
Dedic il Ahmedhodzic kapiteni pa nek grade posten i profi odnos u ekipi
Uradio je dosta za repku al vakat je. A i zbog discipline.
Dedic il Ahmedhodzic kapiteni pa nek grade posten i profi odnos u ekipi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- egocentrik
- Kontakt:
Treba se napraviti kompletna cistka da se sav kukolj izbaci pa nanovo ima masa sposobnih ljudi u savez ljude poput Amara Husrefa Barbareza Rahimica Spahica Dzidica koji je osnovao sindikat fudbalera ima sigurno ljudi koji nisu kvarnilet3 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:19Jel Miske u Savezu ?egocentrik je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:16"U savezu"let3 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:11
Pa eto, cuveni Hadzija Rukfas je proveo citau karijeru u fudbal, u Savezu je (glavni potcko i pusikurac Vice) bio i selektor, pa smo vidjeli sve njegove domete.
Ta prica "mora biti neko iz fudbala" pada u vodu na njegovom primjeru. I na primjerima tipa Susica, Bazdarevica, Prosineckog i ostalih jugosaurusa.
Jel proveo citavu karijeru u fudbalu ? pa mu se svejedno yebe famlija ovdje i tjera ga se.
Ta prica je supljak mrtvivjeruj.
Nama prije svega trebaju sposobni i kompetentni ljudi u Savezu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mi i taj Baraz uvjek nam je nesretan. Velika steta i veliko razocarenje. Mogli biti u njemackoj, sta ces to je tako. Ukrajina je bila favorit, ali dobro smo igrali. Samo primit za 3 minuta 2 gola, to ti je mentalitet i nesmi se desavati. Civic nije on sam dosao. Zna se ko ga gura i ko ga forsira. Na svu srecu imamo igraca iz dijaspore, inace nebi nikad vidili prvenstvo a kamoli baraz. Samo da je savez normalan pa da radi svoj posao kako treba, ovo bi sve drugacije bilo. Albanija,slovenija,hrvatska i srbija svi uspijeli, a mi opet na kraju nista...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- Beduin
- Kontakt:
Kad vidis da jedan Dennis place pred kamerom i ne moze pricati, bude mi malo lakse, jer znam da napokon imamo mlad kostur koji voli sto igra ove utakmice, igraju srcem, mislim da napokon ima buducnosti u ovoj ekipi.
Samo ako se rijese hamelja koji je tu deceniju i vise bez ikakvog ucinka.
Vec u naredne kvale uigravati sve ove nove mladice i poslati poruku ostalim potencijalnim momcima da se ceka i racuna na njih.
Samo ako se rijese hamelja koji je tu deceniju i vise bez ikakvog ucinka.
Vec u naredne kvale uigravati sve ove nove mladice i poslati poruku ostalim potencijalnim momcima da se ceka i racuna na njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
igraš katastrofa kvalifikacije, i vadiš se na baražu, e ne može to tek tako
zar i ti sine Ivane!?
egocentrik je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Treba se napraviti kompletna cistka da se sav kukolj izbaci pa nanovo ima masa sposobnih ljudi u savez ljude poput Amara Husrefa Barbareza Rahimica Spahica Dzidica koji je osnovao sindikat fudbalera ima sigurno ljudi koji nisu kvarni
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Halo,StevieG8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
Mordor je jacina kad Sauron povede navijanje. Pogotovo u trecem dijelu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Zelenski proglasio Civica prijateljem Ukrajine.
Skini mi se vise s qurca retardu sa 180 profila.
Govorim generalno za sezonu cijelu, ne samo veceras
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Husaric ili kako vec smradonja
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Jest kad su na njemu tiktokeri. Jbt kad se sjetim atmosfera tamo oko 2010 - 2014. Ovo vec par utakmica uzas zesciStevieG8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.