FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakva pobjeda Dinama na Zeljin rodjendan. . . Nadam se dobroj posjeti . . . Forza Zeljo. . . Da li ce biti TV prenosa ?
prenosa na tv nema, pa nismo barca ili real m. sta vam je, ako volite ZELJU dodjite, ako ne ko vas ****.juveboy je napisao/la:Ma kakva pobjeda Dinama na Zeljin rodjendan. . . Nadam se dobroj posjeti . . . Forza Zeljo. . . Da li ce biti TV prenosa ?
statisticki prosle sezone smo isto 1 izgubili kuci i igrali 2 remija a ove sezone 1. a u gostima smo prosle sezone dobili 6 uz 5 remija, a ove 3 pobjede i 1 remi. a gostujemo jos leotaru, drini, celiku, srajevu, buducnosti i rudaru.
NEMA VEZE ZBOG TITULE VJECNO BIT CEMO UZ TEBE!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Krvotok je napisao/la:Tekma sa Dinamom u nikad gore vrijeme, pa da ne prođemo k'o s Partizanom, Kamen Ingradom, bolje da Amar & Co. spreme kakvu "taktiku" (janjetine, suhovine i hektolitre vina gostima) pa da nam modri oproste na terenu. Ili da umjesto tekme odu u zajednički obilazak znamenitosti Sarajeva, a tekmu odložimo dok ne naučimo malo i mi te lopte igrat'.
Hajmo mi uzimat u obzir sve revijalne utakmice koje smo igrali i po tome sudit nasu formu hah ma dajte ba vise sa tim partizanom idete mi na zivac! Sta ljudi nas dobili i sta sad? I mi smo njih u prvenstvenoj tukli 4:1 na gostovanju one sampionske godine sta sad oni treba da se sjecaju te tekme do pamtivijeka???
Kako god da zavrsi sa Dinamom nema veze revijalna tekma je u pitanju ali opet ce nam dobro doci jer nam treba tekmi sa ekipama koje imaju iskustva iz kup uefa itd..
p.s sto se niko ne sjeti tekme protiv Hajduka i ne "kuka"???? Ovaj pesimizam mi se vise zgadio
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Capt_Billy
- Kontakt:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Iskreno ja jedva čekam utakmicu protiv Dinama, sa istim nabojem i raspoloženjem kao kada smo igrali protiv Slobode, Travnika i ostalih naših klubova. Utakmica protiv Dinama je odlična stvar, nama svakako treba jačih utakmica kako bismo podigli svoju formu za nastavak borbe na dva fronta.
Igrao je Željo prošle decenije mnogo jakih utakmica Šturm, Wolsburg, Partizan, Olimpija,Hajduk sve su to bili klubovi koji su bili tada jači nego mi i naravno uvijek smo se dobro nosili sa njima i na taj način pokazivali svoj kvaliteet. Zato kao navijaču Želje mene ne interesuje da li je Željo zadnju utakmicu pobjedio ili izgubio od neke Slobode, moje je da dođem i da pružim podršku voljenom klubu, a sada da li će biti 2000 ili 12000 ljudi na tribinama to me ne interesuje, jer mene ne "loži" broj posjetilaca da bih otišao i pogledao svoj klub, već me "loži" ljubav prema voljenom klubu, i ko je god barem sličnog razmišljanja doći će u petak i pružiti podršku našim igračima bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici.
Igrao je Željo prošle decenije mnogo jakih utakmica Šturm, Wolsburg, Partizan, Olimpija,Hajduk sve su to bili klubovi koji su bili tada jači nego mi i naravno uvijek smo se dobro nosili sa njima i na taj način pokazivali svoj kvaliteet. Zato kao navijaču Želje mene ne interesuje da li je Željo zadnju utakmicu pobjedio ili izgubio od neke Slobode, moje je da dođem i da pružim podršku voljenom klubu, a sada da li će biti 2000 ili 12000 ljudi na tribinama to me ne interesuje, jer mene ne "loži" broj posjetilaca da bih otišao i pogledao svoj klub, već me "loži" ljubav prema voljenom klubu, i ko je god barem sličnog razmišljanja doći će u petak i pružiti podršku našim igračima bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
ma joj kod nas je problem to sto kad ide dobro "BACI BARCU DA SE IGRAMO...",cim malo stane "spominje se bliza familija igracima uz parolu NECU NIKAD VISE DOC " i jbg... 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
- Probisvjet
- Kontakt:
"Neke Slobode"? Pa zasto neke? Valjda smo odigrali oko osamdesetak prvoligaskih utakmica. Cuj neke Slobode!Daddo_tm je napisao/la:Iskreno ja jedva čekam utakmicu protiv Dinama, sa istim nabojem i raspoloženjem kao kada smo igrali protiv Slobode, Travnika i ostalih naših klubova. Utakmica protiv Dinama je odlična stvar, nama svakako treba jačih utakmica kako bismo podigli svoju formu za nastavak borbe na dva fronta.
Ja nikada nisam rekao "neki Zeljo", a sjecam se da ste bili sedamdesetih godina dva puta u drugoj ligi zapad.
Ako je Sloboda "neki" ko onda nije, daj molim te odgovori.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Niti je Sloboda tamo "neki" klub, niti je Željo sedamdesetih godina dva puta bio u drugoj ligi zapad. Sloboda je jedini klub uz veliku četvorku koja je imala pozitivan međusobni omjer sa Željom u ligi bivše Juge. Ipak, istina je da je Željo veći klub od Tuzlaka.Probisvjet je napisao/la:"Neke Slobode"? Pa zasto neke? Valjda smo odigrali oko osamdesetak prvoligaskih utakmica. Cuj neke Slobode!Daddo_tm je napisao/la:Iskreno ja jedva čekam utakmicu protiv Dinama, sa istim nabojem i raspoloženjem kao kada smo igrali protiv Slobode, Travnika i ostalih naših klubova. Utakmica protiv Dinama je odlična stvar, nama svakako treba jačih utakmica kako bismo podigli svoju formu za nastavak borbe na dva fronta.
Ja nikada nisam rekao "neki Zeljo", a sjecam se da ste bili sedamdesetih godina dva puta u drugoj ligi zapad.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pogrešno si protumačio moju formulaciju rečenice iako sam i sam kriv al haj nema veze to je druga stvar. Riječ "neke" se je više figurativno odnosilo na ostale ekipe sa kojima je Željo igrao u zadnjih mjesec dana. Dakle poenta mog cijelog posta je bila, ne ta da minimizriam ostale ekipe, vec da jednostavno uputim poruku da mi je nebitno protiv koga Željo igra i da podrška mora uvijek biti bez obzira da li se radi o Slobodi, Dinamu, Hapoelu ili nekom trecem, o tome se radi. Srdačan pozdravProbisvjet je napisao/la:"Neke Slobode"? Pa zasto neke? Valjda smo odigrali oko osamdesetak prvoligaskih utakmica. Cuj neke Slobode!Daddo_tm je napisao/la:Iskreno ja jedva čekam utakmicu protiv Dinama, sa istim nabojem i raspoloženjem kao kada smo igrali protiv Slobode, Travnika i ostalih naših klubova. Utakmica protiv Dinama je odlična stvar, nama svakako treba jačih utakmica kako bismo podigli svoju formu za nastavak borbe na dva fronta.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
Momci sta ste se ucutili nakon poraza,pa dajte nije smak svijeta,sve ce to amar posloziti.Gdje mi je drugar Pirke?
-
- Kontakt:
Tu sam ja prijatelju. Pa naravno da ce Amar to posloziti, u pitanju je samo mali pad koncentracije tako da ne sumnjam u momke i vec narednu utakmicu u gostima i 3 boda na nasem kontu a inace na uzrujavam se ja previse zbog poraza od Slobode, jer ljudi su dosli, odigrali i suocili se sa sudjenjem kakvo nigdje nece naci a to je samo POSTENO i posteno su nas pobjedili i odnijeli 3 boda u Tuzlu. Zivot ide dalje, vidjet cemo sta ce biti u nastavku prvenstva. Pozdravtatamata2 je napisao/la:Momci sta ste se ucutili nakon poraza,pa dajte nije smak svijeta,sve ce to amar posloziti.Gdje mi je drugar Pirke?

I DA GUBIŠ DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA MI TE VOLIMO, ŽELJO ŠAMPION,ŽELJO ŠAMPION.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Izvini lapsus.BLU SKY je napisao/la:I DA GUBIŠ DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA MI TE VOLIMO, ŽELJO ŠAMPION,ŽELJO ŠAMPION.

Al saltcityattack je moj idol.
Nakon 19. kola:ellaxaz je napisao/la: Nakon 18. kola:
1. FK. Borac 13
2. FK. Željezničar 8
3. FK. Sarajevo 5
4. FK. Rudar P. 1
5. FK. Olimpic 0
6. NK. Travnik -1
7. NK. Široki Brijeg -2
8. NK. Čelik -2
9. FK. Sloboda -2
10. FK. Slavija -2
11. FK. Leotar -3
12. NK. Zvijezda -6
13. FK. Velež -7
14. HŠK. Zrinjski -8
15. FK. Drina Z. -10
16. FK. Budućnost -10
Sve je otvoreno.
1. FK. Borac 13
2. FK. Željezničar 5
3. FK. Sarajevo 5
4. FK. Rudar P. 1
5. FK. Sloboda 1
6. FK. Slavija 1
7. FK. Olimpic 0
8. NK. Travnik -1
9. NK. Široki Brijeg -2
10. NK. Čelik -2
11. FK. Leotar -3
12. NK. Zvijezda -6
13. FK. Velež -7
14. HŠK. Zrinjski -8
15. FK. Drina Z. -10
16. FK. Budućnost -13
Kiks

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Samo_Slavija
- Kontakt:
Ma mi ćemo njih izbaciti iz trke za Ligu evrope a Borac je vec sampionHawking je napisao/la:Ta ćeš ti dat bodove, koda tebe ko šta pitaelemental je napisao/la:brcanska_malta je napisao/la:ZUTI.jos jedan i ides na hladjenje!
Svaka cast komsije... Neka ste im polazali kako se igra fudbal...
a ako bude trebalo mi cemo Borcu dati bodove da bude prvak...![]()
![]()

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.