Nekome ulazi Yaremchuk i Malinovsky a nekom sisha parti Pjanic i neznalica Civic.Taman sam pomislio evo ga napokon cemo dobiti veliku tekmu i umjesto da izvedes Dzeku i gurnes Huseinbasica u sredinu ti guras Pjanjca koji ne igra ni u onoj mrtvoj ligi.Savo imali smo ih ali svi sve usrao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Bravoo savo srbine, gicko manijaci red army te voleeee
Volee da vam ga dudlaju, bravoo za vas
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Je li Vaha u jednom momentu rekao izmjena u reprezentaciji Rusije ili mi se učinilo?
Utakmica na kakve smo navikli ova repka nema nikakvu igru mada se mora priznati da ni Ukrajina nije nesto samo imaju bolje pojedince.
Glupan otišo po centru ganjat nekakvog njihovog veznjaka valjda htio faul napravit da žuti dobije i prekine akciju al nije ni to uspio i ljudi prebaciše loptu tamo za 5 sekundi gdje je on rupetinu napravio
Dal je realno ovoliko glup bit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Protiv izraela pitare pustiti na savez, nek nas izbace iz svega.
To ostavljavamo vama i kao vi slicnima,velikim patriotama kojima Vico dokazani mrzitelj svega bosanskog sjedi mirno u lozi i ima vasu podrsku. Repka Vicina koju je RS prisvojio zbog novca,bez ispaljenog metka i otpora je preuzeo za boljeg i nismo niti ce nam biti bolje. Tahirovica na tribine stavlja haha cilj unistiti sve sto veze sa BH ima
Ne, ne. To su sve vasi iz sarajeva prodali. U savezu niko iz Zenice nema.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nabijem na kurc i zelju i velez i tuzlu.. eto vam vico **** vas on..
+1
Krmad gickova
Papci Dzemidzic i Begic su sda pitari koji su dozvoli Vici kandidaturu i dali kljucna dva glasa za pobjedu
Zolotic nije dobio poziv zbog pitarskog lobija gdje guraju Kovacevica
Gojkovica necu ni spominjat on kod nodija ne bi ni za u 18 igro da ima pravo jedan igrac stariji igrat
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Savi su izmjene u ovoj utakmici bile Civic Kovacevic i Rahmanovic.Ako to nije znak da sabotira ne znam sta je.Lik nije ni pokusao ubacit napadaca iako je gubio
Naredba od Vice kad je vidio da vodi BiH 1:0
Reprezentaciju vode uglavnom srbi i nadate se dobru.
Pa igraca poput Civica i Cimirota ima na nasim pasnjacima.
Savo ce dobiti ugovor na 4 godine, odradio je sto je savez i htio. Ima ovdje jos da se unistava, polahko. Sve ste nam unistili, sve vam hebem po spisku.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Izmjena Dedic - Civic je bila kljucni momenat utakmice. Plus Ahmedhodzic - Kovacevic.
To je prelomilo sve u korist Ukrajine. Za dvije minute nas ljudi rijesise