Kolasinac sa toliko iskustva oklapi cojka po locu pred pomocnim audijom zatim Gazibegovic bezveze 2 zuta daj boze da nas Ukrajinci ne navuku padaju ko pokpseni maloprije Mudryk sa Krunicem
Kolasinac je vjerovatno mislio da je Dzeko mozda u ofsajdu pa je išao na loptu. Ona situacija je zapravo kao stvorena za Kolasinca.
On bi iz one situacija zabio 8 od 10 a Dzeko 4 od 10.
Inače postavka odlična. Ne znam sta je neko očekivao. Neku lepršavu igru?! Sta je to Ukrajina s druge strane pokazala a favorit je?!
Vidjet ćemo koliko će Pjanic moći na umornu Ukrajinu zadnjih pola sata.
Sad će Cvajer po naredbama Čeferina i NATO pakta da odradi svoju rolu.
Očekivali su lakši plijen u prvom poluvremenu, ali naši ne daju se tek tako olahko za ramazan.
Kad se uzme u obzir broj minuta i datog doprinosa Sead Kolašinac je najgori igrač u historiji reprezentacije. #cinjenica
Odlično stojimo, valjda ne puknemo tamo lijevo preko Seje, ako se tu izdrži dobijamo ovo. Borba i taktička postavka, motiv vrhunski, Savo položio. Pustili im loptu, izgubili se ukrajinci, kmamo ih, gola k.ita su oni.
HAJDEEEEEEE
Čovjek kojem je 15.10.2013. najsretniji dan života.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tabletu Tim Duncana.
skrsio ga neko dok nije bilo slike, povrijedjen je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "