Dobro imali ste i dobre nafake u tom nizu ali necemo tu temu nacinjati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma nafaka je nafaka, nek nije do sudija, isto kao da je Chelsea bio blizu najbolje ekipe u Evropi kad je s Italijanom osvojio ligu prvaka, nemojte vi nafaku spominjatiwadethegreat je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:55Dobro imali ste i dobre nafake u tom nizu ali necemo tu temu nacinjati![]()
Google pretraga radi svoje, svaka castJayCatwright je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:10Ionako su vas Liverpool i Neil Mellor isprskali par kola poslije.![]()
Ma jok. Ko bi zaboravio ovaj gol reci mi ?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:13Google pretraga radi svoje, svaka castJayCatwright je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:10Ionako su vas Liverpool i Neil Mellor isprskali par kola poslije.![]()
![]()
al niđe veze to sa mojim postom.Mogli je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:19Zasto bi bilo trolanje? Evo Aki je lijepo objasnio.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:00Je li ovo ozbiljno pitanje ili neki pokusaj trollanja?
City je u vrhu vec vise od decenije i mnogo je djece u tom periodu pocelo navijati i navija za njih na isti nacin kao sto si ti poceo za United. EPL je osnovana '92 i za 20 godina je United stvorio globalnu navijacku bazu. Znaci ovi su na pola puta.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:16al niđe veze to sa mojim postom.Mogli je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:19Zasto bi bilo trolanje? Evo Aki je lijepo objasnio.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:00
Je li ovo ozbiljno pitanje ili neki pokusaj trollanja?
mislio sam ono što sam rekao: city je plasticni klub, ciji su navijaci vecinom bandwagoneri.
razlikujem se po tome sto za united navijam otkad znam za sebe i redovno pratim fudbal. Nisam jucer navijao za bayern, nit cu sutra navijat za neki treci.
kroz kakve faze su prolazili klubovi poput juventusa, arsenala, liverpoola, pa evo i mi vec 10 godina krvarimo iz ociju dvaput sedmicno i nikad nismo odustali. City nikada (bar ne u dogledno vrijeme) nece imati fan bazu poput ovih kluba. Zato kazem nek odrade jednu Unitedovu disasterclass sezonu, sutra ih nece pratit ni 15% od ove ionako mizerne brojke
Pa i djeca koj sad imaju 17-18 godina kad su prije 10 godina poceli navijati za city zbog dzeke, augera titula tad su imali 7-8 godina i navijaju za city otkako znaju za sebe i fudbal i ti ljudi ce do kraja zivota biti simpatizeri/navijaci citya, kao ti uniteda gdje god ti klubovi zavrsili.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:16al niđe veze to sa mojim postom.Mogli je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:19Zasto bi bilo trolanje? Evo Aki je lijepo objasnio.VivaLaStella je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:00
Je li ovo ozbiljno pitanje ili neki pokusaj trollanja?
mislio sam ono što sam rekao: city je plasticni klub, ciji su navijaci vecinom bandwagoneri.
razlikujem se po tome sto za united navijam otkad znam za sebe i redovno pratim fudbal. Nisam jucer navijao za bayern, nit cu sutra navijat za neki treci.
kroz kakve faze su prolazili klubovi poput juventusa, arsenala, liverpoola, pa evo i mi vec 10 godina krvarimo iz ociju dvaput sedmicno i nikad nismo odustali. City nikada (bar ne u dogledno vrijeme) nece imati fan bazu poput ovih kluba. Zato kazem nek odrade jednu Unitedovu disasterclass sezonu, sutra ih nece pratit ni 15% od ove ionako mizerne brojke
Ne slažem se. Pa titule su zaradili tako što su varali, tako što su kupili jednog, dvojicu ili tri fudbalera koja u tom trenutku ne bi mogli dovesti da su poštovali propise. Ukoliko se dokaže da su varali, a stvarno mislim da jesu, itekako im treba oduzeti titule koje su osvojili u tom periodu. Pa i kriminalcima kad ih osudiš oduzimaš protivpravnu imovinsku korist, a ovi jesu ništa drugo do kriminalci.
Stvarno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.