HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

tareizo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la tareizo » 21 mar 2011, 02:14

tareizo je napisao/la:dobicete jedno dva gola sigurno vi ste ove godine zrtveno janje sirokog
siroki u europu preko kupa(namjesteno naravno) a zauzvrat jedan klub
tzv i nepostojece herceg bosne u prvu ligu federacije tj zrinjski
nazalost ovdje je sve prodano
kao sto rekoh dobicete 2 gola al previdi koliko cete dati
u svakom slucaju cestitke na pobjedi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 mar 2011, 16:40

pobjeda zlata vrijedna bravo zrinjskiii,znao sam da cemo dobit ,samo mi nije kako je onako lose sarajevo u vrhu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Colorado

Post Postao/la Colorado » 21 mar 2011, 17:20

Rosas7 je napisao/la:pobjeda zlata vrijedna bravo zrinjskiii,znao sam da cemo dobit ,samo mi nije kako je onako lose sarajevo u vrhu
E pa nek ste vi dobri pa se borite za opstanak :oops: ;) . Pa bolan jesi li ti uopste gledao utakmicu pa tako da pricas , nadigrali smo vas , bili bolji u svim segmenitma igre .. al ne podjeduje uvijek bolji .

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 mar 2011, 17:41

Zrinjski je ove sezone prečesto bio bolji na terenu i izgubio utakmice zbog promašenih šansi i sl. ali nam se evo vratilo. Jučer je Sarajevo bilo ravnopravno i dokazalo da je s razlogom u vrhu ali je i Zrinjski vjerujem pokazao da ne zaslužuje ovako nisko mjesto na tablici. Uglavnom, za naše pojmove odlična utakmica i zaslužena pobjeda domaćina,a da je Sarajevo i odnijelo bod ne bi bilo nepravedno.
Još da se dotaknem suđenja, krivili su se svi i kao pribojavali se sudaca, a isti je natezao poprilično za Sarajevo. Ja bih volio da se nama svira u gostima kao Sarajevu jučer i to je to. Stalno se potencirala ona jedna utakmica od prošle sezone koja je bila iznimka,a ne pravilo. Na istoj utakmici sudac nije svirao dva penala za Zrinjski, a trebao je. Zaboravlja se brzo da je Zrinjski dopustio prijenos i one sezone kad se sa Sarajevom borio za titulu i tada je zasvršilo nerješeno pod BB i otišla titula na Koševo.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 21 mar 2011, 18:21

Mosor1 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
tareizo je napisao/la:dobicete jedno dva gola sigurno vi ste ove godine zrtveno janje sirokog
siroki u europu preko kupa(namjesteno naravno) a zauzvrat jedan klub
tzv i nepostojece herceg bosne u prvu ligu federacije tj zrinjski
nazalost ovdje je sve prodano
kao sto rekoh dobicete 2 gola al previdi koliko cete dati
u svakom slucaju cestitke na pobjedi
Ma nisi ti ispao glup,ma nisi ,samo se to nama cini !!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:
e dami je tvoju pamet pa da se naspavam klocu jedan pubertetski
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 mar 2011, 18:32

Još nešto. Jesam za TV prenose ali im se poserem u amaterski posao kad ga ne rade do kraj da valja (mislim na pregled utakmica). Gdje su izjave trenera nakon utakmice?? Utakmica sa 6 golova i bezbroj prilika za gol je imala kraći pregled od nekih koje su završile sa 1-0 i koje su bile puno dosadnije i manje sadržajne.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 mar 2011, 22:36

Marin je napisao/la: Još da se dotaknem suđenja, krivili su se svi i kao pribojavali se sudaca, a isti je natezao poprilično za Sarajevo. Ja bih volio da se nama svira u gostima kao Sarajevu jučer i to je to. Stalno se potencirala ona jedna utakmica od prošle sezone koja je bila iznimka,a ne pravilo. Na istoj utakmici sudac nije svirao dva penala za Zrinjski, a trebao je. Zaboravlja se brzo da je Zrinjski dopustio prijenos i one sezone kad se sa Sarajevom borio za titulu i tada je zasvršilo nerješeno pod BB i otišla titula na Koševo.
A kad se to vama na Kosevu ne sudi posteno? Kad ste to osteceni na Kosevu? Mozda 2004. kad vam je Novo Panic navlacio slobodnjake oko 16-ca...?? I jos nesto - jesi li siguran da je u pitanju SAMO jedna utakmica? Trebam li ponovo da postavljam linkove nekih prethodnih sezona pa da se jos jednom svi zajedno uvjerimo koliko to iznimaka ima kod vas?

I ako se vec trudis predstavljati kao posten pogledaj zasto je vas kapiten dobio crveni karton

http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 6ac3194212

moze mu se, nema sta

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 21 mar 2011, 23:01

Tko je spominjao Koševo i suđenje na njemu?? Radi šta hoćeš i izvlači šta želiš. Deset dana ste svi pričali o sudcima i krađi pa je na kraju za vas navlačio!!!
A kako nije uslikano kad je ovaj vaš njega prvi pljunuo???? Na kraju su obojica zasluženo dobili kartone, vaš što je pljunuo, a naš što je ispao glup i uzvratio istom mjerom.
Trebao vam je još jedan igrač dobiti crveni, kad je kao zadnji igrač obrane, s leđa srušio našeg napadača na rubu šestnaesterca pa samo žuti dobio.
End of diskašn :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 mar 2011, 08:51

Marine ti nisi ni gledao tekmu kad ovako pricas, pogledaj na kraju staistiku i sve je jasno ... Zrinjski sasvim zasluzeno slavio, sudjenje nikad bolje,ali reci da je FKS tako podabcilo nije uredu ... ;)

Kad vec pricas o kartonima slazem se crveni za igraca FKS a sta je sa Durom pet puta je na lakat nabio igrace Sarajeva i jednom zbog toga zuti dobio ... ovaj nikom nije navlacio izgubili smo ali je dobro sudio !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2011, 13:43

UPS je napisao/la:
Marin je napisao/la: Još da se dotaknem suđenja, krivili su se svi i kao pribojavali se sudaca, a isti je natezao poprilično za Sarajevo. Ja bih volio da se nama svira u gostima kao Sarajevu jučer i to je to. Stalno se potencirala ona jedna utakmica od prošle sezone koja je bila iznimka,a ne pravilo. Na istoj utakmici sudac nije svirao dva penala za Zrinjski, a trebao je. Zaboravlja se brzo da je Zrinjski dopustio prijenos i one sezone kad se sa Sarajevom borio za titulu i tada je zasvršilo nerješeno pod BB i otišla titula na Koševo.
A kad se to vama na Kosevu ne sudi posteno? Kad ste to osteceni na Kosevu? Mozda 2004. kad vam je Novo Panic navlacio slobodnjake oko 16-ca...?? I jos nesto - jesi li siguran da je u pitanju SAMO jedna utakmica? Trebam li ponovo da postavljam linkove nekih prethodnih sezona pa da se jos jednom svi zajedno uvjerimo koliko to iznimaka ima kod vas?

I ako se vec trudis predstavljati kao posten pogledaj zasto je vas kapiten dobio crveni karton

http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 6ac3194212
moze mu se, nema sta

a nema slike kad je vas prvi pljunuo naseg kapetana ahahahahah jao jao,ja sam bio na utakmici sve se vidilo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2011, 17:27

Kutalia: Zrinjski ima kvalitetu za bolji plasman

Nogometaš iz Gruzije, 21-godišnji Levan Kutalia, nakon dvije godine provedene u sarajevskoj Slaviji došao je u Mostar. Pod Bijelim brijegom je odigrao samo dvije prvenstvene utakmice, ali i to mu je bilo dovoljno da svojim pristupom i golovima osvoji navijače Zrinjskog.

''Mostar mi se sviđa, a i dobro sam primljen. Posebno se zahvaljujem navijačima. Zrinjski je za mene najbolji klub u BiH'', rekao je Levan.

Dobro se snalazi u komunikaciji sa trenerom i suigračima. Kaže kako je već dovoljno dugo u BiH. ''Jezik je težak za govoriti, puno bolje razumijem što mi se kaže, ali većih problema nemam.''

Strijelac je bio već u prvom prvenstvenom dvoboju kojeg je igrao pred mostarskom publikom. Zabio je sa 11 metara protiv Čelika za vrlo važna tri boda: ''Morali smo dobiti utakmicu. Igrala se 94. minuta i vidio sam kako nitko ne želi pucati penal. Uzeo sam loptu i srećom pogodio.''

U drugoj utakmici također je zabio u posljednjim sekundama. Presudio je Sarajevu za 4:2 u sjajnoj utakmici: ''Bila je dobra utakmica. Sarajevo ima dobru momčad i nije nam bilo lako, ali zasluženo smo dobili. Mislim kako položaj Zrinjskog na ljestvici nije pravi pokazatelj. Po kvaliteti zaslužujemo biti u vrhu'', poručio je Gruzijac.

Levan Kutalia rodio se 19.7.1989. godine. Prvu profesionalnu sezonu proveo je u rodnom gradu i u istoimenom gruzijskom klubu Zugdidiju, a 2008. godine stigao je u Slaviju. Klub je napustio nakon jednog sukoba na treningu. Nakon nekoliko mjeseci pauziranja došao je u redove Zrinjskog. Ovaj vezni nogometaš nastupao je i za mladu reprezentaciju Gruzije.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 23 mar 2011, 22:51

Koliko su vaši juniori igrali u kup utakmici ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 23 mar 2011, 23:55

Sir Matt je napisao/la:Koliko su vaši juniori igrali u kup utakmici ?
izgubili 1-2 kuci,napadali stvarali sanse al nece,pa nece i na kraju 2 kontre i pobjeda gostiju,al nije ovo jos nista gotovo...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 24 mar 2011, 02:07

Pa kakav je taj Kakanj , Rudar , kako već ? Liče li na nešto ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 24 mar 2011, 11:26

Sir Matt je napisao/la:Pa kakav je taj Kakanj , Rudar , kako već ? Liče li na nešto ?
Ma onako Zrinjski je dosta bolji bio prvo poluvrijeme,imali su pored gola jos 3-4 zicera,nisu dali gola,Rudar se samo branio par puta preso centar,u drugom poluvremenu na pocetku Rudar daje iz kontre gol,(cisti opsajd bar 3 metra,sudac je neki premjerligaski),tada Zrinjski pada u igri i vrlo brzo prima i drugi gol,Rudar se opet povlaci,Zrinjski pravi par prilika,al ne uspjeva dat gol...

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 24 mar 2011, 23:33

Lendric strijelac za Hrvatsku U21! 8-)
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2011, 10:54

Modricluka je napisao/la:Lendric strijelac za Hrvatsku U21! 8-)
jel ono Lendric prije negoo sto je dosao u Zrinjski proglasen najboljim U21 igracem reprezentacije Hrvatske ....i jel on kod vas na posudbi i ako jeste odakle je jer je odlican igrac?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 mar 2011, 11:37

mma_hz je napisao/la:
jel ono Lendric prije negoo sto je dosao u Zrinjski proglasen najboljim U21 igracem reprezentacije Hrvatske ....i jel on kod vas na posudbi i ako jeste odakle je jer je odlican igrac?
bio najbolji strijelac junorskog prvenstva hrvatske preko 40 golova i najbolji igrac,u zrinjski je dosao na posudbu iz hajduka na godinu dana,i vec se dokazo,ovo mu je prva seniorska sezona

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 mar 2011, 14:31

Prijateljska utakmica,
Subota 26.3.2011.
HNK ŠIBENIK - HŠK ZRINJSKI
Utakmica na Šubićevcu počinje u 15 sati. ;) ;)

idemo plemici

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2011, 19:17

Rosas7 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
bio najbolji strijelac junorskog prvenstva hrvatske preko 40 golova i najbolji igrac,u zrinjski je dosao na posudbu iz hajduka na godinu dana,i vec se dokazo,ovo mu je prva seniorska sezona
hvala lijepa na infu... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.