Ne ponuditi Avramovskom bar još godinu a u isto vrijeme platiti obeštečenje za (povrijeđenog) superstara Krdžalića i onog Matanovića i sad Duljeviću da daš masnu lovu koji je bez utakmice jako dugo.
Krdzalic nije dosao povrijedjen, to je tesko spinovanje. Pa svi smo ga vidjeli na pripremama kako igra. Ili hoces da kazes da je covjek sa povrijedjenim koljenom igrao 3-4 pripremne utakmice po 45 minuta i onda se vratio u Sarajevo da se operise?
Tako su strucnjaci i za Ilieva govorili.
Oni gledali nalaz da je povrijedjen...
Imam osjecaj da "navijaju" i da se neko povrijedi pa da kazu "jesam vam ja rekao da povrijedjene igrace dovode" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne ponuditi Avramovskom bar još godinu a u isto vrijeme platiti obeštečenje za (povrijeđenog) superstara Krdžalića i onog Matanovića i sad Duljeviću da daš masnu lovu koji je bez utakmice jako dugo.
Krdzalic nije dosao povrijedjen, to je tesko spinovanje. Pa svi smo ga vidjeli na pripremama kako igra. Ili hoces da kazes da je covjek sa povrijedjenim koljenom igrao 3-4 pripremne utakmice po 45 minuta i onda se vratio u Sarajevo da se operise?
Imam osjecaj da "navijaju" i da se neko povrijedi pa da kazu "jesam vam ja rekao da povrijedjene igrace dovode" !!!
Cardiff kupi igraca kojem se na putu do Walesa avion srusi i pogine. Kod nas bi rekli da je Mirvic mrtvog lika kupio i da peremo pare na lesevima.
Malo teze ide to s banom. Ocito jedino ignore debila i slicne.
Dulja moze dati ruke. Iako mu nikad nisam halalio onaj odlazak na istek ugovora, al hajd bice halal ako pogine na terenu. Mozda nam i fali malo igraca koji su tu bas domaci, on je jedan od njih.
Kako bi nam legao Rahman vol 694
Malo teze ide to s banom. Ocito jedino ignore debila i slicne.
Dulja moze dati ruke. Iako mu nikad nisam halalio onaj odlazak na istek ugovora, al hajd bice halal ako pogine na terenu. Mozda nam i fali malo igraca koji su tu bas domaci, on je jedan od njih.
Kako bi nam legao Rahman vol 694
I meni je ohladio tad, al da zna lopte, zna itekako. Jos na poziciji gdje nam bas treba igrac, a moze igrat i oba krila ako zatreba. Ne znam, nisam nikad bio za povratnike, al u ovom trenutku nismo u situaciji da biramo.
Cardiff kupi igraca kojem se na putu do Walesa avion srusi i pogine. Kod nas bi rekli da je Mirvic mrtvog lika kupio i da peremo pare na lesevima.
Nisam bio za Duljevića kad se spominjao onomad, ali sad bi nam dobro došao. Vjerovatno je u katastrofalno spreman, ali može poslužiti s klupe, pa postepeno mu dizati intenzitet.
Nisam za povratnike, ali Duljevic je svaku noc trcao/trenirao u Safet Zajki. Valjda je bar u kondiciji
Ako ništa, 100% sam siguran da neće dijelit formacije ostalim klubovima i da neće krimose saigračima za vrat kačit što znači da je u startu upgrade u odnosu na Hazreta.
To svakako ! Nemoj Dulju i sandzackog oacova u istu recenicu nikako.
Duljevici su inače iz Foče
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hahahahahahaha ovaj komentar je pobjeda bgm nema dalje....
Ma Dulja kvalitet ala Said. Ne moraju oni biti nesto spremni da uzmu loptu i nanižu 3-4, povuku loptu 50m, podvale. Nama baš fali taj zadnji pas i ta desetka koja je opasna cim primi loptu. Mislim da bi morao biti odrijesen defanzive, ako ne jos bolje ali sve u svemu zakljucak je da nam fali takav igrac jer je Mehmedovic jedina konkurencija. A i na krilu moze biti koristan.
Svi tehnicari u napadu Nek ga probaju spremiti ovi 7-8 dana za vrijeme pauze koliko toliko mada siguran sam da ce sa jednom nogom pregazit ligu ako potpise.
Mi svake godine gazimo ligu al sa 4. mjesta.. malo treba spustit očekivanja od ovih igrača. Šta je trebao Zrinjski kad je doveo Bradarica, a vidimo da imena ne igraju
Dajte nam i Rahmana vratite pa da ligu prvaka zajmimo dogodine
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------