Puma je napisao/la:Sta ce sad Milan, imace dva ista igraca u vidu Emanuelsona i Taiwa
pa nisu baš isti igrači. holanđanin jeste igrao lijevog beka ali zadnjih sezona više je po krilu ordinirao, brz je i ima dobar centaršut ali tu prestaju sve sličnosti sa taiwom. s druge strane nigerijac (?) igra lijevog beka, znamo svi ima izrazito jak šut, prodoran je i što je važno daje čvrstinu u odbrani. izjavio je da je milan 1. izbor na ljeto i mislim da je to 90% gotovo kao i mexes a dovesti 2 ovakva igrača za 0 eura je genijalno.
sljedeće sezone odbrana bi mogla izgledati ovako:
taiwo---mexes---silva---abate
veoma respektabilno s obzirom da bi tu trebao biti nesta kad je zdrav umjesto mexesa ili ko je već u boljoj formi, pošto je nakon dugo godina evidentno da nesta polako gubi bitku sa godinama i zdravljem a nema namjeru kako sam spomenu da se vuče po terenu.
Ulični Muzičar je napisao/la:
Gattuso: "Ja u Interu? Sve može, ali to nikako. Radije bih prao sudove. Osećanjima se ne treba igrati. Milan je moj dom i želim u njemu i da ostanem".
zbog toga je gattuso moj najomiljeniji igrač milana trenutno. još je on ostao, ambrosini i još 1 ili 2 igrača kao prave milaniste. ovo mi nedostaje iz starih dana maldini, costacurta, albertini, tassoti itd. sve veličina do veličine a sad nam ekipa puna plaćenika. kad vidim ibru u milanu dođe mi muka... ali to je fudbal danas nažalost.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!