NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nemoguće da se navijači Lakersa žale na sudije, pa ne bi bili ni blizu play-ina bez njih
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Malo vas guraju,ne morate se prati kroz nesretne Lakerse

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Portis 25 poena nakon četzvrtine i po igre
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bice ovaj PHX skupa zaje.bancija narednih par godina, a domet im je, izgleda, borba za PO.
Hoce to kad dodje novi vlasnik i misli da zna kosarku, pa uradi sve samo da se dovedu "skupe igracke" misleci da je to dovoljno za titulu.
Hoce to kad dodje novi vlasnik i misli da zna kosarku, pa uradi sve samo da se dovedu "skupe igracke" misleci da je to dovoljno za titulu.
Sta je ovo bez Gianisa ih ubise
- Felixians4
- Kontakt:
Kao prvo, taj vlasnik sam ističe da navijače zaboli da li franšiza jest u "luxuryu" i plaća penale ili ne, bitno im je biti relevantan, po mogućnosti prvak. PHX Suns to nisu bili nikada. Nadalje, zna da je proces, rad i sustavni napredak ono što donosi najveće uspjehe, nije postao to što jest slučajno. On je totalno involviran u košarku, a i bio je član Michigan Statea u NCAA te ističe kako cijeni upravo igrače karaktera koji potječe s tog koledža, a uostalom, najbolji primjer imamo u Draymondu Greenu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:14Bice ovaj PHX skupa zaje.bancija narednih par godina, a domet im je, izgleda, borba za PO.
p.s. što ne pohvaliti za ovo doca riversa recimo ili middletona u povratku već odmah požuriti oblatiti PHX? ala volimo rušenja, destrukciju i spuštanje drugih, ufff.
luka dallas cvs nikola nuggets, nedjelja večer,
E ako sad Sunsi ne krenu ka tituli... 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sunsi Duranta skoro da ne koriste u napadu
Nisam gledao tekmu, ali vidim da je Durant u zadnjoj četvrtini uzeo samo jedan šut (promašio).
Ne kontam, je li do njega ili do taktike ili do saigrača!?
Ne kontam, je li do njega ili do taktike ili do saigrača!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Durant nikad ne bi uzeo prsten da nije dosao da igra u najblju ekipu protekle decenije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Durant ih vuce sam cijelu sezonu (Booker i Beal, malo-malo pa ne igraju) i igra ogromne minute.Ne cudi da pomalo pada u formi, ipak mu je 36 godina.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovaj Malone baš na qrac ide , postao prava Jokićeva kuja , yebo vas faul više pa nije balet ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kevin Durant je najprecjenjeniji kosarkas svih vremena. On ce uvijek nabiti svoje brojke, ali nikad nije bio lider niti je cinio saigrace boljim. LeBron, Jokic, Doncic, Giannis, Harden i slicni su igraci koji su u stanju izvuci max iz situacije u kojoj se nalaze i napraviti sve oko sebe korisnim. Sada igra sa slicnim sebi u Bookeru i nema ih nigdje. A ono prstenje u Warriorsima mu niko normalan ni ne broji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:14Bice ovaj PHX skupa zaje.bancija narednih par godina, a domet im je, izgleda, borba za PO.
-
- Kontakt:
Nisam siguran da tu Harden spada.
Pod kojim nickom si prije pisao?Mogli je napisao/la: ↑17 mar 2024, 21:47Kevin Durant je najprecjenjeniji kosarkas svih vremena. On ce uvijek nabiti svoje brojke, ali nikad nije bio lider niti je cinio saigrace boljim. LeBron, Jokic, Doncic, Giannis, Harden i slicni su igraci koji su u stanju izvuci max iz situacije u kojoj se nalaze i napraviti sve oko sebe korisnim. Sada igra sa slicnim sebi u Bookeru i nema ih nigdje. A ono prstenje u Warriorsima mu niko normalan ni ne broji.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:14Bice ovaj PHX skupa zaje.bancija narednih par godina, a domet im je, izgleda, borba za PO.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta čovjek napisa i osta živ, ja kontam piše o Fredu van Vleetu a ne Kevinu Durantu 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dobra tekma Dalas denver, Dalas za sada nadskaki Denver
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.