FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I da ne bude sve bajno, kao kiša koja ni sekunde nije stala, kivan sam na Miomira i jeftin žuti, sasvim bespotreban na 3-0. Nije ni Ajdinov ništa više rezonski al' njemu praštam.
Kako stojimo s opomenama za iduću? Iliev se vraća, kažu Hasić automatska, koliko je Renanu određeno ili nije još?
Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
I da ne bude sve bajno, kao kiša koja ni sekunde nije stala, kivan sam na Miomira i jeftin žuti, sasvim bespotreban na 3-0. Nije ni Ajdinov ništa više rezonski al' njemu praštam.
Kako stojimo s opomenama za iduću? Iliev se vraća, kažu Hasić automatska, koliko je Renanu određeno ili nije još?
Hasic nas nosio prvo poluvrijeme rijesio manje vise utakmicu, kasnije Kyeremeh prvo spasio cist gol pa poslije toga zasluzan za dva postignuta.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nama su novi bekovi na ljeto primarna stvar. Radović je strašno neinteligentan igrač, to je čudo jedno. Ništa puno bolji nije ni Beganović. Hajde nekako mogu prežvakati Beganovića, ali Radović je užasan. Sreća pa je u onoj situaciji kod gola Čatakovića protrčao Hasić i uputio dobar centaršut, da je tu bio Radović, piši propalo.
Uglavnom, bitna su tri boda, zlata vrijedna tri boda u ovoj situaciji. Sada imaju vremena da se odmore od svega i dobro spreme, pa da nastavimo ovako ako Bog da.
-
- Kontakt:
Svaka cast hordama, njima nista ne moze kisa 90 minuta. Znam da su svi mokri do gaca od kise otisli kuci ali to su uglavnom mladji momci. Ali ova djeca i stariji to ne nogu vise trpiti. Mora se uraditi jedna natkrivena tribina
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pokisao sam i smrzao se na ukletom Kosevu a star sam covjek,treba mi vremena da se oporavim

Dobro je sto se pobjedilo,3 boda ce valjati. Zavisi od srijede,ako nam uzmu bodove,valjace za opstanka a ako nam ne uzmu bodove,mozda se moze ukljuciti u borbu ya Evropu ali pored Sloge i Veleza,tu su jako male sanse.
Poslije utakmice protiv poluamatera GOSKa -granicnog prelaza sa amaterom Adzemom na klupi sigurno nema mjesta za euforiju,za analize i hvalospjeve.
GOSK jednostavno nije mjerilo. Kad smo igrali protiv Rukh Lviv,protiv njihove B ekipe i pobijedili,isto ste poceli euforisati,pa sam rekao da nije mjerilo,pa ste me coporativno napali,no uslijedilo je 7-8 tekmi bez pobjede.
Jos jednom GOSK nije mjerilo,posebno jer igra i nije bila cemu. Prvih pola sata,standardnih,beskrvno,sterilno,nemocno. Srecom to je presjekao izvanredan gol Hasica. Onda u drugom GOSK je krenuo ,preuzeo sredinu i stisnuo nas dobrih 20-ak minuta. Spasili smo gol ispucavanjem sa gol linije,da je otislo na 2-1 ,ko zna u kojem smjeru,bi otisla utakmica.
Ukratko ,tanko je ovo.
Mada ima tu finih igraca,kad se otjera Zlovenac,moci ce se graditi nesto na njima,pa za 2-3 sezone napasti Evropu

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
Hasic nas nosio prvo poluvrijeme rijesio manje vise utakmicu, kasnije Kyeremeh prvo spasio cist gol pa poslije toga zasluzan za dva postignuta.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.

Jos malo pa ces u rang sa @Galileom

- Maroon1946
- Kontakt:
Samo je jedan Galileo nemam ja taj kapacitetVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:29Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.luckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2024, 06:20Jedna pobjeda i zanosimo se. Sabura. Do postignutog gola sadržaj nikakav. Da je zbog poigravanja bilo 2 1, možda bi smo i sad mooda jeli.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.![]()
Jos malo pa ces u rang sa @Galileom![]()

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti. Ovo ti je jedan od najboljih postova.fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:52Samo je jedan Galileo nemam ja taj kapacitetVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 10:29Ma svaka napisana ti dukata vrijedi...fera je napisao/la: ↑17 mar 2024, 08:50
Nije to zanosenje nego inat proradio. Normalno da ce biti jos poraza posebno s obzirom da ce nas sudije klati. I Sabrija nas je ostetio ali mislim vise iz razloga sto je nesposoban i ne zna.suditi nego po nekom zadatku.
Mislim da nije fer pored svih problema kroz koje smo prosli da se trazi neka dlaka u jajetu nakon sinocnje pobjede. Ti ako nisi zadovoljan ja ne znam jesi mozda prespavao zadnjih mjesec dana pa neku negativu prosipas kad nije ni mjesto ni vrijeme za to.![]()
Jos malo pa ces u rang sa @Galileom![]()
![]()

- TurkishAirlines

Ispast ce ti zeljo, papane
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nigdje ga sinoc,al bar smo ga naruzili protiv Borca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑17 mar 2024, 11:07Jel i sinoc rumeni specijalac potegnuo za suzavcem ili je iz udobnosti i toplote Volkswagen Transportera pratio utakmicu
Ispast ce ti zeljo, papane
A jes se bio zarumenio.Satro on spreman ono da prsce.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Anex, aqarius, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Beli98, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, boki86, casual033, Cautinho, Confiance, Cwirek, Dadox, dencho, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], Haksss, haris004, Hazre, HyperOS, HZbec, Imamkarbarum, insimadop, Inspiracija, Kaunas, keli, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, Mostarska, MSOZ101, napoleon72, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, OzmoodPinglewood, perodeformero, pinki, Pitar6785, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, samoFKS, selver79, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, tuitamo, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski, Zeko87 i 690 gostiju.