I ti federalci su nas 3:0 raznijeli nedavno bez pomoci sudije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako je krenulo,bogami će nas ovi”bošnjački “klubovi
još moliti za par kola da svi napustimo WwwW Ligu.
Pogotovo Zeljkana i nasteljenu tekmu dobit ne mogu?!
X/2=23.00-Haracicu,Haracicu konju planinsko-brdski.

još moliti za par kola da svi napustimo WwwW Ligu.
Pogotovo Zeljkana i nasteljenu tekmu dobit ne mogu?!
X/2=23.00-Haracicu,Haracicu konju planinsko-brdski.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Zar nije stavio sliku sa njim kad su potpisali sa zrinjskim
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Pripomognuti našim vrlim kapitenom Hazretom.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:01I ti federalci su nas 3:0 raznijeli nedavno bez pomoci sudije.
- LegendKiller
- Kontakt:
Iskreno ni ja ne mislim da je ta situacija sa Ziljkićem i ostalim dešavanjima uticala nešto mnogo na našu igru. Čak mislim da malo ovaj trener u tome traži alibi. Nisam za smjenu i neka ostane da pokaže šta zna, ali previše se alibi traži u tim nekim dešavanjima. Ispade sada neko Penerandi držao pištolj na glavi i govorio ne smiješ igrati. Ovkve igre kao ove godine, imali smo i prošle godine, Sloga i Zrinjski prošle godine, nismo postojali na terenu. Jednostavno teško je pobjeći od činjenice da iz utakmice u utakmicu mi pod Rožmanom izgledamo sve gore i gore, i on mora konačno da ekipu okrene u pravom smjeru, ako to može uopće.
0:1 vcrs, standardno...
Imao je odrješene ruke, zimske pripreme, sve moguce uslove da skroji ekipu za proljece, pa smo sve vidjeli. Neki dan protiv Borca, u najvažnijoj utakmici proljeca, na klupi ostavio Penu i Anđušića, a lijevo krilo igrao Kyeremeh, vjerovatno prvi put u životuLegendKiller je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:24Iskreno ni ja ne mislim da je ta situacija sa Ziljkićem i ostalim dešavanjima uticala nešto mnogo na našu igru. Čak mislim da malo ovaj trener u tome traži alibi. Nisam za smjenu i neka ostane da pokaže šta zna, ali previše se alibi traži u tim nekim dešavanjima. Ispade sada neko Penerandi držao pištolj na glavi i govorio ne smiješ igrati. Ovkve igre kao ove godine, imali smo i prošle godine, Sloga i Zrinjski prošle godine, nismo postojali na terenu. Jednostavno teško je pobjeći od činjenice da iz utakmice u utakmicu mi pod Rožmanom izgledamo sve gore i gore, i on mora konačno da ekipu okrene u pravom smjeru, ako to može uopće.

Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 16 mar 2024, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
- AvannGardaa46
Ribice iz boljakovog, ako vec nisi htio sinoc, bujrum sada kod masnog na jedan stomatološki pregled.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:01I ti federalci su nas 3:0 raznijeli nedavno bez pomoci sudije.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Covjek kod nas licio na sve samo ne na igraca. Daleko mu kosevo bilo.. ovdje ko god da neki gol ili asistira poziva ga se nazad

1946-1987
Pa kako ce liciti na igraca kod nas kad ga je dudic strucnjak kog ovdje prizivaju kao genijalca koristio kao napadaca za visoki pressing ko da je aguero, a lik 2 metra visok
-
- Kontakt:
Manguparija trazi adresu da mi razbije zube , dobije je i na kraju kaze pa necu ti na prag doci, i onda prebaci da ja ne smijem doci, pa za sat ovo za sat ono evo vidimo se na sjeveru javim ti se...AvannGardaa46 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:40Ribice iz boljakovog, ako vec nisi htio sinoc, bujrum sada kod masnog na jedan stomatološki pregled.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 18:01I ti federalci su nas 3:0 raznijeli nedavno bez pomoci sudije.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 16 mar 2024, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nije taj lik mogao meda, kakav crni Nurudin.
Pričamo o igračima koji mogu igrati u prvih 11 Sarajeva.
Koliko je bilo raje protiv Borca, ima li gdje podatak?
FC United Of Manchester !
3.500 zvanicno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
sad vidim... necu detalje pisati alli prije par godina

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kad sam napisao da ce bit 3-4 milje razapeli me ovdje, kae kome su vrijeme i iftar izgovori ne mora nikad doci. Nisam nigdje rekao da je meni izgovor ili da ja necu doci, nego da je nas narod takav. Kao sto veceras nece bit preko dvije milje. To je cinjenica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa naravno, eto ja sam reko 3.000 plafon, nisam bio daleko. Ovdje se gadjali ciframa, kaze onaj nekakav 10.000, drugi 15 milja... vidi se da niko nije koseva na karti vidionapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:13Ja kad sam napisao da ce bit 3-4 milje razapeli me ovdje, kae kome su vrijeme i iftar izgovori ne mora nikad doci. Nisam nigdje rekao da je meni izgovor ili da ja necu doci, nego da je nas narod takav. Kao sto veceras nece bit preko dvije milje. To je cinjenica.

Na Kosevu je kisa stala.
Karti jos ima.
Pa,hajde,mojne se zahebavat
Karti jos ima.
Pa,hajde,mojne se zahebavat

- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam da smo radnim danom (sem evropskih tekmi) ikad doveli 10+ hiljada. Mozda na onim derbijima sto su jedno vrijeme zaredali srijedom/cetvrtkom. Cuj 10 milja na kup, sta ima. Na finalu protiv Sirokog 2017. nas bilo 7500spezial je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:18Pa naravno, eto ja sam reko 3.000 plafon, nisam bio daleko. Ovdje se gadjali ciframa, kaze onaj nekakav 10.000, drugi 15 milja... vidi se da niko nije koseva na karti vidionapoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:13Ja kad sam napisao da ce bit 3-4 milje razapeli me ovdje, kae kome su vrijeme i iftar izgovori ne mora nikad doci. Nisam nigdje rekao da je meni izgovor ili da ja necu doci, nego da je nas narod takav. Kao sto veceras nece bit preko dvije milje. To je cinjenica.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: greenwood, Hrammm1921, N3R3D, pitara i 42 gosta.