Jel ovo 1 , 5 gb RAM minimum , OMG meni 1 gb ....
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Games All About
Evo sad igrao Countera jedno 20 minuta bilo oko 84 %

Meni je max izvlacio po 520 kbps od "teoretski" mogucih 512.Cuda se desavajuQUARESMA 18<<< je napisao/la:kakav ti je pc ako ti je bio AC spor, stavi manju rezoluciju i postavke
kad skidas, pogotovo sa torrenta, ostavi da se skida, nista ne diraj, ne ulazi na neke stranice ili jos sta dodatno ne skidaj ako vec skidas AC, jer torrent zna nekada izvuci max iz konekcije, k´o i meni nekada 280 kbs na steamu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Treba mi black ops demo, ima li neko link ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji os koristis, 1.5 je mozda za w7 i vistu, ako koristis os neki od to dvoje, predjia na xp, jer xp manje zahtjevaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo sad igrao Countera jedno 20 minuta bilo oko 84 %
Jel ovo 1 , 5 gb RAM minimum , OMG meni 1 gb ....![]()
![]()
![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Trenutno mi je XP !!!!QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji os koristis, 1.5 je mozda za w7 i vistu, ako koristis os neki od to dvoje, predjia na xp, jer xp manje zahtjevaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo sad igrao Countera jedno 20 minuta bilo oko 84 %
Jel ovo 1 , 5 gb RAM minimum , OMG meni 1 gb ....![]()
![]()
![]()
Assassin`s Creed Brotherhood se upravo instalira !!!! Nadam se najboljem ....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Radi !!!! Jutros sam instalirao igricu prije nego što sam pošao za Sarajevo jer ne bih mogao čekati da vidim radi li .... Koliko sam vidio isto je kao i II, msm ono po brzini .... Kad nema puno detalja ide normalno, kad ima mnogo detalja onda malo zaštekuca ali ok je ....

- Arsenalisation
- Kontakt:
Jel' zna neko neku slicnu igru ko MOH ja 24 sata skidao MOH Airbourne i nece nesto zbog graficke karte i masa naroda se na to zali msm na isti problem...pa ako neko zna neku igru u tom fazonu historijske price a ne ove tipa S.W.A.T ili slicno...znaci da budu ona stara oruzja bitke 1.,2.svj.rat...Molim vaas !!! 
edit:ove sam prijedjasnje verzije igrao(Moh)
edit2:ali da nije previse zahtjevna jer mi nije neki komp. 3.00GHz,1gb RAM,512 mb graficka...
edit2:ali da nije previse zahtjevna jer mi nije neki komp. 3.00GHz,1gb RAM,512 mb graficka...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Call Of Duty United Offansive, CoD2, Battlefield 1942, Vietnam, haha vidim i tebi nedostaju WWII igrice k´o i meniArsenalisation je napisao/la:Jel' zna neko neku slicnu igru ko MOH ja 24 sata skidao MOH Airbourne i nece nesto zbog graficke karte i masa naroda se na to zali msm na isti problem...pa ako neko zna neku igru u tom fazonu historijske price a ne ove tipa S.W.A.T ili slicno...znaci da budu ona stara oruzja bitke 1.,2.svj.rat...Molim vaas !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma i meni su draže te starije, CoD - ovi stari i tako ....

- Arsenalisation
- Kontakt:
Nego skin'o ja onaj COD 3 jer se radi valjda o 2,svjetskom ratu...a nigdje mi nema nikakav setup,u alchoholu mi nista ne otvara pomagajte...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Call Of Duty United Offansive, CoD2, Battlefield 1942, Vietnam, haha vidim i tebi nedostaju WWII igrice k´o i meniArsenalisation je napisao/la:Jel' zna neko neku slicnu igru ko MOH ja 24 sata skidao MOH Airbourne i nece nesto zbog graficke karte i masa naroda se na to zali msm na isti problem...pa ako neko zna neku igru u tom fazonu historijske price a ne ove tipa S.W.A.T ili slicno...znaci da budu ona stara oruzja bitke 1.,2.svj.rat...Molim vaas !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Nail for Real
- Kontakt:
Mozda ti je .iso file...takve mozes preko daemon toolsa.Arsenalisation je napisao/la:Nego skin'o ja onaj COD 3 jer se radi valjda o 2,svjetskom ratu...a nigdje mi nema nikakav setup,u alchoholu mi nista ne otvara pomagajte...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Call Of Duty United Offansive, CoD2, Battlefield 1942, Vietnam, haha vidim i tebi nedostaju WWII igrice k´o i meniArsenalisation je napisao/la:Jel' zna neko neku slicnu igru ko MOH ja 24 sata skidao MOH Airbourne i nece nesto zbog graficke karte i masa naroda se na to zali msm na isti problem...pa ako neko zna neku igru u tom fazonu historijske price a ne ove tipa S.W.A.T ili slicno...znaci da budu ona stara oruzja bitke 1.,2.svj.rat...Molim vaas !!!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Call Of Duty 3 ti je napravljen samo za konzole Xbox i PS, nema za PC 
- Arsenalisation
- Kontakt:
HAHA...ajd makar sam bh telecom zajebao za 3 gige...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Call Of Duty 3 ti je napravljen samo za konzole Xbox i PS, nema za PC
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- el-fighter
- Kontakt:
Mozel neko bacit link za Age of Empires, za prvi dio.
Po meni najbolja strategija
Po meni najbolja strategija
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Crysis 2 ovaj novi
Call of Duty: Black Ops
Homefront
Splinter Cell Conviction
Assassin's Creed Brotherhood
Call of Duty: Black Ops
Homefront
Splinter Cell Conviction
Assassin's Creed Brotherhood
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima ko link od Homefronta a da ne treba preko steama install?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
brate, zivotkivi je napisao/la:zna li ko neku igricu slicnu GTA. da se zahebavas po gradu, tetovaze, guzisauta vozis i tako to.
treba nam jos igraca iz BiH
- Ponos Torina
- Kontakt:
poslao sam ti na privateafa97 je napisao/la:Ima ko link od Homefronta a da ne treba preko steama install?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
FIFA/UEFA je napisao/la:brate, zivotkivi je napisao/la:zna li ko neku igricu slicnu GTA. da se zahebavas po gradu, tetovaze, guzisauta vozis i tako to.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Google [Bot], QUARESMA 18<<<, VensanKasel, VolimBiH96 i 38 gostiju.