uozbiljite se, kakve viber grupe i fb, svako ko ovo sharea dalje i vjeruje u ovo treba mu zabranit da glasa svegami, veceras na AFH - pokazat da smo uz klub do kraja, kazni je bilo, bit ce i u buducnosti, nase je da pokazemo jedinstvo, to je jedini nacin da dobijemo ovo!FCUM je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:39Sa FB
Po viber grupama kruži sljedeći info:
"Sarajevu kazna: Po godinu dana suspenzija Mirvića, Ibričića i Rožmana, 50 000 KM kazne, bez publike do kraja sezone i -6 bodova." Jutros su iz reprezentacije odstranjeni doktori i terapeuti, a smijenjena je i Samira Hurem. Ako je ovo sve istina, krenuo je žestoki linč na FK Sarajevo. Šta nam je činiti?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Sloga iz Doboja i hebeni Vlado Jagodic ti trenutno bjeze 4 boda, sa tedencijom jos veceg zaostka za njima
Hvala Zlovencu na odradjenin pripremama i uigravanju sistema, hvala Ibricicu na slaganju ekipe

Hvala Zlovencu na odradjenin pripremama i uigravanju sistema, hvala Ibricicu na slaganju ekipe

Večeras fkt, ako ne dobijemo proglasiti sezonu neuspješnom i pustit ove sa manjom minutažom da igraju...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koja je velika razlika izmedju ove sad situacije i onda kad smo izasli sa terena protiv Listice 2022. godine? Tad napustili teren samoinicijativno nakon sto su pogodjeni Dupovac i Catakovic, nismo se vratili na teren i registrovano 3-0 za njih. Nije bilo nikakvih kazni ni za Uscuplica ni nikog drugog, sto bi sad mogli dobiti toliko drasticne kazne?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovaj put je Borac u pitanjuNirton je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:30Koja je velika razlika izmedju ove sad situacije i onda kad smo izasli sa terena protiv Listice 2022. godine? Tad napustili teren samoinicijativno nakon sto su pogodjeni Dupovac i Catakovic, nismo se vratili na teren i registrovano 3-0 za njih. Nije bilo nikakvih kazni ni za Uscuplica ni nikog drugog, sto bi sad mogli dobiti toliko drasticne kazne?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakva tendencija glupane, za 7 sati će biti 1 bod razlike
Ko god veceras ne dodje jer mu smeta vrijeme ili ostale stvari smatrati kao dusmane kluba jer im je svejedno sto nasa ljubav vodi mozda najvecu bitku od postojanja pa do danas... Veceras svi da navijamo Sjever Zapad... SAVEZ NAPOLJE!!!
Nista ti nisi bolji od ovog antikloca. Ti si samo druga krajnost. On pretjeruje u svom, a ti u blajvanju Mirvicu otkako si se registrovao. Od bojkota, pa nadalje, uvijek si blajvao Mirvicu.morensa je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:14Pa zar nisi već jučer preuzeo klub od Mirvića i poveo nas. Eto ti nove prilikeAntikloc je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:45Pisati Amidzi da posalje Mirvica u pm ,odakle ga je i doveo.FCUM je napisao/la: ↑16 mar 2024, 14:39Sa FB
Po viber grupama kruži sljedeći info:
"Sarajevu kazna: Po godinu dana suspenzija Mirvića, Ibričića i Rožmana, 50 000 KM kazne, bez publike do kraja sezone i -6 bodova." Jutros su iz reprezentacije odstranjeni doktori i terapeuti, a smijenjena je i Samira Hurem. Ako je ovo sve istina, krenuo je žestoki linč na FK Sarajevo. Šta nam je činiti?jedan dobar email sastavi i pošalji i povedi nas napokon
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svakako nije bitno koliko neko bježi, jer će ti oduzeti bodove sljedeće sedmice i hladno te baciti u bitku za opstanak. Rat savezu i velika podrška klubu i ekipi. Svako ko u ovom momentu ima bilo kakav komentar protiv kluba i ekipe zna se šta je.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma nije uspjeh al nemoj pravit lošije nego što jest. Treba dat podršku momcima, vidiš li sa čim se borimo ili smo se borili i u svojim redovima i sa strane
Hahah pa da nije to odavno bilo i zaboravio sam na tebe

Leicester City uzeo titulu ispred Chelsea, Man City.
Bayer Leverkusen prvi u Njemačkoj
Bologna ispred Rome, Napolia, Lazia, Atalante.
Lile prije koju sezonu uzeo titulu ispred PSG.
Girona ispred Barcelone, Atletico Madrid.
Shvati da svi imaju jednu dobru sezonu barem nekada.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- TurkishAirlines
Ali zato mi pod Mirvcem nikako da procepimo. Valjda ae i to desi nekadH8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:54Leicester City uzeo titulu ispred Chelsea, Man City.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Pazi se jokeru da ti ne bum izbil zube ovaj, postali su agresivni, preko ekrana ujedaju.morensa je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:51Hahah pa da nije to odavno bilo i zaboravio sam na tebeništa ja nisam rekao što nije i uopće ne dižem Mirvića samo kažem šta je vakat... A i tebe na vakat molim da pripaziš na jezik jer ne vidim da sam te na bilo koji način uvrijedio
![]()
Ulaži pare, dovedi stručne ljude i ne mješaj se u njihov posao. Kada ovo uradi idemo naprijed. Pogledaj Chelsea rasprodali pola ekipe i doveli anonimuse. Konta on nešto zna, ne znaš majstore.TurkishAirlines je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:55Ali zato mi pod Mirvcem nikako da procepimo. Valjda ae i to desi nekadH8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:54Leicester City uzeo titulu ispred Chelsea, Man City.
Postavi direktora, doveo si ok SD, trenera također. Šef akademije odličan. Samo da shvati čovjek da se ne treba miješati u posao. Npr. ako je istina za sukob Julardžije i Penerande pusti trenera on je tu da odluči šta i kako. Ako hoćeš da budeš autoritet i dobar u poslu posmatrak ponašanje Pereza.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Na forumu u 125 postova nikoga nisam uvrijedio i to pokazuje da nisam agresivan što se ne može baš reći za druge. Ja kad budem nekoga uvrijedio neka i taj mene 10 puta više ali pošto ja nisam ništa ružno spomenuo na vrijeme sam samo zamolioIstinasamo123 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 15:59Pazi se jokeru da ti ne bum izbil zube ovaj, postali su agresivni, preko ekrana ujedaju.

Zadnja izmjena: morensa, dana/u 16 mar 2024, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Baš me nešto zanima, kako bi mi danas rezultatski stajali, da je recimo Mirza ostao trener i nakon Torpeda ?
Plus kapiten bi nam bio hinjava sandzaklija

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Burberry46, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Homelander, VolimBiH96 i 67 gostiju.