FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pricao mi sad jedan sudija , kazna ide novčana i najvjerovatnije suspenzija iz kupa Slijedeće sezone , od oduzimanja bodova nema nista jer kaze nema kup sa prvenstvom i td uglavnom nema oduzimanje bodova …
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sljedece 4 utakmice 10 bodova su imperativ, počevši od danas.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ako se studira izraz lica i tijela ,vidi se da mu je neugodnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:10I još nešto. Hadzibegić je ispao glup i naivan. Čovjek nije loš ali je baš u ofsajdu žestokom. Fino su ga uvukli u zamku koju je popušio. Svjestan je on toga ali sada je kasno i ko ga j...
Bez obzira na sve ne treba to puno komentarisati i osuđivati. Možda od njega javno zatražiti da vrati tu nagradu i da se izvine komplet bosanskoj javnosti a posebno našem klubu. Ako nece ide velika crta preko njegovog imena. Kraj price. Idemo dalje.
Kao i Sliskovicu.Ali su ovog “našeg” bilmeza uvalili do
Popova i to u prvi red-centar.Nista nije slučajno!

Baka spustio glavu,Faruk digo obrvu.Ali to vise vode ne pije.
Kažeš,idem do WC ,u auto i noga.
Elem,sportski radnici iz BL,popove dovode na”sportske
Manifestacije”i u prvi red ih sjedaju.
Ooo Kacavedo i igumani,duboKOK ste traga ostavili na
Mladje naraštaje!
Aferim
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Iduca je vjerovatno da niko od djece nece biti pozivan za mlade repke.
Ide ovo do kraja pa ko pukovnik ko pokojnik.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- luckystrike
- Kontakt:
Neki anonimus koji je vodio par sezona petoligaša u Švicarskoj na čelu A reprezentacije, Nacionalne selekcije...

šta šta je, je*em ti
Ma idemo do kraja. Mi odustati necemo. Niti dugorocno mozemo izgubiti ovaj sukob.
Samo zbiti redove i biti slozni. Bez obzira na odredjena neslaganja i opravdane kritike. Prioriteti su trenutno kristalno jasni.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 16 mar 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sto nam kazuje da su Bosnje u savezu i dalje uz Vicu. Neka neka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sve izdajnike zapisati i zapamtiti. A kad dođe vrijeme i obračunati se sa njima
-
- Kontakt:
Sad udaraju na sve sto ima veze sa Sarajevom,ocekuju da kleknemo i molimo,ljudi ovdje pisu o nekakvom fudbalu,taktikama sto je smijesni odavno jer ces biti na tabeli na poziciji koju Vico odredi tj ako mu lizes dobro pakas bices maksimalno na 2 mjesto. Sad ce ove botine da nam objasne da su Rozman i Ibricic ovo uradili namjerno haha da ih suspenduju.roccosiffredi je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:44Sve izdajnike zapisati i zapamtiti. A kad dođe vrijeme i obračunati se sa njima
Kako svaki poltron ili bilo ko ko je dobio posao preko štele, šuti i nikad neće biti/reći nešto protiv nadređenog jer zna da nije na svojoj poziciji jer je kompetentan ili kvalitetan, već zato što šuti i ide nadređenom niz dlaku. Jedini način da istu poziciju zadrži. Očekivanofeniksptica je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:37Sto nam kazuje da su Bosnje u savezu i dalje uz Vicu. Neka neka.
-
- Kontakt:
DANAS DA STANEMO UZ KLUB!
SARAJ’VO TO SMO MI ZAPAMTITE DOBRO SVI!
NEMA IZGOVORA - SVI NA KOŠEVO!
SARAJ’VO TO SMO MI ZAPAMTITE DOBRO SVI!
NEMA IZGOVORA - SVI NA KOŠEVO!
Da li je Dejan one-season wonder, možda probati na ljeto?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Mi da smo uzeli ovog Vidica do sad bi vec bio otjeran koliko bi los bio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
pritisak, nije to ništa čudno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:51Mi da smo uzeli ovog Vidica do sad bi vec bio otjeran koliko bi los bio
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nadam se da će u dopisu stajati Gicin status dok je bio na čelu bojca, da Bosna nije njihova država....
🇵🇸
-
- Kontakt:
To bi udarilo na ego tog narkomana. Sve sto objavimo treba stajati ta izjava i slika. Koliko ljudsko dno moras biti i bez obraza kao igraci kad im on pridje i rukuje se,nebi se rukovao sa njim po cijenu zivota.
Niko od novinara da kontaktira Fuada Čolpu i pita ga za mišljenje o svemu sto se u srijedu desilo na Koševu, ipak je on predstavnik Kantona Sarajevo u Savezu.
- egocentrik
- Kontakt:
Hadzibegicu plaketu vrati ili se vise nemoj Sarajlijom zvatiUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:10I još nešto. Hadzibegić je ispao glup i naivan. Čovjek nije loš ali je baš u ofsajdu žestokom. Fino su ga uvukli u zamku koju je popušio. Svjestan je on toga ali sada je kasno i ko ga j...
Bez obzira na sve ne treba to puno komentarisati i osuđivati. Možda od njega javno zatražiti da vrati tu nagradu i da se izvine komplet bosanskoj javnosti a posebno našem klubu. Ako nece ide velika crta preko njegovog imena. Kraj price. Idemo dalje.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- egocentrik
- Kontakt:
Sta ce colpa stari polupismeni prevarant i interesdzija, nek guzica puta vidi on ne zna ni za sta ruke dize
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness