Najjace, dolazi mi poznanik i kaze brate, uzmi ti cetvrtinu, bobe su ko zemlja teske, a ja vec uzeo cijelu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi probao Gorenje fritezu (air fryer), kakva je?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanjefeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:47Jedete l vi sta na kasiku. Grah, gulaš, dagarica. To je tesko dobro nac.
Daj nemoj zezat.Arvid je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:32Tefalov ekspres lonac, kunem ti se možeš grah za 7 minuta napravitirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanjefeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:47Jedete l vi sta na kasiku. Grah, gulaš, dagarica. To je tesko dobro nac.![]()
More i natur šnicla iz njeg![]()
Kopirao link svega mi i ušao na temu da postavim
Da, samo taj koliko znam, i stvarno se isplati, imaju programi i ti samo ubacis sastojke i pritisnes i nemas brige.Ghuraba je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:43Daj nemoj zezat.Arvid je napisao/la: ↑15 mar 2024, 21:32Tefalov ekspres lonac, kunem ti se možeš grah za 7 minuta napravitirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11
Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanje![]()
More i natur šnicla iz njeg![]()
Nedavno je negdje bio snizen haman 50% i bio sam u iskusenju da ga kupim najvise zbog graha, ali na kraju odustanem jer sam bio u fazonu, ma ko ce se peglat oko toga 2 sata.
A, ako je to stvarno tako, onda bi se mogao uzet. U zadnje vrijeme sam se max aktivirao oko kuhanja (do te mjere da sam se upustio i u svijet pravljenja pita
), al bi definitivno pomoglo nesto sto samo od sebe skoro sve odradi.
Privlacan mi je i ovaj Riov Multikuker, pa kontam sta bi mi vise koristilo. @rio, je li gorenje ima samo jedan model (MC6MBK) i ne mogu profulat ako se za to odlucim?
Air fryer nisam jos probao, al cuo sam da hvale i nju, ako je ko ovaj multicooker onda nema zime, bas top stvarJabroni je napisao/la: ↑16 mar 2024, 00:35Jesi probao Gorenje fritezu (air fryer), kakva je?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanjefeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:47Jedete l vi sta na kasiku. Grah, gulaš, dagarica. To je tesko dobro nac.
Billy Ocean je jedan od prvih afroameričkih izvođača koje sam počeo slušati, nekad kad sam tek krenuo u srednju. Generalno, R&B pjesme (i njemu srodnih žanrova) iz 80-ih imaju poseban vibe, zbog čega ih baš gotivim.
Eurodance mi je bio svojevrsni intro u svijet elektronske muzike, često mi je na playlisti tokom treninga. I njega sam počeo slušat tokom srednjoškolskog perioda, prvobitno Dr. Iggy i ET, pa sam onda prešao na strane izvođače.
Vidio sam najavu za tu epizodu , pa nisam ni pogledao . Većina videa gdje su žene bile gost katastrofalan papak je bio Debeli , što je najgore sve to pred svojom ženom koja snima
Doslovno ima program striktno za grah ili gulas? Gledao sam na netu kako zena u onom delimanovom multikukeru pravi grah i smorio se. Doslovno ko i obicni lonac, dodaje postepeno i mijesa, a tamo sa strane u tavi pravi zaprsku itd. Da mi je nesto gdje ce uredjaj sam odraditi sve to, a ja da dobijem samo gotov proizvod.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 mar 2024, 13:29Da, samo taj koliko znam, i stvarno se isplati, imaju programi i ti samo ubacis sastojke i pritisnes i nemas brige.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 7 gostiju.