Jel stvarno neko govori sahatak?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanjefeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:47Jedete l vi sta na kasiku. Grah, gulaš, dagarica. To je tesko dobro nac.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Živorođeni po kantonima za godine 2022, 2023 i 2024, mjesec januar:
Kanton Sarajevo 223/243/240
Zeničko-dobojski kanton 167/163/195
Tuzlanski kanton 139/163/154
Srednjobosanski kanton 105/107/104
Hercegovačko-neretvanski kanton 114/100/100
Unsko-sanski kanton 50/63/79
Zapadnohercegovački kanton 36/55/73
Bosansko-podrinjski kanton 13/12/21
Kanton 10 17/19/15
Posavski kanton 6/6/7
Kanton Sarajevo 223/243/240
Zeničko-dobojski kanton 167/163/195
Tuzlanski kanton 139/163/154
Srednjobosanski kanton 105/107/104
Hercegovačko-neretvanski kanton 114/100/100
Unsko-sanski kanton 50/63/79
Zapadnohercegovački kanton 36/55/73
Bosansko-podrinjski kanton 13/12/21
Kanton 10 17/19/15
Posavski kanton 6/6/7
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Takodjer, ako je na stolu-preskacem, nekako se prebacim na neki sendvic od polija sa majonezom

Memento Mori...
Memento Mori...
Ja do ove godine mislio da je topa nesto kao sutlijas 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tefalov ekspres lonac, kunem ti se možeš grah za 7 minuta napravitirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 20:11Ako to volis kupi sebi gorenje multicooker, za 40 min gulas da prste oblizes, grah za sahatak, ne treba nikakvo posebno znanjefeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:47Jedete l vi sta na kasiku. Grah, gulaš, dagarica. To je tesko dobro nac.

More i natur šnicla iz njeg

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Jarane obavezno terapija, nista preskakati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zene u Sjeveroistocnoj Bosni i nemaju u obicaju da prave topu. To je Sandza-Sarajevski vise.
Kao ni klepe, japrak, sogan dolma, mantije.
Jeo sam sva ta jela ali brate od sogan dolme sam skoro umro kako mi je losa sjela ta kombinacijatuzlak1987 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:04Zene u Sjeveroistocnoj Bosni i nemaju u obicaju da prave topu. To je Sandza-Sarajevski vise.

Ja sam skoro bio donji od jarčeve stelje...2021.godine, oko 15. Decembra...nisam bas puno pojeo ali sam jedan komad ono slucajno progutao, slabije izvakan...i to je bilo navece na nekom sijelu. I sutra dan, ustanem, hajd ono naj osjecaj poslije sjedaljke al vidim da nisam ja. I kako ide dan, sve gore. Pogledam u ruku, vidim il 3 il 9 prstiju, 5 nikako. Dok nisam doso do stadija da ne razumijem zenu sta mi prica, kao da prica kineski. Nit ja mogu izgovorit da nisam dobar, krenem i nesto vau zau hau. Uzmem mobitel da joj napisem, vidim 3 mobitela i 25 redova. I nekako uspijem ustat i kazem bolnica! I u Tz u dom zdravlja, zena me vozi, kontam to je to, gotov sam... i pritisak 140/155. Skoro se sastali(a i rodbina bi...). I injekcijama snize pritisak... kaze mi doktorica gdje ces to jest, to samo ako ces nakon toga 2 dana kopat. I vadio nalaze poslije toga i sve ok.
Recite NE stelji od jarca
Recite NE stelji od jarca

Memento Mori...
Memento Mori...
- bavariapivo
- Kontakt:
Šta su topa i klepa?tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:04Zene u Sjeveroistocnoj Bosni i nemaju u obicaju da prave topu. To je Sandza-Sarajevski vise.
Japrak mi nije sjeo, doduše jeo sam kod Turčina, ovu sogan dolmu isto probao, nije moje.
A mantije sam jeo u krajini više puta i dobre su mi…
- VensanKasel
- Kontakt:
Falila ti je rakija burazSage je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:21Ja sam skoro bio donji od jarčeve stelje...2021.godine, oko 15. Decembra...nisam bas puno pojeo ali sam jedan komad ono slucajno progutao, slabije izvakan...i to je bilo navece na nekom sijelu. I sutra dan, ustanem, hajd ono naj osjecaj poslije sjedaljke al vidim da nisam ja. I kako ide dan, sve gore. Pogledam u ruku, vidim il 3 il 9 prstiju, 5 nikako. Dok nisam doso do stadija da ne razumijem zenu sta mi prica, kao da prica kineski. Nit ja mogu izgovorit da nisam dobar, krenem i nesto vau zau hau. Uzmem mobitel da joj napisem, vidim 3 mobitela i 25 redova. I nekako uspijem ustat i kazem bolnica! I u Tz u dom zdravlja, zena me vozi, kontam to je to, gotov sam... i pritisak 140/155. Skoro se sastali(a i rodbina bi...). I injekcijama snize pritisak... kaze mi doktorica gdje ces to jest, to samo ako ces nakon toga 2 dana kopat. I vadio nalaze poslije toga i sve ok.
Recite NE stelji od jarca![]()

Ja u nedjelju jeo kačamak , evo 5 dana čisti me nikako da stane yebo ga život

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma bilo je rakije, vjeruj... i svega ostalog...VensanKasel je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:36Falila ti je rakija burazSage je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:21Ja sam skoro bio donji od jarčeve stelje...2021.godine, oko 15. Decembra...nisam bas puno pojeo ali sam jedan komad ono slucajno progutao, slabije izvakan...i to je bilo navece na nekom sijelu. I sutra dan, ustanem, hajd ono naj osjecaj poslije sjedaljke al vidim da nisam ja. I kako ide dan, sve gore. Pogledam u ruku, vidim il 3 il 9 prstiju, 5 nikako. Dok nisam doso do stadija da ne razumijem zenu sta mi prica, kao da prica kineski. Nit ja mogu izgovorit da nisam dobar, krenem i nesto vau zau hau. Uzmem mobitel da joj napisem, vidim 3 mobitela i 25 redova. I nekako uspijem ustat i kazem bolnica! I u Tz u dom zdravlja, zena me vozi, kontam to je to, gotov sam... i pritisak 140/155. Skoro se sastali(a i rodbina bi...). I injekcijama snize pritisak... kaze mi doktorica gdje ces to jest, to samo ako ces nakon toga 2 dana kopat. I vadio nalaze poslije toga i sve ok.
Recite NE stelji od jarca![]()
![]()
Ja u nedjelju jeo kačamak , evo 5 dana čisti me nikako da stane yebo ga život![]()
Memento Mori...
Memento Mori...
- feniksptica
- Kontakt:
Auu al to bas ima poseban smek. Ne volim rec za hranu za smrdi al blizu je toga.
Bas moras bit poseban gurman sa to volis
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Ova me prica podsjeca na moju kad sam probao bobu. Skoro umro nisam, pa svima pricao kako je do nekog cudnog energetskog pica. 

Ma najgore je sto sam pojeo maximalno 100grama, vise da probam, i meni prvi putu zivotu, donio nam prijatelj iz Sj.makedonije...komad ko mobitel mozda. Tako je i tanak bio koji sam ja pojeofeniksptica je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:54Auu al to bas ima poseban smek. Ne volim rec za hranu za smrdi al blizu je toga.
Memento Mori...
Memento Mori...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ja ba , sipao neko drogu u pićeAshburtonG je napisao/la: ↑15 mar 2024, 22:55Ova me prica podsjeca na moju kad sam probao bobu. Skoro umro nisam, pa svima pricao kako je do nekog cudnog energetskog pica.![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Noob. Mi jeli po dvije Ferrari bijele bobe.
Original iz Holandije. Nema vise tih eksera. 20 maraka boba
Original iz Holandije. Nema vise tih eksera. 20 maraka boba
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, lol89, rio_Ferdy88 i 15 gostiju.