FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Definitivno po meni najbolji trener na klupi Sarajeva jeste Musemic....
- Giallorossi
- Kontakt:
Hodza_manLju je napisao/la:Definitivno po meni najbolji trener na klupi Sarajeva jeste Musemic....
nisi jedini koji ima isto misljenje

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
sinoc Bosnjak ubio Zelju a kod nas Mirza procjenio da nije kvalitet a momak odlican igrac!!!
lafo nemoze igrat a ljudi mu poslali dopis ih HNS da nemoze igrat u Hrvatskoj ,a moze kod nas al dzaba Mirza debil pa debil!!!
lafo nemoze igrat a ljudi mu poslali dopis ih HNS da nemoze igrat u Hrvatskoj ,a moze kod nas al dzaba Mirza debil pa debil!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
MV je nas najbolji trener u povijesti ! 

a sta je sa husrefom?trenira li koga?u kakvim je odnosima sa klubom,posto koliko se sjecam zadnji rastanak nije bio bas prijateljski?koliko znam covjek bas voli fks,sjecam se u bl one godine kad ste uzeli titulu,kako nije mogao sakriti bijes zbog po njemu nekih sudijskih nepravdi,a i dobar je trener.mislim da bi vam legao kao kec na desetku
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Al pljunu onaj lik Zvalju i pokaza gdje pripada,nismo mi seljaci ko vi mi se ne hracemo bez razlogapacovi_tu_ima je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Al' pljunu Žvaljo onog kapitena,i pokaza gdje pripada
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
- Kontakt:
Mislim da Husref Musemic nije los trener i istina je je da
je napravio najbolji rezultat ali ljudi za Sarajevo je najbolje
da covjek dodje koji najmanje zna desavanja oko kluba a mislim
ciji je ko sin vec da igraju oni koji zasluzuju a stalno se vracamo
na ljude koji kruze oko Sarajeva od Nikolica, Musemica do Janjos.......
Naprimjer niko nekaze da treba probati dovesti Ibrakovica ili mozda
Jovica
Jovica
zar nije on tuzio klub zbog neizmirenih obavezamatrix1982 je napisao/la:Mislim da Husref Musemic nije los trener i istina je je da
Jovica
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Braco kad se igra ovo 20 kolo ? Repka je u subotu...
Je li u sljedecu srjedu ili ??
Ako bude u srjedu nadam se sto kasnijem terminu,od 17h pa nadalje jer ce nam posjeta i ovako biti kriticna poslje poraza u Mostaru a i protivnik je neatraktivan pravoooo
Je li u sljedecu srjedu ili ??
Ako bude u srjedu nadam se sto kasnijem terminu,od 17h pa nadalje jer ce nam posjeta i ovako biti kriticna poslje poraza u Mostaru a i protivnik je neatraktivan pravoooo
- Giallorossi
- Kontakt:
Keno bi se trebo sutra prikljucit repki na treningu

-
- Kontakt:
Ako ne uzmemo preko miliona za Mrzica bila bi steta ogromna
I treba mu dati sansu u prvom timu !

- Giallorossi
- Kontakt:
Mrzic? reci vise,jel iz omladinskog pogona ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ne uzmemo preko miliona za Mrzica bila bi steta ogromnaI treba mu dati sansu u prvom timu !
-
- Kontakt:
Da vratio sa se probe iz Bayerna kazu da su odusevljeni sa njim i da ce u maju opet doci ali sa juniorima da trenira tek mu je 17 godina i kadet je
ispravka 16 mu je godina , po meni nije neki talenat ali drago mi je sto je dijete SARAJEVA . Mislim da se moze probiti , a te price mahalske price da najmanje milion mozemo uzeti za njega su bzvzeSamo F.K.S !! je napisao/la:Da vratio sa se probe iz Bayerna kazu da su odusevljeni sa njim i da ce u maju opet doci ali sa juniorima da trenira tek mu je 17 godina i kadet je

- Megamon
- Kontakt:
Pa veci potencijal od njega je Ismar ComagaSamo F.K.S !! je napisao/la:Da vratio sa se probe iz Bayerna kazu da su odusevljeni sa njim i da ce u maju opet doci ali sa juniorima da trenira tek mu je 17 godina i kadet je

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
prije svega pozdrav a onda jedna VELIKA MOLBA.
u proljeće 1994 god na koševu je odigrana tekma između SARAJEVI i UNPROFORA, Sarajevo je bilo sastavljeno od igrača FK Sarajevo i FK Željezničar ,nije ih bilo dovoljno iz jedne ekipe pa ih sastavili. Na tribini nas nije bilo mnogo al znam ko danas da su nas nadlijetali avioni F16 NATO pakta i mi ko sigurni, al da se vratim na MOLBU
PSTOJAO JE SNIMAK NA TV-U NA KOJEM SE VIDI NAVIJANJE I U TOJ MASI MOJ NAJ DRUG (rahmet mu duši ) i JA DA LI NEKO IMA SNIMAK TEKME I KAKO MOGU DOĆ DO NJEGA .MOŽE I LINK JA NEMOGU DA NAĐEM.
U naprijed VAM se zahvaljujem ...
P.S kao malo stariji navijač pamtim bolj vremena i bolje odnose između dva naj kluba u BIH pa molim Boga da se ovo stanje promjeni i previše mržnje je među običnim smrtnicima........
u proljeće 1994 god na koševu je odigrana tekma između SARAJEVI i UNPROFORA, Sarajevo je bilo sastavljeno od igrača FK Sarajevo i FK Željezničar ,nije ih bilo dovoljno iz jedne ekipe pa ih sastavili. Na tribini nas nije bilo mnogo al znam ko danas da su nas nadlijetali avioni F16 NATO pakta i mi ko sigurni, al da se vratim na MOLBU
PSTOJAO JE SNIMAK NA TV-U NA KOJEM SE VIDI NAVIJANJE I U TOJ MASI MOJ NAJ DRUG (rahmet mu duši ) i JA DA LI NEKO IMA SNIMAK TEKME I KAKO MOGU DOĆ DO NJEGA .MOŽE I LINK JA NEMOGU DA NAĐEM.
U naprijed VAM se zahvaljujem ...
P.S kao malo stariji navijač pamtim bolj vremena i bolje odnose između dva naj kluba u BIH pa molim Boga da se ovo stanje promjeni i previše mržnje je među običnim smrtnicima........
Jer si JEDAN JEDINI...........
Trenutno po mom misljenju navjeci mladi potencijal je Adnan Hrelja . Momak igra za 10Megamon je napisao/la:Pa veci potencijal od njega je Ismar ComagaSamo F.K.S !! je napisao/la:Da vratio sa se probe iz Bayerna kazu da su odusevljeni sa njim i da ce u maju opet doci ali sa juniorima da trenira tek mu je 17 godina i kadet je

- Megamon
- Kontakt:
Colorado je napisao/la:Trenutno po mom misljenju navjeci mladi potencijal je Adnan Hrelja . Momak igra za 10Megamon je napisao/la:Pa veci potencijal od njega je Ismar ComagaSamo F.K.S !! je napisao/la:Da vratio sa se probe iz Bayerna kazu da su odusevljeni sa njim i da ce u maju opet doci ali sa juniorima da trenira tek mu je 17 godina i kadet je![]()
Dobro Hrelja je stariji ja mislim 92 godiste dok je Comaga 94

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dobro Hrelja je stariji ja mislim 92 godiste dok je Comaga 94
[/quote]
Hrelja ti je 93 . Ma dobro mala ti je razlika u godinama .. al sto se tice igre momak pravo dobro igra , gledao sam ga vise puta . Nije ni mali Comaga los

Hrelja ti je 93 . Ma dobro mala ti je razlika u godinama .. al sto se tice igre momak pravo dobro igra , gledao sam ga vise puta . Nije ni mali Comaga los

Trenutno korisnika/ca: fks74, JavierBosnia, OzmoodPinglewood i 18 gostiju.