FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TZ_BoY
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TZ_BoY » 21 mar 2011, 19:12

Stadion nije problem kada bi se Sloboda plasirala u europu, a savez nebi bio suspendovan pozurilo bi se sa radovima sjeverne tribine i ona bi bila gotova do pocetka europskih utakmica ..... a da bi se jedan stadion mogao licencirati po europskim standardima mora imati infrastrukturu tj svlacionice full opremu ( sto nije tesko nabaviti msm to vec imamo ) i mora imati jednu tribinu natkrivenu a mi cemo imati sjever i zapad top tribine ..... Kada se napravi sjever stadion tusanj ce biti jedan od najboljih u BIH ..... 8-)[/quote]
Samo sa sjeverom nece biti uslovan!
Potrebno je izgraditi Istok. Ali nema veze ima Bilino.[/quote]

Pa onda ima sjever i zapad jbt zapad top tribina .... stadion grbavica ima 2 strane i malo svecane loze , stadion u BL ima 2 strane , u mostaru stadion ima samo jednu tribinu i ono tamo stajanje ..... a tusanj bi imao 2 tribine jednu pokrivenu i jednu klasika ..... :D

jbg nemoze samo opstina da daje pare za izgradnju ako ovako nastavi izgradnja ce trajati 8-9 godina ..... treba se malo i kanton ukljuciti :evil:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 21 mar 2011, 19:24

slani grad je napisao/la:kakav crni kanton....te cobane bas zaboli za Slobodu i stadion....to su obicni lihvari koji gledaju da traju sto duze...ako nista ono makar radi dnevnica...i ova opstinska **** nisu nista bolje....j.e.b.o ih pjesnik u supak literarni pa nek se idu oprat na neku od 15 fontana
e jbg i ti sad ... pazi ovo otkad se je krenulo sa izgradnjom stadiona tusanj opstina tuzla je svaku godinu izdvojila od 1 Milion - 3Milona .... a tih 15 fontana kosta oko 500 Hiljada i to u vrh glave, a te neke veceri poezije i to kosta sve ukopno 50h maximalno i ti sad nesto pricas jbg .....sta hoces da nam je grad ko qurac ..... ja opstinu uopste ne krivim oni daju maximalno koliko mogu ... glavni krivac je kanton i vise razine vlasti koje nisu dali na feninga ..... 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 19:27

Tz_boy u potpunosti si upravu i slazem se stobom ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 19:27

Probisvjet je napisao/la:Pobjedjivali smo mi i evropskog pravaka u gostima.
[youtube][/youtube]
pobjedjivali ste to niko nije ni rekao da niste,samo sto smo mi to malo vise puta radili,cak smo i neke trofeje znali da podignemo i to vise puta ;) nego gdje bi bili smjesteni gostujuci navijaci kad bi vam se komplet stadion napravio?

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 19:30

TZ_BoY je napisao/la:
slani grad je napisao/la:kakav crni kanton....te cobane bas zaboli za Slobodu i stadion....to su obicni lihvari koji gledaju da traju sto duze...ako nista ono makar radi dnevnica...i ova opstinska **** nisu nista bolje....j.e.b.o ih pjesnik u supak literarni pa nek se idu oprat na neku od 15 fontana
e jbg i ti sad ... pazi ovo otkad se je krenulo sa izgradnjom stadiona tusanj opstina tuzla je svaku godinu izdvojila od 1 Milion - 3Milona .... a tih 15 fontana kosta oko 500 Hiljada i to u vrh glave, a te neke veceri poezije i to kosta sve ukopno 50h maximalno i ti sad nesto pricas jbg .....sta hoces da nam je grad ko qurac ..... ja opstinu uopste ne krivim oni daju maximalno koliko mogu ... glavni krivac je kanton i vise razine vlasti koje nisu dali na feninga ..... 8-)
grad ne cine fontane ni literarni skupovi na kojima pjesnik sam sebi dodjeljuje priznanja....nemamo stadion,klubovi su u katastrofalnom stanju...SVI....nemamo kino...grad od cc 200000 nema gdje pogledat film...STADION SU OBECALI....ako ga ne mogu napravit....SLAGALI SU NAS...nece vise
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 21 mar 2011, 20:00

Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.

Pa jeb.em mu miša, zar Tuzla nije izrodila jedne od najvećih sportista svih vremena i velike talente (Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Damir Mršić, Dževad Šećerbegović, Mersed Kovačević, Razija Mujanović i mnogi drugi...). Zar treba dozvoliti da nas više ovako gaze i ponižavaju. Sport je dotak'o samo dno, i to se mora pod hitno spriječiti na bilo koji način !
FsV Mainz '05

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 mar 2011, 20:04

unLz je napisao/la:Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.

Pa jeb.em mu miša, zar Tuzla nije izrodila jedne od najvećih sportista svih vremena i velike talente (Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Damir Mršić, Dževad Šećerbegović, Mersed Kovačević, Razija Mujanović i mnogi drugi...). Zar treba dozvoliti da nas više ovako gaze i ponižavaju. Sport je dotak'o samo dno, i to se mora pod hitno spriječiti na bilo koji način !
slazem se s tobom drug samo mi nije jasno ko vas gazi mislis na vasu vlast tamo u tuzli? ili si mislio opcenito stanje u bosni i hercegovini
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 mar 2011, 20:05

slani grad je napisao/la: grad ne cine fontane ni literarni skupovi na kojima pjesnik sam sebi dodjeljuje priznanja....nemamo stadion,klubovi su u katastrofalnom stanju...SVI....nemamo kino...grad od cc 200000 nema gdje pogledat film...STADION SU OBECALI....ako ga ne mogu napravit....SLAGALI SU NAS...nece vise
Buraz Tuzla ima kino :lol: :lol: :lol: a vidi za Jasminove skupove ne ode 50K godišnje, pa Kelidoskop je košt´o manje od 100K a svirali su Ritam Nereda, KKN, Frenki, Edo Majjka, Letu Štuke i pun racku domaćih bendova te nekek izložbe radionce, filmske prezentacije naravno da sve to čini grad ;)
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 21 mar 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 21 mar 2011, 20:06

pintol_TM87 je napisao/la:
unLz je napisao/la:Novoj vladi, kako općinskoj tako i kantonalnom treba biti saniranje Sporta u TK, ali, kako vidim, nema od toga ništa. I žao mi je što se tako maćehinski odnose prema jednom od obilježja Tuzle i cijelog kantona.

slazem se s tobom drug samo mi nije jasno ko vas gazi mislis na vasu vlast tamo u tuzli? ili si mislio opcenito stanje u bosni i hercegovini
Kada sam rekao "gazi" nisam mislio sada bukvalno, ali nas i Vlada na nivou TK i na nivou uopćine postepeno ruinira. A o stanju u BiH ne treba trošiti riječi, to je priča za sebe. :roll:
FsV Mainz '05

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 21 mar 2011, 20:08

"Iskren da budem Željezničar nikad nisam posebno simpatisao. U mom srcu su Sloboda i Sarajevo, tako da gol koji sam postigao Željezničaru, svakako je najdraži u mojoj dosadašnjoj karijeri", kaže Muamer Zoletić. :lol:

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 21 mar 2011, 21:33

tako to rade velike ekipe protiv malih 8-)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 21:36

brcanska_malta je napisao/la:tako to rade velike ekipe protiv malih 8-)
nije ispravno...tako to rade velike ekipe protiv malih plavih :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 22 mar 2011, 12:31

Sloboda slavila na Grbavici: Osmi gostujući bod "crveno-crnih"

Pobjedom na Grbavici Tuzlaci su upisali osmi gostujući bod u ovoj sezoni.

Sa nova tri boda, ponovo su se vratili u gornji dio tabele, gdje prema prikazanm igrama očigledno i pripadaju.

- Znali smo šta Željezničaru znači ovaj susret, ali i priželjkivali da možda mogu ponoviti igru kao sa Širokim, kada nisu odigrali na nivou kakvom objektivno mogu. U utakmicu smo ušli rasterećeno, željeli smo se nadigravati, kao što smo i obećali, a što je eto na kraju i rezultiralo pobjedom – rekao nam je zadovoljni Ibrahim Crnkić, napominjući da su ga igrači oduševili pristupom i zalaganjem

Pored pobjede nad aktuelnim prvakom, koja je sigurno najvrijednija u ovoj sezoni, ekipa je ranije pod vodstvom Denisa Sadikovića kao gost slavila u Gradačcu, te uzela bod Olimpicu.

U prvom dijelu sezone kada je ekipu vodio Vlatko Glavaš, Sloboda je na gostovanjima uspjela otkinuti bod u Banovićima

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 mar 2011, 12:38

slani grad je napisao/la:

Koliko titula ste iza nas? :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 22 mar 2011, 12:50

Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 mar 2011, 13:21

scudetto je napisao/la:Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi :mrgreen:
Nismo Trophy Hunteri :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 22 mar 2011, 13:23

scudetto je napisao/la:Nismo mi zainteresovani za titule,nama je cilj doci do finala i izgubiti to je prava draz fudbala,necemo mi da se kurcimo sa titulama kao vi :mrgreen:
Nismo Trophy Hunteri :mrgreen:

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 22 mar 2011, 14:16

zeljocity je napisao/la:
slani grad je napisao/la:

Koliko titula ste iza nas? :lol:
12532425614 eto svi se nasmijasmo. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2011, 14:52

Tako je nama je samo ceif stici do finala, a onda nije bitno!
Imamo najvise trofeja za ferplej imamo jedan osvojen kup ligasa u YU.
**** trofej, da je nama stadion da nam ne kisne glOva! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2011, 15:23

Poređenja: Banjaluka daje Borcu 540.000 KM, a Tuzla za Slobodu mizernih 50.000 KM?!

Grad Banja Luka u ovogodišnjem proračunu za FK Borac obezbijediće 540.000 KM ili 45.000 KM mjesečno. Zbog toga Banjalučani s pravom jurišaju na titulu prvaka BiH i imaju evropske ambicije. Kada je riječ o Slobodi i Općini Tuzla, u 2011. godini za najstarijeg premijerligaša u BiH sa kontinuitetom rada izdvojiće se mizernih 50.000 KM ili nešto više od 4.000 KM mjesečno. S tim novcima ne može se kvalitetno odraditi ni dječija liga, a kamoli PL BiH. No, to ne zanima načelnika Jasmina Imamovića, koji će za spomenik kralju Tvrtku "prosuti" pola miliona KM...
Jasmine Imamovicu jbem ti sunce pod kojim si rodjen! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.