Petak u 19 h, za prenos ne znamDejan, BL je napisao/la:Jel vi to s Dinamom igrate, kad i jel neko prenosi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ok, imam još jedno pitanje pa ću ti na pp jer je van temeBuddy je napisao/la:Petak u 19 h, za prenos ne znamDejan, BL je napisao/la:Jel vi to s Dinamom igrate, kad i jel neko prenosi?
Redom: Mišo Smajlović, Josip Bukal, Rade Paprica, Radmilo Mihajlović i Nermin Vazda. Šestog nema. Javio sam se ne zbog pobrojanih, nego zbog Piste. Na samoj utakmici sam rekao drugu kraj sebe da ćemo primiti gol, nakon Pistinog valjanja na centru kraj zapada. Obistinilo se. Ukaza se Čuhai.čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat
Po meni, ove četiri odigrane pvenstvene utakmica na proljeće (Olimpic, Zvijezda, Travnik, i Sloboda), izgledaju mi identično, s tim što Slobodi nismo uvalili gol kada je trebalo. Isto se odnosi i na Zvijezdu. Igrom smo podbacili samo protiv Širokog. Golgeterskim učinkom, protiv tri ekipe.
Sviđa mi se što je Amar preuzeo odgovornost i kazao da je izvršio pogrešne izmjene, a ne sviđa, što je u nastavku rečenice, pominjao koga je trebao, a koga ne izmjeniti. Nastavkom rečenice je počeo da se "pere".
Sve u svemu Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma nema jednostavno napada uopste ,ne bitno je li lazo il bajro il neko treci,al napad ko napad ne funkcionise uopste ,jer sto se tice odbrane ja se ne sjecam kad smo bolju imali pa jbt primimo go svaku 4 utakmicu ,sredina terena i vise nego solidna izuzev ove zadnje dvije utakmice kada zaista ne znam sta se desilo pogotovo sa beslijom
al sto neko rece nekolko postova prije KAKO DA OCEKUJEMO DA ZABIJAJU KAD TREBA KAD NI NA TRENINGU NE MOGU,jednostavno napad ne postoji vecina golova sto se da ili je iz nekih slobodnjaka ili su sutevi(frljoke)sa 20 i kusur metara ,a j.e.b.o ti sve kad tim ne moze dati gol.Da se gleda ko manje primi golova onda bi svi igrali 6 5 al nije tako...I eo jos cu nekoga citirat jer ni meni ne ide u glavu sto se na grbavici igra haman isto defanzivno kao na strani
sad je kako je ,nije kraj svijeta morali smo kikast kad tad kiksace i borac do kraja kuci jednu ,ali ne bitno vise,treba se posvetit kupu i plasmanu u Evropu(ako ista i bude od nje zbg poznatih stvari),a slijedece godine pod hitno traziti kvalitetno pojacanje u napadu ,ja kad sam govorio na pauzi da nam to treba vas 90% je govrilo DA NEMAM POJMA MOZE LAZAR SVE,ma moze al u k....,ne moze ni onaj minimum.Manite se ba tih prica oslobadjanja prostora i toga ,napdac kao napadac zna se sta mu je funkcija u timu ,a to je da daje golove,primjer inzaghi lik ne zna dva iznoglirat ali kad dobije loptu lik zabija zato i jest to sto jeste.A to soboadnje prostora kur..ci palci pa po tome nam i ne treba napada nek stave nekog bildera grmalja u napad nek navlaci cijelu odbranu a u vezni staviti 6 igraca i nek oni zabijaju,samo mi nesto to zvuci da bi tesko funkcionisalo 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne kontam jel bio neki prilog o njemu?Buddy je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ivi ... resa/53881
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
nesto jest bilo, ili je ono neki moderni okvir sa slikom Osima ili neki prilog o njemu 

- nookey
- Kontakt:
Ne znam je li iko pomenuo sinoć Alena, čovjek mi govori prije utakmice, pa zar nije mogao igrati 60 minuta, ne cuga frajer više, izmislio je fudbal i za Lazu i sve ostale 

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
- Kontakt:
U nezgodan termin je bila ova tekma protiv slobode, nedelja dan za mahmuranje, jer je pola tima u subotu bilo na jednoj svadbi, a ostalo pola po gradu, tako da se nije moglo ocekivat nesto previse...
A ovi sto pricaju nije smak svijeta lose odigrat dvije utakmice, mi smo u te dvije utakmice sjebali sezonu ispusili i kup i prvenstvo sad nam ostaje da se guramo s ovim komsijama bar za drugo mjesto...
A ovi sto pricaju nije smak svijeta lose odigrat dvije utakmice, mi smo u te dvije utakmice sjebali sezonu ispusili i kup i prvenstvo sad nam ostaje da se guramo s ovim komsijama bar za drugo mjesto...
-
- Kontakt:
ZUTI.jos jedan i ides na hladjenje!
brcanska_malta je napisao/la:ZUTI.jos jedan i ides na hladjenje!
Svaka cast komsije... Neka ste im polazali kako se igra fudbal...
a ako bude trebalo mi cemo Borcu dati bodove da bude prvak...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Tekma sa Dinamom u nikad gore vrijeme, pa da ne prođemo k'o s Partizanom, Kamen Ingradom, bolje da Amar & Co. spreme kakvu "taktiku" (janjetine, suhovine i hektolitre vina gostima) pa da nam modri oproste na terenu. Ili da umjesto tekme odu u zajednički obilazak znamenitosti Sarajeva, a tekmu odložimo dok ne naučimo malo i mi te lopte igrat'.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ta ćeš ti dat bodove, koda tebe ko šta pitaelemental je napisao/la:brcanska_malta je napisao/la:ZUTI.jos jedan i ides na hladjenje!
Svaka cast komsije... Neka ste im polazali kako se igra fudbal...
a ako bude trebalo mi cemo Borcu dati bodove da bude prvak...

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
auuuuuuuuu željo izgubio kući, slabe šanse za titulu, ma hajmo zapaliti stadion, hajmo kukati......
čuj željo izgubio.... sve sami pametnjakovići na forumu a posjeta očajna do bola.... hajmo sve mijenjati...
osvijestite se ljudi još je 27 bodova u igri pa neka titulu osvoji najspretnija i najsretnija ekipa
hvala na ispravci dule u pitanju je i vise bodova tako........... jos je dosta do kraja
čuj željo izgubio.... sve sami pametnjakovići na forumu a posjeta očajna do bola.... hajmo sve mijenjati...
osvijestite se ljudi još je 27 bodova u igri pa neka titulu osvoji najspretnija i najsretnija ekipa
hvala na ispravci dule u pitanju je i vise bodova tako........... jos je dosta do kraja
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 23 mar 2011, 06:44, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA
sta imas ti iz matematike?još je 27 bodova u igri

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
e ljudi da se mi okrenemo malo petku...dosad svakog koga sam pitao od ovih teletext navijaca kazu ici ce na tekmu...
izgleda bit ce to pravi praznik...
zna li ko koliko ce da budu karte i jel sigurno tekma u 19...hvala
BAS SVE
izgleda bit ce to pravi praznik...
zna li ko koliko ce da budu karte i jel sigurno tekma u 19...hvala
BAS SVE
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pintol I mene to isto zanima...
A nesto kontam da ce biti 6-7 hiljada iliti ga tisuca u vrh glave. Hoce li biti skuplje karte? Kontam na sjeverozapad lagano...
Eno vidio sam da se pile javio napokon, ali gdje je drug Seyo?
Ocekujem sasvim malo bolju igru u odnosu na prethodne 2. Nema tu one prave zelje I izgaranja...Bit' ce burno sljedecih 7 dana...
Haj' vidimo se na hramu u petak!
A nesto kontam da ce biti 6-7 hiljada iliti ga tisuca u vrh glave. Hoce li biti skuplje karte? Kontam na sjeverozapad lagano...
Eno vidio sam da se pile javio napokon, ali gdje je drug Seyo?
Ocekujem sasvim malo bolju igru u odnosu na prethodne 2. Nema tu one prave zelje I izgaranja...Bit' ce burno sljedecih 7 dana...
Haj' vidimo se na hramu u petak!
Osim - drugo ime za Želju !
ma sumnjam da mozemo proc ko protiv partizana mislim da ce ovo bit bas ono revijalna utakmica,dinamo ce dobit,ali dobit ce priliku svi igraci obje ekipe
bar moje misljenje ne vidim zasto ne bi bilo tako 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja koliko znam Dinamo dolazi bez par standardnih prvotimaca između ostalih Amarove velike želje Fatosa Bećiraja 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sretan 90 rodjendan Zeljeznicaru od srca zelim...i naravno da uz pobjedu nad Dinamom fino to proslavite 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.