Da nije Tuchel na kormilu Bayerna, rekao bih 9-2 ukupan skor.
Ovako, 8-2.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Lahko je tebi kralju, svaki novi akaunt, novi klub za koji navijaš
Samo sam na jednom accountu navijao za drugi klub pored Liverpoola, za Juventus. Ah te muke kad sam morao nedjeljom u 12:30 gledati Juventus protiv CagliariaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑15 mar 2024, 12:25Lahko je tebi kralju, svaki novi akaunt, novi klub za koji navijaš
Trent odigrao 400 minuta manje od Whitea ove sezone.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 mar 2024, 07:56Golovi i asistencije su cinjenice, ne zakljucci. Naravno, nije to sve sto cini fudbalera dobrim fudbalerom, ali je relativno dobar pokazatelj.Fuerza je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:34Ofiraš se svojim zaključcima.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 mar 2024, 22:18Znaci, ako sam dobro shvatio, najbolji bek univerzuma i od postanka fudbala ima isto asistencija i golova kao stoper koji igra beka. Jedan je naravno kreativni genije, drugi je drugorazredni stoper. Zanimljivo.
Nisi primjetio da je post vezan za Arsenalov raspored ostavio navijač Liverpula? Hajd reko da vidim šta to njegov Liverpul ocekuje kad ono Real Madrid iz Brightona kojeg ste jednom dobili u zadnjih osam utakmica.JayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:07Ne može chilly bez Liverpoola, dzaba ti je. Drago mi je da nas gledate kao rivale, mi vas ne gledamo. Nadamo se da mozete otkinuti bod Cityu![]()
Na qrcu te nosamchily-rz je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:11Nisi primjetio da je post vezan za Arsenalov raspored ostavio navijač Liverpula? Hajd reko da vidim šta to njegov Liverpul ocekuje kad ono Real Madrid iz Brightona kojeg ste jednom dobili u zadnjih osam utakmica.JayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:07Ne može chilly bez Liverpoola, dzaba ti je. Drago mi je da nas gledate kao rivale, mi vas ne gledamo. Nadamo se da mozete otkinuti bod Cityu![]()
Sjaši malo ZanioloJayCatwright je napisao/la: ↑15 mar 2024, 19:15Pratiš nas, neka neka, tako i treba. Ja pojma nemam s kim vi igrate do kraja, osim da nećete dobiti više od pet tekmi do kraja sezone.![]()
Napokon si realan i objektivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.