Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Srbin ako ne moze igrati z Srbiju, nece onda ni za koga. Bravo Markovicu, kapa do poda.
za Bazdara to nije normalno pogotov nakon iskustva Ljajica i scena sa Milosevicem kad ga je izbacio iz rep jer nije htio pjevat himnuKobayashi je napisao/la: ↑13 mar 2024, 01:32Ma iskreno ni blizu situacija. Tada je bilo "friško" nakon rata. Sad...dooosta drugacije. Pa imao si bar 5 igrača Partizana u zadnjih 10 15 godina, Bajic, Zakaric, Sanicanin...imao si ih i iz drugih klubova kao Stevanović dok je igrao za Vojvodinu i Supic za Javor ili Vojvodinu... Vranješ u CZ...o mladjim kategorijama da ne pricam.
Jednostavno ljudi neće da igraju. Da li vise vole Srbiju i nadaju se nekom pozivu tamo ili su zadojeni pa nece.
Markovic nije ni blizu kao Kovacevic koji je bio u A rep na klupi i onda slagao da ima stomacnih problema ili Bazdar koji ima vec nas pasos i rodbinske veze sa Bosnom ja mislim da je to strah od navijaca i karijere ipak je to Partizan
Nije Partizan jedini klub, uostalom ovdje me pojedinci uvjeravaju ako je igrac talenat da ce igrati bez obzira na sve i da klub nece riskirati da izgubio 5-10 mil eura mogućeg transfera zbog politike.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Zbog cega bi to Savo bio najbolji izbor da nastavi dalje? Nije neki ekstra trener,niti imamo rezultate.Upitno je i trazenje novih igraca i motivacija, koje prema repci nema. Meni nije logicno ds nije uspio da dovede ni jednog igraca i da su nas vec 4-5 ispalila.
Ako vec neko pece zanat, onda neka bude barem bivsi reprezentativac neki.
-
19vendetta87
- Kontakt:
A sta Savo ima sa dovođenjem igrača, nije to njegov posao?Brazzzoo123 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 18:51Zbog cega bi to Savo bio najbolji izbor da nastavi dalje? Nije neki ekstra trener,niti imamo rezultate.Upitno je i trazenje novih igraca i motivacija, koje prema repci nema. Meni nije logicno ds nije uspio da dovede ni jednog igraca i da su nas vec 4-5 ispalila.
Stupio je u kontakt sa dvojicom iz Partizana, jedan neće da igra za nas, a drugi možda ne smije zbog budućnosti u klubu.
Huseinbasica smo ganjali godinu dana, a momak je Bošnjak, sta tek onda treba ocekivati sa ovom dvojicom iz Srbije...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Miloševića isključivo interesuje može li se kako na sreću provući u baražu i iposlovati još godinu ugovora. I on zna da nije nikakav trener nego političar, na njegovu sreću kod nas je važnije znati bacati ublehe nego raditi.
To da je on kontaktirao nekog igrača je čista komedija, pogotovo igrače njegovog matičnog Partizana i potencijalne reprezentativce Srbije.
To može vjerovati samo ko naivno vjeruje udbaškom Kuriru i plaćenim domaćim novinarčićima. Njega ni 0.1% ne zanima šta će biti sa bh reprezentacijom, dan nakon što ode. Nije budala da se nekome u Srbiji, Hrvatskoj zamjeri tako što će dovesti igrača u Bih, kad to ni naši neće da rade.
To da je on kontaktirao nekog igrača je čista komedija, pogotovo igrače njegovog matičnog Partizana i potencijalne reprezentativce Srbije.
To može vjerovati samo ko naivno vjeruje udbaškom Kuriru i plaćenim domaćim novinarčićima. Njega ni 0.1% ne zanima šta će biti sa bh reprezentacijom, dan nakon što ode. Nije budala da se nekome u Srbiji, Hrvatskoj zamjeri tako što će dovesti igrača u Bih, kad to ni naši neće da rade.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
ganjamo bošnjaka koji hoce da igra za srbiju/zemlju koja je počinila genocid na njegovim narodom i sutra bi opet da može, te svaku utakmicu to jasno naglasavaju - naravno da ce sandzaklija igrati za tu državu, nema dileme nikakve dileme19vendetta87 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:00A sta Savo ima sa dovođenjem igrača, nije to njegov posao?Brazzzoo123 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 18:51Zbog cega bi to Savo bio najbolji izbor da nastavi dalje? Nije neki ekstra trener,niti imamo rezultate.Upitno je i trazenje novih igraca i motivacija, koje prema repci nema. Meni nije logicno ds nije uspio da dovede ni jednog igraca i da su nas vec 4-5 ispalila.
Stupio je u kontakt sa dvojicom iz Partizana, jedan neće da igra za nas, a drugi možda ne smije zbog budućnosti u klubu.
Huseinbasica smo ganjali godinu dana, a momak je Bošnjak, sta tek onda treba ocekivati sa ovom dvojicom iz Srbije...
bih vs njemačka ne moze se ni porediti sa izborom bih vs srbija, ZA BOŠNJAKA
Poredak po tezini ostvarivanja igranja za Bosnu od tezeg ka laksem:
1. Bosnjak iz Crne Gore
2. Bosnjak iz Srbije
3. Hrvat iz Dijaspore
4. Srbin iz Dijaspore
5. Hrvat iz Kamenjara
6. Srbin iz rsa
7. Bosnjak iz Svicarske
1. Bosnjak iz Crne Gore
2. Bosnjak iz Srbije
3. Hrvat iz Dijaspore
4. Srbin iz Dijaspore
5. Hrvat iz Kamenjara
6. Srbin iz rsa
7. Bosnjak iz Svicarske
Kako te nije sramota zoves Adnana Kovacevica koji ima samo 19 minuta za citavu sezonu hebo te ko te dovede da nas srozas do kraja
Pa **bote dan dokle zvati ljude od kojih su čunjevi više vremena na terenima proveli.
Ovo vrijeđa inteligenciju, ali nek vrijeđa ako će nać način da dobijemo.
Sve za sada što priča i radi je kontradiktorno.
Ovo vrijeđa inteligenciju, ali nek vrijeđa ako će nać način da dobijemo.
Sve za sada što priča i radi je kontradiktorno.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Haha Kovacevic.
19 minuta u 2024 godini. Polahko stizemo do toga da 1/3 selekcija nema 180minuta u 2024. Ali zato svakakav znalaz izadje i kaze mi imamo sanse, domaci teren, favoriti bla bla.
F off.
F off.
Trebace praviti proteste izgleda opet protiv Saveza. Tacno me sram finih momaka u reprezentaciji da to sve gledaju, dodu iz uredenih sistema u ovaj nas ciganluk. I mi se cudimo sto momak roden u Svicarskoj nas odbije. Jel treba neka seljacina iz Srebrenika, Cazina ili Kalesije, loptu vidio jedino u izlogu trgovine, al ima ljudina shemu za pozive i radi posao, da mu sutra odreduje hoce li biti pozvan ili ne.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Otices u istoriju kao najvece smece koje je vodilo reprezentaciju.
Sta ocekivati od covjeka koji sa 50 godina ima 2 godine trenerskog iskustva i to u slabom klubu.
Jos cemo mi plakati za Ivajlom.
Jos cemo mi plakati za Ivajlom.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Savo treba da ima sve sa dovodjenjem igraca, jer mu je to posao da ojaca klupu i konkurenciju. Pitanje je da li je ikoga kontaktiorao, jer nije kontaktirao ni Bicakcica koji moze igrati za nas. Takodzer je cudno da nas ukratko ispalise 4-5 igraca.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:00A sta Savo ima sa dovođenjem igrača, nije to njegov posao?Brazzzoo123 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 18:51Zbog cega bi to Savo bio najbolji izbor da nastavi dalje? Nije neki ekstra trener,niti imamo rezultate.Upitno je i trazenje novih igraca i motivacija, koje prema repci nema. Meni nije logicno ds nije uspio da dovede ni jednog igraca i da su nas vec 4-5 ispalila.
Hahah seljacina iz Kalesije ti drugi najbolji igrac repke godinama bio, Miralem Pjanic. Seljacina iz Kalesije, Ahmetovic, najbolji igrac Premier Lige BiH mozda u historiji, zajedno s Bilbijom.mercurial je napisao/la: ↑15 mar 2024, 13:32Trebace praviti proteste izgleda opet protiv Saveza. Tacno me sram finih momaka u reprezentaciji da to sve gledaju, dodu iz uredenih sistema u ovaj nas ciganluk. I mi se cudimo sto momak roden u Svicarskoj nas odbije. Jel treba neka seljacina iz Srebrenika, Cazina ili Kalesije, loptu vidio jedino u izlogu trgovine, al ima ljudina shemu za pozive i radi posao, da mu sutra odreduje hoce li biti pozvan ili ne.
Za Srebrenik i Cazin ne znam kakve su igrače proizveli, ali nazivat bilo koga seljačinom je glupo do bola. Kovacevic je iz Kotor-Varoša, psuj Kotor-Varoš.
Ma mosa Sa, vidis da nedavno zamalo odigrase X sa Zvijezdom 09dedo26 je napisao/la: ↑15 mar 2024, 16:51Hahah seljacina iz Kalesije ti drugi najbolji igrac repke godinama bio, Miralem Pjanic. Seljacina iz Kalesije, Ahmetovic, najbolji igrac Premier Lige BiH mozda u historiji, zajedno s Bilbijom.mercurial je napisao/la: ↑15 mar 2024, 13:32Trebace praviti proteste izgleda opet protiv Saveza. Tacno me sram finih momaka u reprezentaciji da to sve gledaju, dodu iz uredenih sistema u ovaj nas ciganluk. I mi se cudimo sto momak roden u Svicarskoj nas odbije. Jel treba neka seljacina iz Srebrenika, Cazina ili Kalesije, loptu vidio jedino u izlogu trgovine, al ima ljudina shemu za pozive i radi posao, da mu sutra odreduje hoce li biti pozvan ili ne.
Za Srebrenik i Cazin ne znam kakve su igrače proizveli, ali nazivat bilo koga seljačinom je glupo do bola. Kovacevic je iz Kotor-Varoša, psuj Kotor-Varoš.
Navijam iskljucivo za reprezentaciju i za svaki klub ove zemlje od cije koristi ima reprezentacija, ali kad ljudi nesto krenu ponizavati i ismijavati mjesta/gradove koji se ne zovu Sarajevo i mentalitete stanovnika istih smatrati nazadnim, seljackim, iako ustvari samim tim stavovima kazu sve o sebi. Kakvi mentalni sklopovi, da Bog sacuva.
Tacno je da se fudbal igra samo u Sarajevu i da spisak reprezentacije ne smije ciniti niko van KS, s tendencijom da se i to ogranici iskljucivo na grad Sarajevo.
Vi ste nevjerovatni. Plac za Bicakcicem koji ima 35 godina i igra za ekipu koja ispada iz druge njemacke lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.