Strasna utakmica.... Qarabag me bas iznenadio , kakva zelja i borba strasno

Sad ispratiti oly
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Strasna utakmica.... Qarabag me bas iznenadio , kakva zelja i borba strasno
Razbijes Brighton o kojem su mnogi pricali da idu do kraja i da su top ekipa i kazes zalutali.Nema u cetvrtfinalu zalutalih ekipa.Nikad jace takmicenje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:05Daj Romu ili Milan. Dvije ekipe koje su zalutale među 8 najboljih najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.![]()
Da je Mou tu, imali bi se čemu nadati, ali sa luzerom De Rossiem meh, tu ste samo da uljepšate svojim grbomManuel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:11Razbijes Brighton o kojem su mnogi pricali da idu do kraja i da su top ekipa i kazes zalutali.Nema u cetvrtfinalu zalutalih ekipa.Nikad jace takmicenje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:05Daj Romu ili Milan. Dvije ekipe koje su zalutale među 8 najboljih najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.![]()
Zivi bili pa vidjeli dokle cemo dogurati a moras priznati da Danielle odlicno vodi ovu ekipu.Nemoj mi vise Murinja i onih bunkera svaku mogucu tekmu.JayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:13Da je Mou tu, imali bi se čemu nadati, ali sa luzerom De Rossiem meh, tu ste samo da uljepšate svojim grbomManuel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:11Razbijes Brighton o kojem su mnogi pricali da idu do kraja i da su top ekipa i kazes zalutali.Nema u cetvrtfinalu zalutalih ekipa.Nikad jace takmicenje.JayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:05Daj Romu ili Milan. Dvije ekipe koje su zalutale među 8 najboljih najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.![]()
![]()
Sta bi radije trofeje ili lijepu igruManuel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:15Zivi bili pa vidjeli dokle cemo dogurati a moras priznati da Danielle odlicno vodi ovu ekipu.Nemoj mi vise Murinja i onih bunkera svaku mogucu tekmu.JayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:13Da je Mou tu, imali bi se čemu nadati, ali sa luzerom De Rossiem meh, tu ste samo da uljepšate svojim grbom![]()
Dobar je le train, ne zezaj
Piše za ovog Rominog navijača, Manuela, vjerovatno se prepucavaju tamo na onom njihovom pdfuJayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:21Skontao je on, ali nece nista da ti govori jer je fin
Ah, bravo, ali mi i on izgleda finoJabroni je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:24Piše za ovog Rominog navijača, Manuela, vjerovatno se prepucavaju tamo na onom njihovom pdfuJayCatwright je napisao/la: ↑14 mar 2024, 23:21Skontao je on, ali nece nista da ti govori jer je fin
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.