Nije. Odgoj i kultura je ne lagati kao pas da su sve upisivali da su od korone umrli.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:09Je li tvoj forum ? Ohladi malo buraz , malo odgoja i kultureMadal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:05Onda ne lupaj gluposti u koje uopste nisi upucenVensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:03Nećemo se složiti , svakako sam izbjegavao i onu temu o koroni pa nema potrebe se raspravljati .![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- VensanKasel
- Kontakt:
Napisao sam ti da neću raspravljati , ti se opet kačiš na moj post . Kada bude tvoj forum , onda određuj šta će se pisati . Ako neko ima drugačije mišljenje za razliku od tvog , pa i da nije tačno možeš drugačije napisati da nije u pravu . Malo kulture i odgoja buraz , nije teskoMadal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:18Nije. Odgoj i kultura je ne lagati kao pas da su sve upisivali da su od korone umrli.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:09Je li tvoj forum ? Ohladi malo buraz , malo odgoja i kulture![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ko je iznenadjen...Sinoc se u sarajevskom naselju Skenderija dogodila teška prometna nesreća s četvero ozlijeđenih. Sudarila su se dva automobila, a vozač u jednom od njih je bio maloljetnik bez položenog vozačkog ispita, potvrđeno je za Klix.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To što si ti napisao nije mišljenje.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:30Napisao sam ti da neću raspravljati , ti se opet kačiš na moj post . Kada bude tvoj forum , onda određuj šta će se pisati . Ako neko ima drugačije mišljenje za razliku od tvog , pa i da nije tačno možeš drugačije napisati da nije u pravu . Malo kulture i odgoja buraz , nije teskoMadal je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:18Nije. Odgoj i kultura je ne lagati kao pas da su sve upisivali da su od korone umrli.VensanKasel je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:09
Je li tvoj forum ? Ohladi malo buraz , malo odgoja i kulture![]()
![]()
Da si napisao, korona je prenapuhana itd je mišljenje.
Reći da su nasumično umrle upisivali pod korona smrti je laž, nije mišljenje
Ne znam kakvo je stanje u drugim gradovima ali mi se Sarajevo sve manje sviđa prvo zbog ovih gužvi i zbog ovih napaćenih likova koji te svako malo mogu ubiti ili napraviti invalidom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Dnevna doza propadanja trece ekonomije svijeta.

Ima li u Sarajevu policije?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Koliko ste poznavali osoba koje su umrle od posljedica Covida?
ima po kaficima, sjede uzivaju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavariapivo
- Kontakt:
0ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:16Koliko ste poznavali osoba koje su umrle od posljedica Covida?
- Marsal
- Kontakt:
Pa jedno najmanje desetak. Neki su umrli na respiratorima, a neki od posljedica. Rodica od 22 godine mi je jedva živu glavu izvukla zbog tromboze koja se javila kao posljedica.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:16Koliko ste poznavali osoba koje su umrle od posljedica Covida?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
5, u periodu od manje od godine, i to su živjeli u krugu 500 m od mene. Ti ljudi su imali od 55 do 65 godina, i prije toga ni poslije toga nikad nije bilo takvih smrtnih slučajeva u tom nekom krugu.ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:16Koliko ste poznavali osoba koje su umrle od posljedica Covida?
Dvoje direktno, nekoliko još indirektno (otac od druga tipa)ArtemisFowl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 13:16Koliko ste poznavali osoba koje su umrle od posljedica Covida?
Znam dvoje još hajmo reći mlađih (rane 40-te) koji su na kisiku završili ali se srećom izvukli
Mozda 2-3 osobe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebali su danas biti u skupštini KSa da spriječe tuču

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zaha u duhu Ramazana
- numanumaye22
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.