Sretan rođendan legendo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
xaviesta je napisao/la:Došao je u Barcu kad nikom nije bila "zivotna zelja da igra u Barci bla bla" i preporodio klub. Ono sto je radio od 2003. do 2007 je po meni najbolje ikada, niko do tada a vjerujem da neće ni jos dugo igrati fudbal za takvim uzitkom i lakocom.
Sretan rođendan legendo.
DAVID VILLA je napisao/la:Sretan rodjendan legendo...![]()
ma tad je ono mourinho naredio da se travnjak ne odrzava par sedmica da bi se kao sprijecila igra barceDonnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
kad se sjetim ove tekme![]()
i kazu da bilino polje ima kaatstrofalan travnjak
prvo poluvrijeme gledo kod rodjaka na televizoru koji je prozivio svjetske ratove, i sve ej bilo u crveno zelenoj boji, tako da sam na poluvremenu otrco kuci u crkvice sve iz radakova
Ne, to je Raul i to je svima jasno.xaviesta je napisao/la:Llorente:" Xavi je najbolji španski fudbaler svih vremena."
Jok eto ti si
Ovaj zahebava vaseg filozofa..xaviesta je napisao/la:Llorente:" Xavi je najbolji španski fudbaler svih vremena."
Jok eto ti si
Os' da ti nadjem post kada si i ti rekao da je Raul najbolji Spanac ikad?izzo je napisao/la:Ma šta zna Llorente, neka pita Portilla...on ce mu objasniti neke stvari.
Los_Blanos2 je napisao/la:Ovaj zahebava vaseg filozofa..xaviesta je napisao/la:Llorente:" Xavi je najbolji španski fudbaler svih vremena."
Jok eto ti si
Guardiola: "Raul je najbolji spanski fudbaler svih vremena"
Ovako si rekao: Raul je najbolji Spanski igrac ikada i to je i sam Guardiola rekao. Sto bi rekao jedan vamo, ne znas ga ti: ocajan pokusaj izvlacenjaizzo je napisao/la:![]()
to je rekao Gaurdiola, a ne ja
![]()
frajer ne zna ni procitati šta sam zapravo napisao
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.