Ništa novo, mentalni patuljak
Zato je redovan protiv Salernitane, Monze i sličnih

Strašno četvrtfinale nas očekuje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Al u finalu
To su isprazne floskule.
Svidja mi se. Mnogo lijepi parovi.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:58Moja neka predikcija: Barcelona-Arsenal, City-Bayern, Dortmund-Atletico, PSG-Real.
Adrian im poklonio golove. Liverpool je osvojio i igrao dva finala u pet sezona. Vi ste dosli do finala jer ste imali zrijeb Benficu, Porto i Milankoeficijent je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:59Npr. vidim naslađuju se redsi, a Atletico na Anfieldu izbacio najjači Liverpool ikada koji je imao 25-1-0 u ligi, baš mi je to palo na pamet prije ove utakmice.
Jeste. U petak na dzumi se molim da svevišnji spoji Atletico i Arsenal, pa da uzivamo u puckanju ligamenata Sake i Martinellia.
Meni samo nije jasno kako se likovi poput tebe koji sve znaju ne obogate na vrhunskim prognozama.totasef1 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 23:59Inter je odigrao vrhunsko finale protiv Sitija ali put do finala preko Porta, Benfice i Milana je realno smijesan, da su bilo koga jaceg izvukli ispali bi.
Protiv Atletica je uvijek zeznuto igrati u nokaut fazi. To je takva ekipa koja ce na penale proci i Kopenhagena ali iIntera, Arsenala, PSGa i slicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.