Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la zgembo89 » 13 mar 2024, 20:35

Ovog Marcetica iz Borca treba odma zvat u Atim ne cekat ko Sucic da razvuce do U21 pa cao

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 mar 2024, 21:02

Sad bas nesto gledam sta ova djeca Borca rade od ovih naših samo prozvanih divova, ovaj mali Marcetic tek 17 napunio i laganini na debiju 2 eurogola, a ovamo neka Akademija, cuvene skole fudbala, ovo, ono ..

I ovaj momak Vukovic, niotkud se pojavi i rastura iz kola u kolo. Jos kada na to dodas da na klupi sjedi covjek sa harizmom i znanjem , Marinović, koji zna gurnut i "upotrijebiti" mladog igraca to onda i ne iznenadjuje.

Zasto ovo kazem? Svaki spisak koji objave selektori mladjih kategorija na kojem su s pravom najvise igraci Borca jer koliko toliko igraju seniorski nogomet i odlucuju utakmice....ispod spiska ide salva komentara vecinom ojađenih bosnjanja i roditelja nekih tamo akademaca, fudbalskih skolaraca i ostalih umisljenih fanatika, koji usput budi rečeno ne mogu proci prvo kolo nekog evropskog protiv nekih kokuzistanskih predstavnika.

Borac kao Ajax najvise reprezentativaca, repka Borca, Vico lopove i si.

I Onda dodje dijete od 17 godina (prvi napadač u19 repke) i napravi bolno prizemljenje i dokaze da ipak Borac jeste Ajax i da igraci Borca zasluzuju biti tu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 13 mar 2024, 21:56

Zašto niko ne spominje Stjepana Radeljica kao zamjenu za Barisica, a i opcenito niko ne prica o njemu? Ustalio se u Rijeci, koja igra odlicno ove sezone i imaju dobre sanse da budu prvaci. Prethodno je igro u Sheriffu koji je tad igrao LP sa Unitedom. Sjecam se da je Radeljic odigrao tad 90 minuta, i to kao kapiten cini mi se. Ima iskustvo u mladoj repki, u onj generaciji koja je po meni najbolja generacija U21 otkad ja pamtim. Imam 27 godina, pa se i ne sjecam nesto starijih generacija, al zadnjih 15 godina ta generacija mi je ostavila najbolji utisak.

Znam da mi je tad bio jedan od najboljih u ekipi. Stamen, cvrst...

Ako jr rjeenje igrac Rakowa koji je na klupi onda ne znam. Zolotic ajde inekako, dobro je ocjenjen, a Portugalska liga je odlicna sto pokazuju u Evropi. Mada mislim da bi ova Rijeka dobila tu Casa Piu..

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 13 mar 2024, 22:22

dedo26 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:56
Zašto niko ne spominje Stjepana Radeljica kao zamjenu za Barisica, a i opcenito niko ne prica o njemu? Ustalio se u Rijeci, koja igra odlicno ove sezone i imaju dobre sanse da budu prvaci. Prethodno je igro u Sheriffu koji je tad igrao LP sa Unitedom. Sjecam se da je Radeljic odigrao tad 90 minuta, i to kao kapiten cini mi se. Ima iskustvo u mladoj repki, u onj generaciji koja je po meni najbolja generacija U21 otkad ja pamtim. Imam 27 godina, pa se i ne sjecam nesto starijih generacija, al zadnjih 15 godina ta generacija mi je ostavila najbolji utisak.

Znam da mi je tad bio jedan od najboljih u ekipi. Stamen, cvrst...

Ako jr rjeenje igrac Rakowa koji je na klupi onda ne znam. Zolotic ajde inekako, dobro je ocjenjen, a Portugalska liga je odlicna sto pokazuju u Evropi. Mada mislim da bi ova Rijeka dobila tu Casa Piu..
Spominjao sam ja vise puta ali iz nekog razlog uvijek se nadje bar nekoliko koji ismijavaju njega kao opciju. Slazem se. Daleko da je Van Dijk ali gledajuci alternative na stoperskoj poziciji, sve je u pet deka.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 mar 2024, 22:38

ReX2 je napisao/la:
13 mar 2024, 21:47
:urnebes: :urnebes:

Ti "strucnjaci" jedino prepoznaju talente sa lovom, takve odmah uzimaju
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 mar 2024, 22:42

Evo Belmin Hebibović, na Marjanovom podkastu, kaže da je lično pitao Baždara da li je bilo ikakvih kontakata od NFSBiH i ovaj mu je odgovorio NE.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 13 mar 2024, 22:54

ok nije dobio poziv, a sta je sa ezanom koji ga poziva 5x na dan?

zar to nije dovoljno da ne igras za drzavu koja bi te poklala...

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 mar 2024, 22:55

I sad neka ovi nesretnici pročitaju šta su lupetali, koliko su naivni i primitivni ispali, koliki su korisni idioti u službi Kurira i srpske udbe. :clap:
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 mar 2024, 22:56

Ako nista, stavit ce se tacka o pisanju kako on ne treba igrati za Srbiju i slicne stvari. A i generalno o njemu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 13 mar 2024, 22:57

Jasno je da je on pozvan samo da bi bio osiguran jer trenutno nije ni za poziva u BiH reprezentaciju. Zna li se sta je sa onim Becirom sto je nastupio za Svicarsku?

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 13 mar 2024, 23:07

Vidi ove dvojice sto likuju. To ne mijenja cinjenicu da ne treba igrati za Srbiju. To se kaze ako ne mogu za BiH necu ni za koga, kao Markovic sto je porucio nama.

greenwood
Kontakt:

Post Postao/la greenwood » 13 mar 2024, 23:13

Ma udjite na Partizanovu danasnju objavu i procitajte koliko pljuju tog Bazdara. Nije sad da smo Messija izgubili

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 mar 2024, 23:24

Ako Baždar ne treba da igra za Srbiju, jer su dušmani, trebaju li Kulašin, Hrelja, Terzić da igraju za Borac? Memija, Ramić, Hrvanović da igraju za Zrinjski? Pa "oni" su direktno pucali na nas i vršili zločine.
Trebaju li oni da sa Tegeltijom pjevaju četničke pjesme u svlačionici. PatriJote, što im ne zabranite? To su vam sugrađani Bosanci/Bošnjaci.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 13 mar 2024, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 mar 2024, 23:28

Upravo tako, niko nije rekao da je Bazdar imao direktni kontakt sa zvanicnicima Naseg saveza ali jeste preko preko njihovog posrednika a to je velika razlika kao sto je i telegraf objavio.

Fino je Belmin to upakovao, posebno za pasos😁

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 mar 2024, 23:32

Sindikat12 je napisao/la:
13 mar 2024, 22:43
slika

slika

Belmin pokriva Misimovica i nerad Saveza ipak Bazdar ima pasos BiH

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 mar 2024, 23:34

Brat poredi klub i reperezntaciju
=\_1921_/=

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 mar 2024, 23:40

Zrinski vode ljudi koji su direktno pucali po Mostaru, srušili most, držali ljude na heliodromu, istjerali Velež sa svog stadiona, ljudi koji bacaju kamenje na "istočni" Mostar svaki put kad igra Hrvatska, banda koja puca na navijače iz Sarajeva.
Al to se ne može porediti sa reprezentacijom, jer vi imate svoje maloumne i primitivne kriterije, koje koristite kao švedski sto, kako vam odgovara.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 13 mar 2024, 23:51

Nego hoće li se Miske i nehljebi iz saveza oglasiti i reći jesu li ili nisu kontaktirali Baždara? Ako nisu, objasniti zašto nisu?
Nije više bitan Baždar, teško da će od njega biti igrač, bitan je haos koji se proizveo dok uhljupi iz saveza šute kao da ih se to ne tiče.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 73 gosta.