Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
hahaha, taj je odlican. 

Sada zapravo shvatam što je zemljotres baš Japan spuco jer su usrali 2 zadnja pesa 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
4 zadnja pesa. i to nije samo obicno sranje, vec ultra proljev.LBJ MVP je napisao/la:Sada zapravo shvatam što je zemljotres baš Japan spuco jer su usrali 2 zadnja pesa
Izvini al sprdat se na racun tragedije u Japanu nije normalno a ni smjesnoLBJ MVP je napisao/la:Sada zapravo shvatam što je zemljotres baš Japan spuco jer su usrali 2 zadnja pesa
RIP SALE VILENJAK
Rizah je napisao/la:Naravno da možeš.Ammare je napisao/la:Hajde jedno pitanje da vidim zna li iko. Kako nabaviti kartu za utakmicu PSG. Interesuje me ova sto ce biti sredinom maja izmedju PSGa i Nancy-ja na Parku princeva. Vidio sam da se moze kupiti preko stranice direktno! Da li ju je moguce kupiti na pred utakmicu, dan-dva?
Ali govorim po iskustvu iz drugog kluba. Živim u Sochaux i ( razlika jeste ogromna između ova dva kluba) nabavljam karte nekad prije utakmice, nekad poslije. Svaki klub ima u svojim prostorijama prodavnicu karti, znači ne mislim na dan utakmice, nego na prodavnicu kluba sa klubskim transparentima. Tu će te obično dočekati dvije djevojke, te karte se puštaju u prodaju sedam dana prije utakmice.
A možeš kupiti i karte na dan utakmice, u klubskim kioscima ali će ti red biti veliki.
Kažeš:
- Bonjour
- Cava
- Un tiket
Ona će te šokirati cifrom, ali ćeš platiti. Najbolje je da se praviš da imaš ispod 18 godina, jer ti je karta duplo jeftinija.
- Onda kažeš merci i avoar i to je to

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ko kupuje karte poslije utakmice?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Oj kralja, nekada i poslije utakmice nabavi karte
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Donnie Darko
- Kontakt:
O SzczesnyuRizah je napisao/la: Sada mu je slomljen prst od strane Alvesa.

Postavi anketu jer dok se ista ne organizuje necemo moci skontati kako se ozlijedio Szchecnhy.
Kakav los smisao za humor ovih forumasa na ove dvije strane vidim jedan kloc se sprda sa zemljotresom i jos to povezuje sa pesom zabrinjava cinjnica da to ni dijetetu od 10 godina nije smijesno.
Kakav los smisao za humor ovih forumasa na ove dvije strane vidim jedan kloc se sprda sa zemljotresom i jos to povezuje sa pesom zabrinjava cinjnica da to ni dijetetu od 10 godina nije smijesno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mozda je mislio poslije jedne utakmice da odmah kupi za sljedecu kartu.Monolog je napisao/la:Ko kupuje karte poslije utakmice?

- Goalgetter
- Kontakt:
Bilal na temi BiH - RumunijaStradat ce linije u ZeniciPuma je napisao/la:Ne konzumira Mutu trave
on voli nesto sto lici na brasno![]()

brazzo je napisao/la:Rizah je napisao/la:Naravno da možeš.Ammare je napisao/la:Hajde jedno pitanje da vidim zna li iko. Kako nabaviti kartu za utakmicu PSG. Interesuje me ova sto ce biti sredinom maja izmedju PSGa i Nancy-ja na Parku princeva. Vidio sam da se moze kupiti preko stranice direktno! Da li ju je moguce kupiti na pred utakmicu, dan-dva?
Ali govorim po iskustvu iz drugog kluba. Živim u Sochaux i ( razlika jeste ogromna između ova dva kluba) nabavljam karte nekad prije utakmice, nekad poslije.[/b] Svaki klub ima u svojim prostorijama prodavnicu karti, znači ne mislim na dan utakmice, nego na prodavnicu kluba sa klubskim transparentima. Tu će te obično dočekati dvije djevojke, te karte se puštaju u prodaju sedam dana prije utakmice.
A možeš kupiti i karte na dan utakmice, u klubskim kioscima ali će ti red biti veliki.
Kažeš:
- Bonjour
- Cava
- Un tiket
Ona će te šokirati cifrom, ali ćeš platiti. Najbolje je da se praviš da imaš ispod 18 godina, jer ti je karta duplo jeftinija.
- Onda kažeš merci i avoar i to je to
![]()

Htio sam da kažem nekad sedam dana prije utakmice a nekad na dan utakmice, ali greška u pisanju.
Uglavnom presmješno čak i meni. Stidim se svoje gluposti

There got to be something for Liverpool big number nine ...
@Rizah
Nema veze, nek si ti meni raspolozenje popravio kada sam ja ovo procitao
.
Nema veze, nek si ti meni raspolozenje popravio kada sam ja ovo procitao

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:upravo smo se dogovorili da pobjednik druge sezone dobija jako vrijedne nagrade, a to je golf sestica, putovanje u dubai za dvoje, 150000 konvertibilnih eura, i ona najvrednija, dobit ce emira na citavu noc.

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
jel' i ovo djelo @analitičara

It was turned around so that right looked wrong
- Megamon
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Pa i okrenuli smo se Latinskoj Americi: Malouda, Alex, DL4, Ramires, sad i onaj Lucas Piazon koji će 2012. doći u klub (već je potpisao) itd.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Uze mi post sa tastature.Megamon je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Pa i okrenuli smo se Latinskoj Americi: Malouda, Alex, DL4, Ramires, sad i onaj Lucas Piazon koji će 2012. doći u klub (već je potpisao) itd.

Kakav penal moras biti da ovo napises.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?
I kad je uzvrat u Budimpestu?

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ti si jos veci kloc,on je francuz botovi ahhahahaahahahaA kloca, a Malouda iz sjeverne amerike...
---Skinhedi oko mene skankuju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.