Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Pristupni pregovori sa EU pred vratima a visoki funkcioneri lopovske stranke na vratima zatvora. Konačno neka nada u ovoj državi 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Naša politička scena može stati u onu " od zla oca i još gore matere", i ono malo poštenih ugasiti će stranačka direktiva iz centrale.
Realno je da tu nema državnika nego marionete na zadatku uz njegovanje politike ličnog interesa.
Realno je da tu nema državnika nego marionete na zadatku uz njegovanje politike ličnog interesa.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nisam znao da sam Fahrin i Dinin igrač.. bolje da sam nastavio živjeti u zabludi.
Mada mi se čini da je ovo ofirno našteljeno - haman neće ispasti SDA/HDZ/SNSD da se na glavu okreneš. 

The saddest thing in life is wasted talent.
Mislim da beško aktivno pokušava SDA i HDZ nakucat na 100 al' ne ide
DamirT prvi liberal na forumu

Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 13 mar 2024, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Termoelektrane na lignit 2023. u Njemačkoj su proizvele 77,5 TWh neto za javnu potrošnju električne energije. To je 26,8 TWh manje nego 2022. Bruto proizvodnja električne energije pala je na nivo iz 1963. godine.
Proizvodnja iz termoelektrana na kameni ugalj za javnu potrošnju električne energije, prošle godine u Njemačkoj je iznosila je 36,1 TWh. To je bilo 21,4 TWh manje nego 2022. Bruto proizvodnja električne energije pala je na nivo iz 1955. godine.
Eto ti odgovor što Švabija neće otvoriti nove rudnike. Istina ponovo su pokrenuli neke ugašene elektrane na ugalj, ali samo zbog sankcija Rusiji.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Plata mu 9 glava, cijene kao u Frankfurtu i on priča o nadi. Gluho bilo. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Naravno da moze ispasti ali moras dati odgovore koji se poklapaju s njihovim politickim programom. Evo npr:
https://ibb.co/9G3tdRY
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U mene je SDP na tom mjerenju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pola ljudi ce ovdje biti NS ili SDP sto ne znaci da oni ispune ta obecanja predizborna ili da su ti ljudi "komunjare".
Biti ljevicar ne znaci biti komunista vec teziti promjeni, a ako odgovoris zdravo razuma na ova pitanja normalno da ces teziti promjeni cemu SDA sigurno ne tezi. Desnicari su po definiciji oni koji zele zadrzati privilegije.
Biti ljevicar ne znaci biti komunista vec teziti promjeni, a ako odgovoris zdravo razuma na ova pitanja normalno da ces teziti promjeni cemu SDA sigurno ne tezi. Desnicari su po definiciji oni koji zele zadrzati privilegije.
-
- Kontakt:
Omiljena vrsta hurme?
- Pensioner26
- Kontakt:
Medžul one ogromne. Pojedeš 2-3 za iftar i sehur, ne moraš više ništa jesti

- Marsal
- Kontakt:
Evo jedan unpopular opinion ali kako me nerviraju i kako mrzim ljude koji klanjaju na poslu i stavljaju namaz ispred svega. Sinoć imam prozor od pola sata da odradim nešto s kolegom, njega nema otišao klanjat i nema ga i nema ga. I ja čekam i čekam, bez njega ne mogu i taman kad je već bilo kasno eto ti njega, kaže ma hajd nek ostane sutra za prvu smjenu. Eto ti vjernika i qrca, znao je da to možemo samo u tih pola sata i otišao je, onda je pravo šukno kolegama postačima koji će to morat danas u prvoj dok smo on i ja mogli to riješit za pola sata. Kako mi se gadi to sve. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
- Kontakt:
Čovjek te spasi posla i te se još buniš...Marsal je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:50Evo jedan unpopular opinion ali kako me nerviraju i kako mrzim ljude koji klanjaju na poslu i stavljaju namaz ispred svega. Sinoć imam prozor od pola sata da odradim nešto s kolegom, njega nema otišao klanjat i nema ga i nema ga. I ja čekam i čekam, bez njega ne mogu i taman kad je već bilo kasno eto ti njega, kaže ma hajd nek ostane sutra za prvu smjenu. Eto ti vjernika i qrca, znao je da to možemo samo u tih pola sata i otišao je, onda je pravo šukno kolegama postačima koji će to morat danas u prvoj dok smo on i ja mogli to riješit za pola sata. Kako mi se gadi to sve.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Pensioner26
- Kontakt:
Nekima je namaz prioritet, neko bira Allaha ispred dunjaluka. Nema te tu šta nervirati.Marsal je napisao/la: ↑13 mar 2024, 19:50Evo jedan unpopular opinion ali kako me nerviraju i kako mrzim ljude koji klanjaju na poslu i stavljaju namaz ispred svega. Sinoć imam prozor od pola sata da odradim nešto s kolegom, njega nema otišao klanjat i nema ga i nema ga. I ja čekam i čekam, bez njega ne mogu i taman kad je već bilo kasno eto ti njega, kaže ma hajd nek ostane sutra za prvu smjenu. Eto ti vjernika i qrca, znao je da to možemo samo u tih pola sata i otišao je, onda je pravo šukno kolegama postačima koji će to morat danas u prvoj dok smo on i ja mogli to riješit za pola sata. Kako mi se gadi to sve.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo i 4 gosta.