Treba mu se mame nayebat danas da dobro zapamti dugop dugoo vremenaGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 mar 2024, 13:21Stanite na stranu momci, prvi ću mu ja ebati najmilije. Nijedan igrač u ligi mi nije bio onako odvratan, pravi onaj jado jadni. Žao mi je samo što ne možemo napraviti takvu atmosferu za četnike kao protiv gurbeta u zadnjem derbiju na Koševu, da drhte dok igraju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:18Najodvratniji frajer koji je ikad zaigrao ovu ligu bez konkurencije!!!
Pratim ligu od prvog dana osnivanja svakakvi papaka sam se nagledo i po Banovicima,Zepcu,Orasju ali nikad veceg kretena i idiota nisam vidio na nasim terenima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ima i takvih, ali ne mozes generalizovati da su svi isti. Ja sam se npr odrekao kucne atmosfere danas, dosao ranije da radim da bi ranije izasao, i za iftar cu imati bananu i hurmu.napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 13:32plisek je napisao/la: ↑13 mar 2024, 13:28Vala ako nas veceras ne moze doci 10 milja, onda nismo nista bolje ni zasluzili. Moze se iftarit na stadionu, a bilo nas je 20+ milja na najvecim pljuskovima Sigma, Rapid, Celtic itd(jes evropa al i ova nam tekma lomi sezonu)napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 11:37
I to je puno, s obzirom da je utakmica u vrijeme iftara po ovakvom vremenu. 3-4 milje plafon.
SVI SVI SVI SVI
Radni dan u pola 6 druze, da Liverpul dolazi ne mozes skupit toliko raje. Pola drzave do 5 radi, a znamo kakve su sarajevske guzve u ta doba. Jos ramazan, u startu ce bruku raje odustat jer vole kucnu atmosferu za iftar. I na kraju lose vrijeme.
Veceras 7k.
Pa ta raja se nista ne razlikuje od "derbi" i "evropa navijaca".
ugl ko moze nek dodje ko nece ne mora

Igraj bordobijeli!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako bude petica ja ću biti sretan. Neće biti ništa ni blizu te cifre koju spominješ, nažalost.plisek je napisao/la: ↑13 mar 2024, 13:28Vala ako nas veceras ne moze doci 10 milja, onda nismo nista bolje ni zasluzili. Moze se iftarit na stadionu, a bilo nas je 20+ milja na najvecim pljuskovima Sigma, Rapid, Celtic itd(jes evropa al i ova nam tekma lomi sezonu)napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 11:37I to je puno, s obzirom da je utakmica u vrijeme iftara po ovakvom vremenu. 3-4 milje plafon.
SVI SVI SVI SVI
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Realno zar nasi nisu mogli da urgiraju da se pomjeri bar sat zbog iftara . Cetnici bas ne biraju sredstva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
hahahah da, sjecam se da su se cigare toliko smocile, penali se izvode, ja nemogu da zapalim cigaru a nervoza ubiLucas je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:12Nezaboravna Sigma i ona kiša, koja nikako nije prestajala, bilo je ludo biti tada preko 120 minuta na sjeveru + penali.Imao sam nešto onih papirnih maraka, kutiju cigara i Nokiu 3310 u džepovima, to je sve bilo mokro kao da sam ih iz vode izvadiohz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
Na povratku nas sedmoricu pokupi neki taksista, za neku sicu nas odvuce do Nedzaricai jos mi nije jasno kako sam fulio upalu pluca tada.
Kako god, od tada je krenula ta neka prica, kisa prolazimo dalje, e nek tako bude i danas![]()
![]()

U novi boj ...
BIĆE NAS 10K
SVI NA KOŠEVO
SVI NA KOŠEVO
3 milje plafon veceras. Odvratno vrijeme, hladno, losi rezultati, iftar, nema euforije...
-
- Kontakt:
Zna li se termin za GOŠK?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- TurkishAirlines
Subota 20:45
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
3k do 5k
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
4k veceras najrealnije nazalost
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Iz Borca najavljuju da idu na duplu krunu mada mislim da to nije baš tako jer onda bi utakmicu protiv Zrinjskog igrali u subotu a ne u nedjelju navečer. Dva dana odmora su imali tako da očekujem da će im u prvih 11 biti dosta igrača s klupe.
Svi na stadion.
Svi na stadion.
- egocentrik
- Kontakt:
Sigma, Helsingborg kad ni ne vidjeh gol za 0 1 ali zato Hadzijin volej i delirijum zavrsio sam u prvom reduhz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 13:55hahahah da, sjecam se da su se cigare toliko smocile, penali se izvode, ja nemogu da zapalim cigaru a nervoza ubiLucas je napisao/la: ↑13 mar 2024, 10:12Nezaboravna Sigma i ona kiša, koja nikako nije prestajala, bilo je ludo biti tada preko 120 minuta na sjeveru + penali.Imao sam nešto onih papirnih maraka, kutiju cigara i Nokiu 3310 u džepovima, to je sve bilo mokro kao da sam ih iz vode izvadiohz033 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 09:55
Nekada je kisa znacila i dobru igru Sarajeva i prolaz. Ta neka prica rekao bih je krenula od Sigme i prolaza na penale. Tada sam bio stanovnik Sjevera, onako pokisli do kostiju a ne do koze, bijela potkosulja ispod bordo dukserica primila boju i postala bordo, ali je bitno da se proslo dalje![]()
Na povratku nas sedmoricu pokupi neki taksista, za neku sicu nas odvuce do Nedzaricai jos mi nije jasno kako sam fulio upalu pluca tada.
Kako god, od tada je krenula ta neka prica, kisa prolazimo dalje, e nek tako bude i danas![]()
![]()
![]()
Moja procjena 6 7k Borac je uvijek mamac za publiku
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Protiv Sigme ja srednjoškolac sa ekipom na Sjeveru, na poluvremenu odoše miševi, kažu ispadosmo, ja ostadoh jedini do kraja. Vada me neki luđački optimizam držao po pitanju Sarajeva. Isplatilo se na kraju. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj svaki put nešto.. S mnom idu trojica momaka koji poste, pa se nijednom nisu dvoumili hoće li ići. Ponijeti će iftar, pregledati tekmu i za svojim poslom. Vrijeme uopšte nije toliko loše, malo deblja jakna i gas.
-
- Kontakt:
Izašao sa posla pola sata ranije. Spremio iftar i krenuo prije 15ak minuta.
150 kilometara udaljen
Nemojte da vam budu opravdanje iftar, loši rezultati hladno vrijeme itd.
Klubu smo potrebni i budimo večeras podrška.
150 kilometara udaljen
Kontam da je kvalitetniji adidas, ali je errea imala ljepše dresove.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
evo meni je ipak i daleko i gazda mi ne da izaci. razmisljam da dadnem otkazajdohordas je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:08Izašao sa posla pola sata ranije. Spremio iftar i krenuo prije 15ak minuta.
150 kilometara udaljen
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.