Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenal se treba poceti navikavati i na ovakve protivnike prvo poluvrijeme je odigrano sramotno,a poznavajuci Artetu drugo ce odigrati jos sramnije(nadam se da grijesim)
Ja ne zelim povjerovati da se Arteta uplasio Galena i Pepea pa nije zelio odraditi visoki presing,jarane moj uderao si presing Liverpulu sa Salahom,Diazom i Nunezom i jos nekolicini 5x kvalitetnijih ekipa od ove ciganije iz Porta.
Nije mi jasno zasto nije napao od prve minute,pa brate ti moras zabiti dva gola pa taman da ga i primis dva dati moras ako ga primis to su produzetci ako ne primis imas prolaz,ja nezz sta se ovdje cekalo
Iskrwno se nadam da ce preuzeti rizik i odmah u drugom napasti sa svim sto imamo,jer ako ces ga vec primiti bolje do 60min nego tamo na kraju pri ovom rezultatu.
Ja ne zelim povjerovati da se Arteta uplasio Galena i Pepea pa nije zelio odraditi visoki presing,jarane moj uderao si presing Liverpulu sa Salahom,Diazom i Nunezom i jos nekolicini 5x kvalitetnijih ekipa od ove ciganije iz Porta.
Nije mi jasno zasto nije napao od prve minute,pa brate ti moras zabiti dva gola pa taman da ga i primis dva dati moras ako ga primis to su produzetci ako ne primis imas prolaz,ja nezz sta se ovdje cekalo
Iskrwno se nadam da ce preuzeti rizik i odmah u drugom napasti sa svim sto imamo,jer ako ces ga vec primiti bolje do 60min nego tamo na kraju pri ovom rezultatu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trosard je možda i najbolji finišer u ekipi, hladnokrvan

Teška utakmica, ovi firgosi ko Wolverhampton u najboljim danima, disciplinovani, tehnički potkovani i namazani.
Prolazi nam ispod radara jer svi pratimo sta cemo uradit naprijed,ali ja bih da pohvalim Rayu vcrs 

Ovo je sramota da se ne kaznjava kartonima
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
2 zaredom utakmice im isto prolazi konstantno, bez posljedica ikakvih. Dno dna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jesmo stegnuti u pizdu materinu, zadnja linija kreira napade u pm i mora da igra direktne pasove
Saliba je prelos veceras ybt
Saliba je prelos veceras ybt
Jos nema zutog 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moze li se Saka pojaviti, trebao bi nam na terenu
-
- Kontakt:
Bas, Sake nigdje
Saka je qarina ali sudija je jos veca, ovo je sramotno sto sudi veceras
yebem li ti majku sudijsku, nama se penal u subotu nije za ovo svirao
VADI JORGINHA UMRO FRAJER
yebem li ti majku sudijsku, nama se penal u subotu nije za ovo svirao
VADI JORGINHA UMRO FRAJER
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 12 mar 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav faul????
-
- Kontakt:
Izmjene neke, nesto?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
mora ijenjati daj nekog mjesto Jorginha uzece nas na kontru jednu jedinu nije valjda ovoliko corav arteta
ovakvo sudjenje nema ni u EPL

ovakvo sudjenje nema ni u EPL

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 12 mar 2024, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovakvih sitnih povlacenja ima 300 po utakmici.
Nevjerovatan smecar od sudije
Al gledaj ti sta on pusta, da igraci poginu
-
- Kontakt:
Jorginho je pod moranje da izadje
Saka je qrac u ovakvim tekmama za Martinellija, isto Rashford igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.