Al nazalost namamamonelafo je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:25Sad fakat puca čir. Hvala im na tome.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:23Pa mislim i ova prica oko navijaca eto uzecmo za primjer arape...ja nez sta hoce raja..tog ublehasa su svi podrzali...cak i oprezne izjave ovdje su docrkivane na noz...i sad svi pametni odjednom
Tanka je linija od "pucanja cireva" ko sto su se pojedini falilo do federalne
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
**** nam je raspored braćo, nek nam je Allah na pomoći da izborimo opstanak
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Bio bi bolji da govedo Vahid nije odlucio da trpa nama golove.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:45**** nam je raspored braćo, nek nam je Allah na pomoći da izborimo opstanak
-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
Nekada davno (2004/2005) u zadnjem kolu Žepču smo dali (poklonili) bodove na Grbavici, što je za posljedicu imalo ispadanje Borca. Tu sezonu Alen Kurt je igrao za Žepče.1921ljoze je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:31Procitaj malo borac.forum banja lukaTMmanija2012 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:08Ko zeli neka suti ,ali neko treba da objasni upravi , ss i igracima da se ne treba igrati sa svetinjom. Situacija jeste alarmantna ,ali u igri je 33 boda.Po meni je bolje sto igramo sa ekipama sto se bore za Evropu na pocetku , za kraj prvenstva ostaju nam medjusobni dueli sa konkurecijom i prvakom koji ce zadnje kolo doci na Grbavicu radi reda.
Neki cak pisu da bi dali titulu u zamjenu da nas izbace itd
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nema ko neće zapet protiv nas,u ovoj situaciji i više nego inače.TMmanija2012 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:08Ko zeli neka suti ,ali neko treba da objasni upravi , ss i igracima da se ne treba igrati sa svetinjom. Situacija jeste alarmantna ,ali u igri je 33 boda.Po meni je bolje sto igramo sa ekipama sto se bore za Evropu na pocetku , za kraj prvenstva ostaju nam medjusobni dueli sa konkurecijom i prvakom koji ce zadnje kolo doci na Grbavicu radi reda.
MA HAJTE MOLIM VAS
Ne, ne. Bio bi bolji da su Cocalic, Galic, Jasarevic, Drina, Mekic, Biber, Turanjanin, Stilic, Amoah, Drljo, Krpic i Haracic odlucili igrati prvi dio sezone pa skupiti koji bod na strani.let3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:46Bio bi bolji da govedo Vahid nije odlucio da trpa nama golove.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:45**** nam je raspored braćo, nek nam je Allah na pomoći da izborimo opstanak
Kad godinu dana grijesis i rovaris, onda ne mozes ocekivati ni 1% srece onda kad bi ti nesto krenuo kako treba. Vahid je pogrijesio, ali kriviti njega za ovo je suludo.
Neki nasi igraci vec imaju dogovor sa Stupčanicom jer je navodno dogovoreno da ce oni ući... Tako da im je svejedno kako cemo zavrsiti, vise prate okrsaje Stupčanicw i Slobode.
Dogovoreno je i da nam ga oglabate ti i carapica
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Imas li dokaz? Ako nemas dokaz onda lazes.
Jel fino lagati i izmisljati za Ramazan?
Nego vi stedite Vahu brus lija, koji je direktno kriv za 2 gola protiv Zvijezde.
Jedan propustio lika da prodje lagano a drugi zakucao.
Lik na ivici crvenog kartona svaku tekmu.
Napada se Coca (ok s razlogom) ali zaboravljamo druge.
Ako Bruno opet stavi Drlju da igra jednu minutu onda je Bruno izgubljen.
Ok Haracic je trebao uraditi vise ali uposlio je glavom Boljevica a ovaj promasio.
Uposlio je Amou koji je asistirao Boljevicu.
Sta ocekujete od lika koji dobije minute ko kapljice a dovede se igrac koji je vukao povredu Bismark.
Radinovic protiv pitara bio dobar a protiv Zvijezde ga nije bilo.
Necemo u federalku, polako ljudi ali situacija je zeznuta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Prestani vise lagati pitaru.....
I juce si rekao da nije bilo trening pa poslije da je bilo Coca susponedovan itddd
Trening je bio Coca opravadano odsutan,u 14 00 je bila video analiza tekme a ne neka svadja kao sto ste pisali
A premije su obecane ako se uzme 6 bodova iz ove dvije tekme pitari i Zvijezda...prestani lagati vise
Prosli put smo post u gostima prekinuli u Mostaru protiv Zrinjskog...samo kazem
Lakse ce vam biti da se ne nadate nista,pa kad bude neki bod dobro i jest.
Fk Željezničar.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne znam ko normalan se uopste moze nadati bodovima u gostima protiv Zrinjskog, i to nakon 11 poraza u nizu na strani
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 19:55Ne znam ko normalan se uopste moze nadati bodovima u gostima protiv Zrinjskog, i to nakon 11 poraza u nizu na strani
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa i nema ovdje normalnih. Sve sami pacijenti, bolesnici i ovisnici o Zelji19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 19:55Ne znam ko normalan se uopste moze nadati bodovima u gostima protiv Zrinjskog, i to nakon 11 poraza u nizu na strani
Mi da smo normalni, ne bi pratili ovaj cirkus. Normalni ljudi se bave pametnijim stvarima u zivotu
Navijali bi za klubove koji osvajaju lige prvaka, a mi pratimo ekipu koja ne može bod da uzme u 39. ligi u Evropilet3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 20:29Pa i nema ovdje normalnih. Sve sami pacijenti, bolesnici i ovisnici o Zelji19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 19:55Ne znam ko normalan se uopste moze nadati bodovima u gostima protiv Zrinjskog, i to nakon 11 poraza u nizu na straniod sebe prvog polazim.
Mi da smo normalni, ne bi pratili ovaj cirkus. Normalni ljudi se bave pametnijim stvarima u zivotu![]()
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sto posto. Ja cjeli, dan vrtim neke moguce i nemoguce scenarije. Razum kaze da smo sledecu sezonu u Rahicu i Zenici..... ali onda kontam uzimamo Zrinju pa na hampu ostajemo i sledeca sezona Evropa.let3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 20:29Pa i nema ovdje normalnih. Sve sami pacijenti, bolesnici i ovisnici o Zelji19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 19:55Ne znam ko normalan se uopste moze nadati bodovima u gostima protiv Zrinjskog, i to nakon 11 poraza u nizu na straniod sebe prvog polazim.
Mi da smo normalni, ne bi pratili ovaj cirkus. Normalni ljudi se bave pametnijim stvarima u zivotu![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MocMahale444