RŠD Velež Mostar

Abduljnasri
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Abduljnasri » 12 mar 2024, 09:14

Valjalo bi danas da Sloga prođe... vamos Doboj :clap:

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 12 mar 2024, 10:34

Protiv Igmana nema Domića zbog kartona. Ja bih tu volio vidjeti Dinu Halilovića uz Hrkaća. Igrao je već, a očekujem da Igman napadnemo i da oni igraju na kontre, tako da nam treba neko brži od Zvonića.

Ipak, prije toga idemo riješiti Kup!
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 mar 2024, 10:39

Kakve su propozicije kupa za cetvrtfinale, ako bude isti rezultat idu penali ako Velez dobije 3-2 jel onda Velez prolazi ili tipa ako dobijemo 1-0
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 12 mar 2024, 10:44

Kad vidim komentare Denija Behrama i Durakovica, dodje mi da povracam. "Navijaci"...

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 12 mar 2024, 10:46

opalaopala je napisao/la:
12 mar 2024, 10:39
Kakve su propozicije kupa za cetvrtfinale, ako bude isti rezultat idu penali ako Velez dobije 3-2 jel onda Velez prolazi ili tipa ako dobijemo 1-0
Koliko znam, gol u gostima više ne važi i svaka naša pobjeda sa jednim golom razlike vodi odmah u penale. Neka me neko ispravi ako griješim...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 mar 2024, 11:00

aimar21 je napisao/la:
12 mar 2024, 10:46
opalaopala je napisao/la:
12 mar 2024, 10:39
Koliko znam, gol u gostima više ne važi i svaka naša pobjeda sa jednim golom razlike vodi odmah u penale. Neka me neko ispravi ako griješim...
Ako dobijemo sa 2 razlike mi idemo direkt znaci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 mar 2024, 11:01

Gol u gostima ne postoji nigdje vec par sezona , ako dobijemo jedan razlike idu odmah penali ! Al dobit cemo 2 razlike tako da ne sekirajte se :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 12 mar 2024, 11:06

Objektivac je napisao/la:
12 mar 2024, 10:44
Kad vidim komentare Denija Behrama i Durakovica, dodje mi da povracam. "Navijaci"...
Behram je posebno iritantan, bar meni..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 mar 2024, 11:41

THOMASSHELBY je napisao/la:
12 mar 2024, 11:06
Objektivac je napisao/la:
12 mar 2024, 10:44
Behram je posebno iritantan, bar meni..
Lik je ograničen u mozgu definitivno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

begla
Kontakt:

Post Postao/la begla » 12 mar 2024, 11:49

*p!p!t@* je napisao/la:
12 mar 2024, 01:37
Potrudio bih se nacrtati pojedincima neke stvari, ali zaista ne zaslužuju, pa ću pokušati napisati... TC danas izašla u formaciji koja je i najveće pacijente Premijer lige iznenadila. Trener Veleža opet na poluvremenu uspio da se prilagodi, i da preuzme inicijativu u drugom poluvremenu, i da stvorimo pregršt šansi. To što lopta nije htjela u go, on je mogao promijeniti jedino da je ušao pa zabio sam. Druga bitna stvar, čovjek je preuzeo teret uprave na svoja pleća, i prihvatio da istrpi momke za koje i mi sami vidimo da nije to to. Pokušao i pokušava stalno da ih digne, jer je raskid ugovora sa tim igračima preskup. Treća stvar, očito je da čovjek pokušava da rotira, i da da malte ne svima šansu, jer je i sam svjestan da smo upali u krizu rezultata, a počela je sa krizom igre u Posušju. Uostalom rotira i zbog Kupa, jer ja u četvrtak opet očekujem najjaču ekipu koja će ići na pobjedu i prolaz dalje, uostalom čuvanje Guliše nije bez razloga. I pored svih stvari koje je Klaf preuzeo na sebe, i koje rješava, dođe neko i ima muda iz bilo kakvih interesa da traži smjenu trenera? Je li pošteno reći da je ova treća pozicija iznad našeg realnog kvaliteta? Ali smo idalje treći, i u četvrtak imamo šansu da prođemo dalje u Kupu. Ta pobjeda, i taj prolaz, okreću vodu na naš mlin. U trenutcima kada je momcima potrebna najveća podrška, ne treba da dozvolimo da čoporativno prosipamo negativu... Ja sam prvi yebao sve Domiću jer ga je Pantelić dobio u zračnom duelu, ali šta onda reći na pet promašenih zicera, za koje ne znaš koji je bolji... Idemo ovo izgurati pjesmom i podrškom, ako mislimo dobro klubu prije svega. Čestitke RA prije svih na iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi prema klubu, da nije njih vjerovatno bi imali stanje ko u Želji, gdje se poslije svake druge utakmice yebaju mayke igračima na raportu, i gdje igrači ne žele da žive, a ne da igraju... Pregurali smo puno gore stvari, i upravo zbog toga, samo jako nema predaje!!!
:clap: :clap: :clap:
svaka ti zlata vrijedi
"jedno pitanje je samo ostalo..."

Rodjenimostar
Kontakt:

Post Postao/la Rodjenimostar » 12 mar 2024, 12:01

Pojedinci ovdje sve poistovjećuju i trpaju u isti koš. Znači, ako se napiše da se trener pogubio u posljednje vrijeme, a što je i više nego očito, onda ne znači da imamo "svoje" ljude koje guramo. Neki spominju Dudića, a ja bih ih upitao kakve veze on ima sa cijelom pričom? Naravno da je Dudić naš najbolji trener kojeg smo imali poslije rata i naravno da je odličan stručnjak i to mu niko ne može osporiti. To je jedno, a drugo način na koji je otišao iz Veleža. E sada činjenica je da se Velež muči sa realizacijom i igrom već dugo vremena, možda negdje od utakmice s Igmanom pa kroz pripreme se prenijelo i tu još nadodalo pored slabe realizacije i amatersko primanje golova. Da, cilj je Evropa i to je uprava javno istakla. Evropa donosi i prijeko potrebni novac. Nećemo im sada tepati na sve njihove kikseve nego treba stvari nazvati pravim imenom, a to je kriza igre i kriza rezultata. Podršku im trebamo dati ali ne bezuslovnu da se upropasti cijela sezona, a nažalost ide prema tome.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 mar 2024, 12:32

Rodjenimostar je napisao/la:
12 mar 2024, 12:01
Pojedinci ovdje sve poistovjećuju i trpaju u isti koš. Znači, ako se napiše da se trener pogubio u posljednje vrijeme, a što je i više nego očito, onda ne znači da imamo "svoje" ljude koje guramo. Neki spominju Dudića, a ja bih ih upitao kakve veze on ima sa cijelom pričom? Naravno da je Dudić naš najbolji trener kojeg smo imali poslije rata i naravno da je odličan stručnjak i to mu niko ne može osporiti. To je jedno, a drugo način na koji je otišao iz Veleža. E sada činjenica je da se Velež muči sa realizacijom i igrom već dugo vremena, možda negdje od utakmice s Igmanom pa kroz pripreme se prenijelo i tu još nadodalo pored slabe realizacije i amatersko primanje golova. Da, cilj je Evropa i to je uprava javno istakla. Evropa donosi i prijeko potrebni novac. Nećemo im sada tepati na sve njihove kikseve nego treba stvari nazvati pravim imenom, a to je kriza igre i kriza rezultata. Podršku im trebamo dati ali ne bezuslovnu da se upropasti cijela sezona, a nažalost ide prema tome.
Da se tog Dudića mijenjalo poslije svake krize ne bi sigurno ostao 2 godine u Veležu i postao najuspješniji trener nakon rata, jer nije ni u njegovo vrijeme bilo sve bajno i krasno.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 12 mar 2024, 12:57

ned 17.3.
20h Vel-Igm
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 mar 2024, 13:17

Daleko od toga da pravdam sudijsku grešku, ali nevjerovatno je da nema portala koji nije objavio da je Tuzli poništen čist go. Kada se sjetim koliko smo puta oštećeni i na koji način zadnjih par godina, a nigdje ni slova ne pročitah o tome.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 mar 2024, 13:26

Utakmica protiv Igmana kući je jedna od najboljih utakmica Veleža zadnjih 10 godina. Uništili smo ih u svakom pogledu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 mar 2024, 13:29

Mislim da je krajnje vrijeme da administratori facebook stranice krenu u brisanje i blokiranje korisnika sa laznim profilima. Kad vec hoces da pljujes, udjes na svoj profil i opleti po svakom postu, ali da mi pravis profil Simao Sabrosa i lajkas svaki komentar kontra trenera, uprave, kluba plus napises svojih 5 po objavi, ne bi trebalo da moze.

Ovo je bas pod moranje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 12 mar 2024, 13:32

Poslje pitara imamo najvece virtualne degenerike

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 mar 2024, 14:39

Bravo za Kevelja, odličan intervju, odlično rezonovanje.

Gazi dalje!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 12 mar 2024, 14:47

SVI NA STADION U ČETVRTAK !

VELEŽ TE TREBA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 mar 2024, 15:07

killafrommanilla je napisao/la:
12 mar 2024, 13:29
Mislim da je krajnje vrijeme da administratori facebook stranice krenu u brisanje i blokiranje korisnika sa laznim profilima. Kad vec hoces da pljujes, udjes na svoj profil i opleti po svakom postu, ali da mi pravis profil Simao Sabrosa i lajkas svaki komentar kontra trenera, uprave, kluba plus napises svojih 5 po objavi, ne bi trebalo da moze.

Ovo je bas pod moranje.

Taj ce ti dudicu popusiti,
Hajmo Rodjenii jurissss :D
Ti si naša ljubav jedina!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.