RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Valjalo bi danas da Sloga prođe... vamos Doboj 

Protiv Igmana nema Domića zbog kartona. Ja bih tu volio vidjeti Dinu Halilovića uz Hrkaća. Igrao je već, a očekujem da Igman napadnemo i da oni igraju na kontre, tako da nam treba neko brži od Zvonića.
Ipak, prije toga idemo riješiti Kup!
Ipak, prije toga idemo riješiti Kup!
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Kakve su propozicije kupa za cetvrtfinale, ako bude isti rezultat idu penali ako Velez dobije 3-2 jel onda Velez prolazi ili tipa ako dobijemo 1-0
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kad vidim komentare Denija Behrama i Durakovica, dodje mi da povracam. "Navijaci"...
Koliko znam, gol u gostima više ne važi i svaka naša pobjeda sa jednim golom razlike vodi odmah u penale. Neka me neko ispravi ako griješim...opalaopala je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:39Kakve su propozicije kupa za cetvrtfinale, ako bude isti rezultat idu penali ako Velez dobije 3-2 jel onda Velez prolazi ili tipa ako dobijemo 1-0
City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Ako dobijemo sa 2 razlike mi idemo direkt znaciaimar21 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:46Koliko znam, gol u gostima više ne važi i svaka naša pobjeda sa jednim golom razlike vodi odmah u penale. Neka me neko ispravi ako griješim...opalaopala je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:39Kakve su propozicije kupa za cetvrtfinale, ako bude isti rezultat idu penali ako Velez dobije 3-2 jel onda Velez prolazi ili tipa ako dobijemo 1-0
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Gol u gostima ne postoji nigdje vec par sezona , ako dobijemo jedan razlike idu odmah penali ! Al dobit cemo 2 razlike tako da ne sekirajte se 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Behram je posebno iritantan, bar meni..Objektivac je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:44Kad vidim komentare Denija Behrama i Durakovica, dodje mi da povracam. "Navijaci"...
Lik je ograničen u mozgu definitivno.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:06Behram je posebno iritantan, bar meni..Objektivac je napisao/la: ↑12 mar 2024, 10:44Kad vidim komentare Denija Behrama i Durakovica, dodje mi da povracam. "Navijaci"...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 mar 2024, 01:37Potrudio bih se nacrtati pojedincima neke stvari, ali zaista ne zaslužuju, pa ću pokušati napisati... TC danas izašla u formaciji koja je i najveće pacijente Premijer lige iznenadila. Trener Veleža opet na poluvremenu uspio da se prilagodi, i da preuzme inicijativu u drugom poluvremenu, i da stvorimo pregršt šansi. To što lopta nije htjela u go, on je mogao promijeniti jedino da je ušao pa zabio sam. Druga bitna stvar, čovjek je preuzeo teret uprave na svoja pleća, i prihvatio da istrpi momke za koje i mi sami vidimo da nije to to. Pokušao i pokušava stalno da ih digne, jer je raskid ugovora sa tim igračima preskup. Treća stvar, očito je da čovjek pokušava da rotira, i da da malte ne svima šansu, jer je i sam svjestan da smo upali u krizu rezultata, a počela je sa krizom igre u Posušju. Uostalom rotira i zbog Kupa, jer ja u četvrtak opet očekujem najjaču ekipu koja će ići na pobjedu i prolaz dalje, uostalom čuvanje Guliše nije bez razloga. I pored svih stvari koje je Klaf preuzeo na sebe, i koje rješava, dođe neko i ima muda iz bilo kakvih interesa da traži smjenu trenera? Je li pošteno reći da je ova treća pozicija iznad našeg realnog kvaliteta? Ali smo idalje treći, i u četvrtak imamo šansu da prođemo dalje u Kupu. Ta pobjeda, i taj prolaz, okreću vodu na naš mlin. U trenutcima kada je momcima potrebna najveća podrška, ne treba da dozvolimo da čoporativno prosipamo negativu... Ja sam prvi yebao sve Domiću jer ga je Pantelić dobio u zračnom duelu, ali šta onda reći na pet promašenih zicera, za koje ne znaš koji je bolji... Idemo ovo izgurati pjesmom i podrškom, ako mislimo dobro klubu prije svega. Čestitke RA prije svih na iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi prema klubu, da nije njih vjerovatno bi imali stanje ko u Želji, gdje se poslije svake druge utakmice yebaju mayke igračima na raportu, i gdje igrači ne žele da žive, a ne da igraju... Pregurali smo puno gore stvari, i upravo zbog toga, samo jako nema predaje!!!

svaka ti zlata vrijedi
"jedno pitanje je samo ostalo..."
-
- Kontakt:
Pojedinci ovdje sve poistovjećuju i trpaju u isti koš. Znači, ako se napiše da se trener pogubio u posljednje vrijeme, a što je i više nego očito, onda ne znači da imamo "svoje" ljude koje guramo. Neki spominju Dudića, a ja bih ih upitao kakve veze on ima sa cijelom pričom? Naravno da je Dudić naš najbolji trener kojeg smo imali poslije rata i naravno da je odličan stručnjak i to mu niko ne može osporiti. To je jedno, a drugo način na koji je otišao iz Veleža. E sada činjenica je da se Velež muči sa realizacijom i igrom već dugo vremena, možda negdje od utakmice s Igmanom pa kroz pripreme se prenijelo i tu još nadodalo pored slabe realizacije i amatersko primanje golova. Da, cilj je Evropa i to je uprava javno istakla. Evropa donosi i prijeko potrebni novac. Nećemo im sada tepati na sve njihove kikseve nego treba stvari nazvati pravim imenom, a to je kriza igre i kriza rezultata. Podršku im trebamo dati ali ne bezuslovnu da se upropasti cijela sezona, a nažalost ide prema tome.
Da se tog Dudića mijenjalo poslije svake krize ne bi sigurno ostao 2 godine u Veležu i postao najuspješniji trener nakon rata, jer nije ni u njegovo vrijeme bilo sve bajno i krasno.Rodjenimostar je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:01Pojedinci ovdje sve poistovjećuju i trpaju u isti koš. Znači, ako se napiše da se trener pogubio u posljednje vrijeme, a što je i više nego očito, onda ne znači da imamo "svoje" ljude koje guramo. Neki spominju Dudića, a ja bih ih upitao kakve veze on ima sa cijelom pričom? Naravno da je Dudić naš najbolji trener kojeg smo imali poslije rata i naravno da je odličan stručnjak i to mu niko ne može osporiti. To je jedno, a drugo način na koji je otišao iz Veleža. E sada činjenica je da se Velež muči sa realizacijom i igrom već dugo vremena, možda negdje od utakmice s Igmanom pa kroz pripreme se prenijelo i tu još nadodalo pored slabe realizacije i amatersko primanje golova. Da, cilj je Evropa i to je uprava javno istakla. Evropa donosi i prijeko potrebni novac. Nećemo im sada tepati na sve njihove kikseve nego treba stvari nazvati pravim imenom, a to je kriza igre i kriza rezultata. Podršku im trebamo dati ali ne bezuslovnu da se upropasti cijela sezona, a nažalost ide prema tome.
ned 17.3.
20h Vel-Igm
20h Vel-Igm
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Daleko od toga da pravdam sudijsku grešku, ali nevjerovatno je da nema portala koji nije objavio da je Tuzli poništen čist go. Kada se sjetim koliko smo puta oštećeni i na koji način zadnjih par godina, a nigdje ni slova ne pročitah o tome.
Utakmica protiv Igmana kući je jedna od najboljih utakmica Veleža zadnjih 10 godina. Uništili smo ih u svakom pogledu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mislim da je krajnje vrijeme da administratori facebook stranice krenu u brisanje i blokiranje korisnika sa laznim profilima. Kad vec hoces da pljujes, udjes na svoj profil i opleti po svakom postu, ali da mi pravis profil Simao Sabrosa i lajkas svaki komentar kontra trenera, uprave, kluba plus napises svojih 5 po objavi, ne bi trebalo da moze.
Ovo je bas pod moranje.
Ovo je bas pod moranje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Poslje pitara imamo najvece virtualne degenerike
Bravo za Kevelja, odličan intervju, odlično rezonovanje.
Gazi dalje!
Gazi dalje!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
SVI NA STADION U ČETVRTAK !
VELEŽ TE TREBA !
VELEŽ TE TREBA !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑12 mar 2024, 13:29Mislim da je krajnje vrijeme da administratori facebook stranice krenu u brisanje i blokiranje korisnika sa laznim profilima. Kad vec hoces da pljujes, udjes na svoj profil i opleti po svakom postu, ali da mi pravis profil Simao Sabrosa i lajkas svaki komentar kontra trenera, uprave, kluba plus napises svojih 5 po objavi, ne bi trebalo da moze.
Ovo je bas pod moranje.
Taj ce ti dudicu popusiti,
Hajmo Rodjenii jurissss

Ti si naša ljubav jedina!