RŠD Velež Mostar

User14
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la User14 » 11 mar 2024, 23:04

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 mar 2024, 23:00
OnlyLeft22 je napisao/la:
11 mar 2024, 22:56
CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 mar 2024, 22:54
Denijal je u zadnje vrijeme pisanjem posrao sve sto je u svom zivotu uradio za Velez. A uradio je sto niko nije niti ce ikada
?
Za svu pomoc klubu i raji koju je organizovao od rata prema ovamo. Ima moj respekt za to ali sta u zadnje vrijeme pise :thumbdown:
Slazem se :thumbup:

Neki se mijenjaju, neki gledaju svoj interes, a neki gledaju samo Velez. Uvijek bilo, i uvijek ce biti

Jeste li vidjeli Hasu danas na dedari, brat najveci. Napravio je vise koraka od igraca, sekund na jednoj strani dedare, sekund na drugoj strani
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 11 mar 2024, 23:18

Deni ili Bise ne znam koji je gori sa svojim komentarima...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 11 mar 2024, 23:21

Više negativnih komentara i statusa nego ljudi na stadionu.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 11 mar 2024, 23:26

Bise u decembru 2023. :

Velež je u Deanu Klafuriću dobio odličnog stručnjaka. Bez ikakve dvojbe i dileme. Zbog tog sam čovjeka pošao pratiti press konferencije poslije utakmica. Naprosto, ne da čujem nešto epohalno koliko da se uvjerim u njegove džentlmenske i argumentovane nastupe pred "sedmom silom".
Kako god, hrvatski stručnjak na klupi Veleža radi nešto dugoročniju priču kluba i u tome mu treba pomoći.

Bise u martu 2024. :

Limitirana i precijenjena ekipa koja je skup pročitanih igrača, tačnije pročitana je Klafurićeva igra. A, imaju sve uslove, divnu Upravu, fine novce. A šta nude zauzvrat?
Ništa!

:urnebes:

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 11 mar 2024, 23:37

Pantelić je onda pušten bez razloga. Ko se imalo razumije u fudbalsku igru mogao je s lahkoćom primjetiti da se radi o jako kvalitetnom igraču za bh. fudbalske uslove. Tuzli je, barem po meni, poništen čist gol, nije ono ofsajd bio na prvu.

Iz kola u kolo dolazi do naplate puštanje Oliveire usred sezone bez adekvatne zamjene. Domić i Zvonić nas koštaju bod(ova).

Zamjeram Klafurićevu izjavu kao da nije kriza. Kako nije kriza? Ne igramo ni f od fudbala, totalni disbalans na terenu, protivnik protiv nas svaku utakmicu ima po nekoliko zicera. Raspad sistema kad bi trebali bit najjači. Doveli zamjenskog stopera koji nema pravo nastupa a bilo je toliko igrača na tržištu.

Idemo dalje, raspored nama ide u prilog a ovo trenutno zaista ne izgleda dobro. Nevjerovatno je koliko smo ove sezone kikseva imali.
Republika Bosna i Hercegovina

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 11 mar 2024, 23:55

Jedina pozitiva remija danas je da nam dolazi igman kojem fali cini mi se 4 igraca ukljucujuci Ramic. Ako to ne uzmemo onda stvarno neznam.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 mar 2024, 23:59

Xenophon je napisao/la:
11 mar 2024, 23:37
Pantelić je onda pušten bez razloga. Ko se imalo razumije u fudbalsku igru mogao je s lahkoćom primjetiti da se radi o jako kvalitetnom igraču za bh. fudbalske uslove. Tuzli je, barem po meni, poništen čist gol, nije ono ofsajd bio na prvu.

Iz kola u kolo dolazi do naplate puštanje Oliveire usred sezone bez adekvatne zamjene. Domić i Zvonić nas koštaju bod(ova).

Zamjeram Klafurićevu izjavu kao da nije kriza. Kako nije kriza? Ne igramo ni f od fudbala, totalni disbalans na terenu, protivnik protiv nas svaku utakmicu ima po nekoliko zicera. Raspad sistema kad bi trebali bit najjači. Doveli zamjenskog stopera koji nema pravo nastupa a bilo je toliko igrača na tržištu.

Idemo dalje, raspored nama ide u prilog a ovo trenutno zaista ne izgleda dobro. Nevjerovatno je koliko smo ove sezone kikseva imali.
Zašto misliš da ekipa u kojoj igraju Džafić, E. Halilović, Domić, Zvonić i još sigurno njih 4-5 treba da igra konstantno vrhunski kroz cijelu sezonu?

Naravno da je kriza i naravno da će trener pokušati da spusti loptu i ne dozvoli da igračima moral dodatno opada. Nije sad da gubimo po 3:0, i da ih mora kažnjavati za neko pretjerano nezalaganje. Jednostavno, imamo nekoliko itekako kvalitetnih pojedinaca koji kad su u formi - igramo kao pred kraj, a kad njima padne forma (što jeste, i Haskiću i Oreču i Sturmu), s klupe neko mora da povuče a to njihove zamjene ne mogu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Rodjenimostar
Kontakt:

Post Postao/la Rodjenimostar » 12 mar 2024, 00:15

Mislim da je trener pogubio konce i da je vrijeme da ga zamijenimo ukoliko već nije kasno za spas sezone. Nerezonsko mijenjanje Haskića koji i kada je van forme predstavlja konstantnu opasnost po gol protivnika i navlači na sebe barem 2 protivnička igrača. Da je barem ostavio Haskića pa eto uveo zajedno s njim i Đafića. Volio bih da griješim ali mislim da Klafurić ne može više razdrmati ekipu i donijeti pozitivnu prevagu.

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 12 mar 2024, 00:22

Rodjenimostar je napisao/la:
12 mar 2024, 00:15
Mislim da je trener pogubio konce i da je vrijeme da ga zamijenimo ukoliko već nije kasno za spas sezone. Nerezonsko mijenjanje Haskića koji i kada je van forme predstavlja konstantnu opasnost po gol protivnika i navlači na sebe barem 2 protivnička igrača. Da je barem ostavio Haskića pa eto uveo zajedno s njim i Đafića. Volio bih da griješim ali mislim da Klafurić ne može više razdrmati ekipu i donijeti pozitivnu prevagu.
Moje misljenje je da grijesis, kakvo mijenjanje trenera, ljudi sta vam je, nismo u ritmu, desi se, sreca je samo sto i konkurenti lose igraju.
Vjerujem u ove momke, vjerujem u prolaz u četvrtak aBd, sad smo najpotrebniji igracima i strucnom stabu, trebamo biti uz njih u pobjedama i losim rezultatima.

Inace nasi ljudi cim krenu losiji rezultati, odmah bi mijenjali trenera, trebamo vjerovati Klafu i njegovim kolegama u strucnom stabu.

Kakvi DUDICI I JUSUFBEGOVICI, pokazali su ko su i sta su, ne trebaju se njihova imena spominjati!

SVI U ČETVRTAK U 16:00 NA STADION!! SVI UZ ROĐENE!

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 12 mar 2024, 00:30

E cuj mjenjat treba Klafurica....pu yebe* ti loptuuu sto me Boze dade mostarca da slusam ove seljake oni se razumiju pa da znaju koga treba mjenjat bolje je gledat Klafurica nego Osima i onog čobana Jusufbegovica...PAST CEEE SIROKI TAKOO MI ALLAHAA UZVISENOG AA SKRINAT CU OVE KOMENTARE OVIH "PIJAČARA" ovih stooo vole Velez iz drugog interesa sto navijaju za njega samo kad dobijee vidit cemo sta cete govorit
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 12 mar 2024, 00:33

Treba počet bit ispred stadiona trebamo se svi udruzit i ove sto pišu negativne komentare treba ih prebit negdje pred stadionom ne dat im na stadion ne moze se vise ovo trpit eo dao je neko primjer gore za ovog Bisu sad me naljutilo i ovaj komentar da treba Klafuric
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 12 mar 2024, 00:43

Nikakva promjena trenera ne dolazi u obzir. Na kraju sezone podvući crtu i analizirati sezonu, od ciljeva do toga šta smo postigli.

Bitan je kontinuitet u Evropi. S Evropom dolaze novci, s novcima kvalitetniji igrači. Vjerujem da smo svi detektirali glavne probleme unutar ekipe i nekvalitet određenih igrača. Idemo ih mijenjati ali kad dođe pravi trenutak za to.

Ima još dosta da se igra, moramo zbiti naše redove i početi neki pozitivni niz. Mnogo toga pozitivnog bi nam donio prolaz u kupu.

Opet katastrofalan termin za utakmicu, radni dan, ljudi i poste. Ovo se neko dobro potrudio da unosi nemir gdje ga ne bi trebalo bit.
Republika Bosna i Hercegovina

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 mar 2024, 01:37

Potrudio bih se nacrtati pojedincima neke stvari, ali zaista ne zaslužuju, pa ću pokušati napisati... TC danas izašla u formaciji koja je i najveće pacijente Premijer lige iznenadila. Trener Veleža opet na poluvremenu uspio da se prilagodi, i da preuzme inicijativu u drugom poluvremenu, i da stvorimo pregršt šansi. To što lopta nije htjela u go, on je mogao promijeniti jedino da je ušao pa zabio sam. Druga bitna stvar, čovjek je preuzeo teret uprave na svoja pleća, i prihvatio da istrpi momke za koje i mi sami vidimo da nije to to. Pokušao i pokušava stalno da ih digne, jer je raskid ugovora sa tim igračima preskup. Treća stvar, očito je da čovjek pokušava da rotira, i da da malte ne svima šansu, jer je i sam svjestan da smo upali u krizu rezultata, a počela je sa krizom igre u Posušju. Uostalom rotira i zbog Kupa, jer ja u četvrtak opet očekujem najjaču ekipu koja će ići na pobjedu i prolaz dalje, uostalom čuvanje Guliše nije bez razloga. I pored svih stvari koje je Klaf preuzeo na sebe, i koje rješava, dođe neko i ima muda iz bilo kakvih interesa da traži smjenu trenera? Je li pošteno reći da je ova treća pozicija iznad našeg realnog kvaliteta? Ali smo idalje treći, i u četvrtak imamo šansu da prođemo dalje u Kupu. Ta pobjeda, i taj prolaz, okreću vodu na naš mlin. U trenutcima kada je momcima potrebna najveća podrška, ne treba da dozvolimo da čoporativno prosipamo negativu... Ja sam prvi yebao sve Domiću jer ga je Pantelić dobio u zračnom duelu, ali šta onda reći na pet promašenih zicera, za koje ne znaš koji je bolji... Idemo ovo izgurati pjesmom i podrškom, ako mislimo dobro klubu prije svega. Čestitke RA prije svih na iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi prema klubu, da nije njih vjerovatno bi imali stanje ko u Želji, gdje se poslije svake druge utakmice yebaju mayke igračima na raportu, i gdje igrači ne žele da žive, a ne da igraju... Pregurali smo puno gore stvari, i upravo zbog toga, samo jako nema predaje!!!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 mar 2024, 03:58

Red Army-u kapa do poda, a ovim lažnim interes navijačima koji prizivaju Dudiće, Trnovce, Remetiće kao da se ne sjećamo kako su otišli iz kluba, bih da poručim da ćemo se vratiti jači nego ikad.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 mar 2024, 06:21

*p!p!t@* je napisao/la:
12 mar 2024, 01:37
Potrudio bih se nacrtati pojedincima neke stvari, ali zaista ne zaslužuju, pa ću pokušati napisati... TC danas izašla u formaciji koja je i najveće pacijente Premijer lige iznenadila. Trener Veleža opet na poluvremenu uspio da se prilagodi, i da preuzme inicijativu u drugom poluvremenu, i da stvorimo pregršt šansi. To što lopta nije htjela u go, on je mogao promijeniti jedino da je ušao pa zabio sam. Druga bitna stvar, čovjek je preuzeo teret uprave na svoja pleća, i prihvatio da istrpi momke za koje i mi sami vidimo da nije to to. Pokušao i pokušava stalno da ih digne, jer je raskid ugovora sa tim igračima preskup. Treća stvar, očito je da čovjek pokušava da rotira, i da da malte ne svima šansu, jer je i sam svjestan da smo upali u krizu rezultata, a počela je sa krizom igre u Posušju. Uostalom rotira i zbog Kupa, jer ja u četvrtak opet očekujem najjaču ekipu koja će ići na pobjedu i prolaz dalje, uostalom čuvanje Guliše nije bez razloga. I pored svih stvari koje je Klaf preuzeo na sebe, i koje rješava, dođe neko i ima muda iz bilo kakvih interesa da traži smjenu trenera? Je li pošteno reći da je ova treća pozicija iznad našeg realnog kvaliteta? Ali smo idalje treći, i u četvrtak imamo šansu da prođemo dalje u Kupu. Ta pobjeda, i taj prolaz, okreću vodu na naš mlin. U trenutcima kada je momcima potrebna najveća podrška, ne treba da dozvolimo da čoporativno prosipamo negativu... Ja sam prvi yebao sve Domiću jer ga je Pantelić dobio u zračnom duelu, ali šta onda reći na pet promašenih zicera, za koje ne znaš koji je bolji... Idemo ovo izgurati pjesmom i podrškom, ako mislimo dobro klubu prije svega. Čestitke RA prije svih na iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi prema klubu, da nije njih vjerovatno bi imali stanje ko u Želji, gdje se poslije svake druge utakmice yebaju mayke igračima na raportu, i gdje igrači ne žele da žive, a ne da igraju... Pregurali smo puno gore stvari, i upravo zbog toga, samo jako nema predaje!!!
Svaka čast majstore
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 mar 2024, 07:29

Ko je gledao utakmicu, vidio je da su igrači dali sve od sebe.
Jednostavno nas je stalo i sad je podrška najbitnija.
Pojedinci dočekali svojih 5 min. Nevjerovatno je da sebe zovu navijačima Veleža a potajno žele neuspjeh kako bi kao nešto dokazali.
Za klub se navija i kad neide.
Jedini se kur.obolja ne prašta, a nje nije bilo.
Znamo koji igrači opterećuju budžet, još 2 mjeseca i otarasit ćemo ih se.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 mar 2024, 08:15

Rodjenimostar je napisao/la:
12 mar 2024, 00:15
Najbolje svako deset kola mijenjati trenera, ko dijete igračku, a posebno trenera koji sa pet "krštenih" igrača drži treće mjesto u ligi.

Srećom, osim par fb baba narikača, niko normalan i niko u klubu ne razmišlja o tome, tako da možemo biti mirni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 12 mar 2024, 08:41

Nakon dvije trećine prvenstva smo treći i imamo realne šanse da uđemo u polufinale Kupa. Ako nam to nije dobro, malo smo se razmazili...

Toliko.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 12 mar 2024, 08:43

Siroki uopste nije bio bolji od nas. Prvi gol cista ruka, drugi je bio eurogol. Imamo sasvim realne sanse da prodjemo

Siroki u cetvrtak, pa Igman za vikend.

NAPRIJED NAPRIJED RODJENI !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 12 mar 2024, 08:50

Kao Krajisnik, i simpatizer Veleza nadam se da necete upast u onaj nas Balkasnski mentalitet (mijenjaj trenera) vec da ce se nastaviti ovako.
Sve je ok, sa ljepsim vremenom i Hercegovackim suncem i Velez ce proigrat kao na pocetku sezone .
Ekipa nema toliko kvalitetan Kadar da izdrzi cijelu sezonu i pad je bio neminovan, sad je bitno samo sto prije se dignut.
Nasi igraci na Balkanu su pickice i Samo su naucili da se nakon tri poraza mijenja trener a oni su ne dodirljivi i to treba promijenit.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.