Potrudio bih se nacrtati pojedincima neke stvari, ali zaista ne zaslužuju, pa ću pokušati napisati... TC danas izašla u formaciji koja je i najveće pacijente Premijer lige iznenadila. Trener Veleža opet na poluvremenu uspio da se prilagodi, i da preuzme inicijativu u drugom poluvremenu, i da stvorimo pregršt šansi. To što lopta nije htjela u go, on je mogao promijeniti jedino da je ušao pa zabio sam. Druga bitna stvar, čovjek je preuzeo teret uprave na svoja pleća, i prihvatio da istrpi momke za koje i mi sami vidimo da nije to to. Pokušao i pokušava stalno da ih digne, jer je raskid ugovora sa tim igračima preskup. Treća stvar, očito je da čovjek pokušava da rotira, i da da malte ne svima šansu, jer je i sam svjestan da smo upali u krizu rezultata, a počela je sa krizom igre u Posušju. Uostalom rotira i zbog Kupa, jer ja u četvrtak opet očekujem najjaču ekipu koja će ići na pobjedu i prolaz dalje, uostalom čuvanje Guliše nije bez razloga. I pored svih stvari koje je Klaf preuzeo na sebe, i koje rješava, dođe neko i ima muda iz bilo kakvih interesa da traži smjenu trenera? Je li pošteno reći da je ova treća pozicija iznad našeg realnog kvaliteta? Ali smo idalje treći, i u četvrtak imamo šansu da prođemo dalje u Kupu. Ta pobjeda, i taj prolaz, okreću vodu na naš mlin. U trenutcima kada je momcima potrebna najveća podrška, ne treba da dozvolimo da čoporativno prosipamo negativu... Ja sam prvi yebao sve Domiću jer ga je Pantelić dobio u zračnom duelu, ali šta onda reći na pet promašenih zicera, za koje ne znaš koji je bolji... Idemo ovo izgurati pjesmom i podrškom, ako mislimo dobro klubu prije svega. Čestitke RA prije svih na iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi prema klubu, da nije njih vjerovatno bi imali stanje ko u Želji, gdje se poslije svake druge utakmice yebaju mayke igračima na raportu, i gdje igrači ne žele da žive, a ne da igraju... Pregurali smo puno gore stvari, i upravo zbog toga, samo jako nema predaje!!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!