English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Isak je teška igračina, nadam se da će pobjeći iz ove rupetine nekad.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ice Cold 

- JayCatwright
- Kontakt:
I onda mi neko kaže da su Foden i Saka bolji od Palmera 

Al Sterling voli usrat 2 na 1 situacije
voli on svaku usr.at a ne samo 2 na 1

Palmer

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- wadethegreat
- Kontakt:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Palmer je opasan igrač.
Pa da razmijenimo rijeci, uzivo, misljenje bi promijenio...i ko kaze da pijem za ramazan, ako kazem da volim pivu...pecate se bezzeBrokula je napisao/la: ↑11 mar 2024, 21:04Posto si ga citirao pa vidim sta pise jer mi je na ignor listi, fakat ne znam gdje mene nadje, ne znam da sam sa tim likom ikad dvije rijeci razmijenio![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- JayCatwright
- Kontakt:
Eno sad ne valja Alvarez 
A valja pijani Grealish koji kao krilo od 120mil u svojoj vrhunskoj sezoni da 5 golova u ligi, a u UCL čak ima jednu asistenciju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Recency bias je čudo. Fodena guraju za najboljeg igrača lige zbog tri dobre utakmice u mjesec dana, dok Van Dijk taj nivo drzi od prvog kola, kao i Darwin od trećeg.
- wadethegreat
- Kontakt:
Cucurella 

Se.re se po Alvarezu nakon loše partije sa krila?
Momak igra odličnu sezonu, većinu van svoje pozicije. Dok je igrao napadača i zabijao je, plus kao desetka kreativan sa vrhusnkim work rateom.
I pos.erem vam se na ovo jadno trollanje više. Dabogda ti Jay internet neko ugasio.

Momak igra odličnu sezonu, većinu van svoje pozicije. Dok je igrao napadača i zabijao je, plus kao desetka kreativan sa vrhusnkim work rateom.
I pos.erem vam se na ovo jadno trollanje više. Dabogda ti Jay internet neko ugasio.
- wadethegreat
- Kontakt:

Uzeo bih ja sad odmah Alvareza da uparimo sa Palmerom

- JayCatwright
- Kontakt:
**** mater ako ovaj jay nije umno poremecena osoba ili je ruzan ko pacov pa zeljan paznje trece nema ,njega ni u kuci ne vole ,kakav inbecil mati draga.Poligon10 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 22:56Se.re se po Alvarezu nakon loše partije sa krila?![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.