RŠD Velež Mostar

emil02in
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 11 mar 2024, 21:47

OnlyLeft22 je napisao/la:
11 mar 2024, 21:45
Ne treba sad stvarati negativu pred Siroki. Vidim da su na facebooku opet pocele price o Remeticu, Zaimovicu itd...

Treba im pruziti podrsku i napuniti stadion
Klasična šuplja onih koji bi tuđim parama upravljali.Da se nadovežem na Brunu,mi smo večeras imali 4-5 čistih situacija za gol,tu nije kriv stoper ni prodaja Brune.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 11 mar 2024, 21:51

Svakako ide pauza i dovoljno vremena da se proba dovesti neki igrač prema naprijed ali sa našim papirima ili ex yu da se može što prije registrovati.
Mislim da možemo dovesti igrača koji je imao slobodne papire.Nije neki izbor ali mislim da bi nam valjalo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 11 mar 2024, 21:52

emil02in je napisao/la:
11 mar 2024, 21:47
11 mar 2024, 21:45
Ne treba sad stvarati negativu pred Siroki. Vidim da su na facebooku opet pocele price o Remeticu, Zaimovicu itd...

Treba im pruziti podrsku i napuniti stadion
Klasična šuplja onih koji bi tuđim parama upravljali.Da se nadovežem na Brunu,mi smo večeras imali 4-5 čistih situacija za gol,tu nije kriv stoper ni prodaja Brune.
Tako je. Pa mogli smo pobjediti sa 5:1, ali lopta nece u gol. Vidjeli su igraci poslije utakmica da cemo ih do kraja bodriti.

Siroki pa Igman, AGRESIVNO RODJENI !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 11 mar 2024, 21:54

Klafurić je na poluvremenu izvršio par izmjena koje su doprinjele promjeni igre i više izglednih šansi u napadu.
Osujetio je i njihove napade koji su bili opasniji u prvom poluvremenu.
Reakcije naših fudbalera u završnici je nešto na što Klafurić ne može uticati.
Većina igrača je u padu forme što je zabrinjavajuće.
Kriza je u većini ekipa izuzev u Borcu, Slogi, Širokom.
Bit će jako zanimljivo do kraja, kako na vrhu tako i na dnu.
Priča o smjeni Klafurića je smješna.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 11 mar 2024, 21:55

Situacija gdje dzafic ubacuje s krila loptu na lohana po zraku pomalo dokazuje da kada moramo pod svaku cijenu da zabijemo go, nemamo pojma sta radimo samo hrlimo naprijed. Tu nisu krivi ni licno dzafic ni licno lohan nego sama postavka igre, islo de na to da de ubaci lopta u gol.**** nije htjela veceras

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 mar 2024, 22:00

Kuko se klizao isto Katarina Vit

Ko spomene mostarsku djecu treba mu sjekiru u celo zabit

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 mar 2024, 22:00

Bio sam na tekmi i nek je prvo sramota onih koji su mogli a nisu dosli.Svezali se Brune nece Bruno golove zabijati i danas je Domic dobro odigrao utakmicu konje bio zna.Tovarimo se Suljicu ok nije u formi ali eto Haskic je ili Orec u formi **** i jedan i drugi.90 posto igraca su u padu forme i to je ocigledno,klupe nemamo nikako i brate Dzafic nije spic vec krilo.Kad tad sam znao da ce mo doci u ovu situaciju jer je nemoguce biti u formi non stop i u pozitivnom nizu,sto prije izaci iz ovih jada Siroki ce biti najbolje stvar ako prodjemo.Zato svi na stadion ko moze a ne gledati kakva ce prognoza biti i hoce li padati kisa!

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 11 mar 2024, 22:06

:bow: :bow: :salut:
Radobolja je napisao/la:
11 mar 2024, 22:00
Bio sam na tekmi i nek je prvo sramota onih koji su mogli a nisu dosli.Svezali se Brune nece Bruno golove zabijati i danas je Domic dobro odigrao utakmicu konje bio zna.Tovarimo se Suljicu ok nije u formi ali eto Haskic je ili Orec u formi **** i jedan i drugi.90 posto igraca su u padu forme i to je ocigledno,klupe nemamo nikako i brate Dzafic nije spic vec krilo.Kad tad sam znao da ce mo doci u ovu situaciju jer je nemoguce biti u formi non stop i u pozitivnom nizu,sto prije izaci iz ovih jada Siroki ce biti najbolje stvar ako prodjemo.Zato svi na stadion ko moze a ne gledati kakva ce prognoza biti i hoce li padati kisa!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 mar 2024, 22:21

Radobolja je napisao/la:
Svi iza gola, sada smo najpotrebniji Veležu, sada se sezona lomi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 11 mar 2024, 22:26

Koja je satnica utakmice u cetvrtak?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 mar 2024, 22:28

CampobelloDiMazara je napisao/la:
Kuko se klizao isto Katarina Vit

Ko spomene mostarsku djecu treba mu sjekiru u celo zabit
Bas sam to htio reci poslije utakmice ali kontam ima dovoljno crnjaka i pljuvanja po igracima, nema potrebe da i ja jos kenjam.

Samo brate da je Sikalo igrao, ja mislim da bi okrenuli jer on donosi sigurnost u veznom redu
:njanjanja: :njanjanja:
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 11 mar 2024, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 11 mar 2024, 22:28

mostar_mo je napisao/la:
11 mar 2024, 22:26
16:00. Ali nema izgovora. Velez je nasa vjera :ljepota:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 11 mar 2024, 22:30

11 mar 2024, 22:28
mostar_mo je napisao/la:
11 mar 2024, 22:26
16:00. Ali nema izgovora. Velez je nasa vjera :ljepota:
Nije los termin ..puo bolji nego u 18h zbog ljudi koji poste. Taman kuci ns iftar.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 mar 2024, 22:31

Druga stvar kako je usao Suljic postali smo agilniji po njegovoj strani,Vehabovica nikad vise na krilo u prvom poluvremenu nismo imali sredine nikako,Sturmu treba reci kad se nabaciva lopta nemora zazmiriti oci,probat jedno utakmicu sa Suljicem iza napdaca a dzafu na njegovo mjesto,ps poceli su komentari od Denijala jazavca i ekipe i dozivanje Dudica nek mi popuse svi oni zajdeno sa dudicem,sad smo Velezu najpotrebniji najlakse **** majku igracima pomozimo im da ustanu i stanu ja noge!!

Abduljnasri
Kontakt:

Post Postao/la Abduljnasri » 11 mar 2024, 22:44

Radobolja je napisao/la:
11 mar 2024, 22:31
Druga stvar kako je usao Suljic postali smo agilniji po njegovoj strani,Vehabovica nikad vise na krilo u prvom poluvremenu nismo imali sredine nikako,Sturmu treba reci kad se nabaciva lopta nemora zazmiriti oci,probat jedno utakmicu sa Suljicem iza napdaca a dzafu na njegovo mjesto,ps poceli su komentari od Denijala jazavca i ekipe i dozivanje Dudica nek mi popuse svi oni zajdeno sa dudicem,sad smo Velezu najpotrebniji najlakse **** majku igracima pomozimo im da ustanu i stanu ja noge!!
Tako je, ovi komentari tipa Denijala i ostalih koji su u eri Hasića znali prije ko ce doci vec Hasić su najgori jer im je krivo sto nemaju sada info od ove uprave... kao sto je i normalno.. tetke prave

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 mar 2024, 22:50

Abduljnasri je napisao/la:
11 mar 2024, 22:44
Radobolja je napisao/la:
Tako je, ovi komentari tipa Denijala i ostalih koji su u eri Hasića znali prije ko ce doci vec Hasić su najgori jer im je krivo sto nemaju sada info od ove uprave... kao sto je i normalno.. tetke prave
Navikao se bio da upada u prostorije kad hoce da se privatno dopisuje ko on nesto bitan,eh sad kad su ga ovi **** odmah mu krivo i zuga i veseli se svakom negativnom rezultatu,fuj majkemi kakvih mi navijaca imamo

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 mar 2024, 22:54

Denijal je u zadnje vrijeme pisanjem posrao sve sto je u svom zivotu uradio za Velez. A uradio je sto niko nije niti ce ikada

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 11 mar 2024, 22:56

11 mar 2024, 22:54
Denijal je u zadnje vrijeme pisanjem posrao sve sto je u svom zivotu uradio za Velez. A uradio je sto niko nije niti ce ikada
?
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Abduljnasri
Kontakt:

Post Postao/la Abduljnasri » 11 mar 2024, 23:00

Radobolja je napisao/la:
11 mar 2024, 22:50
Abduljnasri je napisao/la:
11 mar 2024, 22:44
Radobolja je napisao/la:
Navikao se bio da upada u prostorije kad hoce da se privatno dopisuje ko on nesto bitan,eh sad kad su ga ovi **** odmah mu krivo i zuga i veseli se svakom negativnom rezultatu,fuj majkemi kakvih mi navijaca imamo
Tako je ... fuj .. jos psuje

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 mar 2024, 23:00

11 mar 2024, 22:56
11 mar 2024, 22:54
?
Za svu pomoc klubu i raji koju je organizovao od rata prema ovamo. Ima moj respekt za to ali sta u zadnje vrijeme pise :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.